Anchyfenix
Obećava
- Poruka
- 90
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eh sto si mi slatkaeeeeeeee evo mene nakon nekog vremena.....malo ste me smorili sa tom tisinom zadnjih mesec dana....Sad kad nam je dosla Anchyfenix gotovo,oma zurka!!!!!!pozic anci......................................................![]()
evo lepa slika...prave smo drugarice sto delimo sve...[/QU
I ti si joj neka drugarica....otimas joj iz usta
super je slikica![]()
evo lepa slika...prave smo drugarice sto delimo sve...
Ma ja sam ti fotograf...
Nije bitno ko je slikao nego ko je na slici![]()
I lipicaneri su veoma lepi... ne fali im nista. Vecina ljudi ih smatra da su lepi, zbog bele boje. kad bi ih pogledala malo bolje... pogledaj: siroki su, teskasi, mogu da budu veoma pametni, koriste ih za parade, stvaraju iluziju da su visoki... meni se sve rase svidjaju samo ne volim defektne konje i one koje se plase kad se list digne u vazduh.
Caos swima...dobrodosao Rade!A odakle si?
a odakle si ti? iz kog kluba?nama u kremenu ide prilicno dobroima swe i swasta da se widi,cuje,nauci...itd
![]()
ja sam iz cuvenog alexe dundica ....![]()
znam da vam je super, zato i hocu da predjem, samo to nikako da se desi ... malo ste mi daleko ...![]()
tako je,reci joj....ali evo jos jedne lepe slikice...
Hvala...ja sam iz Pozarevca...
Voleo bih da nadjem posao u nekom konjickom klubu,jer sam istinski ljubitelj konja...treba mi posao i odlucio sam da potrazim onaj koji bi radio iz ljubavi...I voleo bih da Vas sve upoznam koji ste na forumu,jer stvarno cenite lepotu tih divnih stvorenja...caos...![]()
ja sam iz cuvenog alexe dundica ....![]()
znam da vam je super, zato i hocu da predjem, samo to nikako da se desi ... malo ste mi daleko ...![]()