Jahanje

eeeeeeee evo mene nakon nekog vremena.....malo ste me smorili sa tom tisinom zadnjih mesec dana....Sad kad nam je dosla Anchyfenix gotovo,oma zurka!!!!!!pozic anci......................................................:ok::ok:

eeeeeeee evo mene nakon nekog vremena.....malo ste me smorili sa tom tisinom zadnjih mesec dana....Sad kad nam je dosla Anchyfenix gotovo,oma zurka!!!!!!pozic anci......................................................:ok::ok:
eh sto si mi slatka :) pa narawno samnom uwek nesto....i dobro i lose :)sta ces rodjeni baxuz....:)poz masko...

evo lepa slika...prave smo drugarice sto delimo sve...

Prilozi

• l_c66e3d9603e10d01f237b98bc64580da.jpg
    l_c66e3d9603e10d01f237b98bc64580da.jpg
    56,4 KB · Pregleda: 18
I lipicaneri su veoma lepi... ne fali im nista. Vecina ljudi ih smatra da su lepi, zbog bele boje. kad bi ih pogledala malo bolje... pogledaj: siroki su, teskasi, mogu da budu veoma pametni, koriste ih za parade, stvaraju iluziju da su visoki... meni se sve rase svidjaju samo ne volim defektne konje i one koje se plase kad se list digne u vazduh.

Ja neznam zasto vama ne dopustaju da jasete zimi i u jesen. Meni daju tako da jasem kad god mi treneri rade gorsku strazu, terensko jahanje, sada redje jasem u koralu. A sto se tice padanja... Moj prvi pad na terenu je bio na polukrvnjaku... nabila mi je glavu dole, kenla kasom pokusala da me zbaci, odjednom me katapultira i onda padnem na zelenu travicu. Vec 2 puta padam na istu foru... potpuna repriza prvog puta... samo sto ja nikad nisam znala sta mi se desilo.

I lipicaneri su veoma lepi... ne fali im nista. Vecina ljudi ih smatra da su lepi, zbog bele boje. kad bi ih pogledala malo bolje... pogledaj: siroki su, teskasi, mogu da budu veoma pametni, koriste ih za parade, stvaraju iluziju da su visoki... meni se sve rase svidjaju samo ne volim defektne konje i one koje se plase kad se list digne u vazduh.

Ne znam bas...owako njihow izgled mi se licno ne swidja imaju malu glawu a weliko telo,kao i sto sam kazes siroki su...na izgled,tromi...ali njihow kas mi se swidja!A to da li su pametni,to ne zawisi od njih samih wec od coweka,kako ga obuci!A i to da se konj plasi kad se list digne u wazduh ili bele kese na podu,to samo znaci,da nije dowoljno radjeno sa njim ili da nije naucen....skoro swaki konj se toga plasi koji nije nawiknut na takwe stwari!

Caos swima...dobrodosao Rade!A odakle si?

Hvala...ja sam iz Pozarevca...
Voleo bih da nadjem posao u nekom konjickom klubu,jer sam istinski ljubitelj konja...treba mi posao i odlucio sam da potrazim onaj koji bi radio iz ljubavi...I voleo bih da Vas sve upoznam koji ste na forumu,jer stvarno cenite lepotu tih divnih stvorenja...caos...:cmok:

xaxaxaxa klinkice? :P hahahahahaha suuper ime! bahaha
Necemo mi da mu nadjemo posao nego da se raspitamo dal nekome treba u nasim klubovima .... a za platu ce vec morati sam da se bori ... ;)

Rayko, jel ti jases?
Pitacu u mom klubu da li moze, pa ti javljam ...

Hvala...ja sam iz Pozarevca...
Voleo bih da nadjem posao u nekom konjickom klubu,jer sam istinski ljubitelj konja...treba mi posao i odlucio sam da potrazim onaj koji bi radio iz ljubavi...I voleo bih da Vas sve upoznam koji ste na forumu,jer stvarno cenite lepotu tih divnih stvorenja...caos...:cmok:

A jel ti uopste znas da radis te poslowe ili si samo ljubitelj ? :)

Back