1DaL
Iskusan
- Poruka
- 5.531
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pogledao sam klip do kraja prvog minuta i smučilo mi se. Znači ne vidim nikakvu lepotu u tome. Ona će da bude silovana sigurno... Znači jesu muškarci neki glupi koji rade to, ali po meni su te devojčice još gluplje tj. glavni krivci. Imao sam devojku, raskinuo sam sa njom, ali se nije oblačila tako čoveče...I kada vidim negde po gradu da se neka klinka nabacuje tako starijim dečacima pobegnem što dalje odatle. Znam dva primera tih gluposti, devojčice jedna 13, jedno 12 godina a svašta rade... Ona od trinaest ima dečka u trećoj godini srednje, a ona od 12 ima mlađe momke, ali ih ima sigurno 5, i zajedno sede oko nje i pričaju, ne smeta im.
Znači plač. Ali šta ćeš, Bog nam je dao tu slobodu u nadi da ćemo je mi dobro iskoristiti, ali neke baš briga. Ajde da je ateist, ali pravoslavac, to je greh za nas...

nisam ni ja nesto mnooogoo starija, ali bih se rado vratila u njihove godine da pokusam da ih iskoristim bolje sto nego sto jesam....ako je to uopste moguce...jer je meni bilo diivnooo....
i imacu sta da pricam svojim unucima....dok ce one da pricaju kako su se fatale sa momcima....ili nece 
e slazem se sa tobom BS oni su carevi![]()
bs carevi...ljudi koji imaju po 40 godina..i u pesmama pominju da su specijalci(sive beretke(pesma je SBS))...i da su samuraji(pesma deo proslosti)...degeni neizivljeni...

bs carevi...ljudi koji imaju po 40 godina..i u pesmama pominju da su specijalci(sive beretke(pesma je SBS))...i da su samuraji(pesma deo proslosti)...degeni neizivljeni...
ja nemam pojma ove njihove nove pesme
znam samo one ranije, govedina, i ona druga zaboraivo sam kako se zove, ali kao utisak nedelje.

ma imali su oni par pesama...al su se lako prodali....ceda ih je platio da ga ne pljuju u onom zadnjem albumu....jednom se ceda ne pominje.....
a i pogubili su se...potpuno....dok je bila govedina,divljina itd...to je bilo ok...onda je postalo bljutavo...
vde nemas sta da trazis,bolje miran budibrate meni je to bas do jaja sto ih pljuju sve redom...cak sam i mislio da su fazonu da su za radikale al' i njih prozivaju samo mnogo vise pljuju vlast "ne treba mi BIA da mi kaze da sam posten niti radikali da li sam Srbin uopste /umesto u ludnici radikali su u skupstini [/I]"
.......

ma imali su oni par pesama...al su se lako prodali....ceda ih je platio da ga ne pljuju u onom zadnjem albumu....jednom se ceda ne pominje.....
a i pogubili su se...potpuno....dok je bila govedina,divljina itd...to je bilo ok...onda je postalo bljutavo...

sada su bljutavi ali nekada su imali extra pesme,ali jedna od najjacih je definitivno "ja u zivotu imam sve"![]()

a ti imas 100 godina![]()

brate meni je to bas do jaja sto ih pljuju sve redom...cak sam i mislio da su fazonu da su za radikale al' i njih prozivaju samo mnogo vise pljuju vlast "ne treba mi BIA da mi kaze da sam posten niti radikali da li sam Srbin uopste /umesto u ludnici radikali su u skupstini "
Ova mi je najjaca...text brutalan place mi se uvek kada je cujem
Ovo su mi najjaci delovi u pesmi
Kazuvde nemas sta da trazis,bolje miran budi
jer ovde kadija te tuzi ovde kadija ti sudi;.
Gledam skrnavljena groblja,nepostuju ni mrtve,
gledam spaljene kuce,gledam spaljene crkve.
Kazu:gledaj nasu snagu mi smo nepobedivi;
pitam:znate li za boga;
Kazu:sila Boga ne moli;.
Pazite na ovom polju koplja su se lomila,
pravoslavlje u Srba vera nesalomiva
taj osecaj da su bez pomoci, ko nocna mora me progoni.
i politicari sto su dosli sve su dusmanima prodali
a ovde se po skupstini sire kako su Bog zna kako pomogli.
Beograd ne zna za patnje onih retkih sto su ostali
zar smo u trci za boljim zivotom; Preko noci hladni postali.
zvone zvona u panici,pada bomba na manastir
srbi nedajte pohlepi da nas U nasoj muci zavadi.
dok mi cupaju iz ruku moju zemlju moju muku
krvlju natopljen busen svet hoce da mi uzme,
i da unisti uspeh kosti mojih predaka mosti mojih svetaca
da dozvolim ja ne dam vam
ja opet dole silazim Ako treba krv ce pricati

nesto razmisljam..
ili smo samo ti i ja bili tad mladji![]()

heh pa ja bas nemam 20 godina mladja sam.....ali volim da slusam muziku 90-ih![]()
Koja je ocajna![]()

Шта ме инспирисало да напишем ово?
Не знам да ли да се смејем или да плачем када видим ово.
Куда иде овај свет? Куда ће наша омладина?
Осврнем се некада око себе, и све ми то изгледа јако жалосно.
Прошетам мало по граду суботом увече, кад оно у дискотеци све деца 14-15 година, ђускају уз неке турбо-фолк песме, у руци пиво, а девојчице већ оскудно обучене!?
Шетам улицом, видим децу ни читати не знају а већ код себе мобилни телефон.
Где су им родитељи, зар они ни мало не знају да васпитају своју децу?
Гледам паркове, игралишта, све је скоро пусто, сви седе за рачунаром, играју видео игрице, проводе време на фејсбуку и сличним сајтовима за губљење времена.
Некада мало прочешљам по интернету чисто из досаде, кад оно све деца '97, '98 и некада чак и млађе годиште, већ профиле на фејсбуку, па постављају своје слике...
А тек кад видим како једни другима пишу поруке. Правопис на нули, без правилне употребе знакова интерпункције, па онда уместо редовног в пишу дупло в, па пола речи на енглеском... Речник нула, ни мало богат речник.
Ово се односи и на 95% омладине мојих година. Ни они нису ништа бољи, тачније ови млађи само иду њиховим корацима.
Ужас, туга, срамота... Шта више рећи?

Stojim iza svake svoje reci,i ne slusa metal 8% stanovnistva taj je broj mnogo veci! Barem 30%,20% su ostali muzicki pravci,a 50% je folk najrealnije kada gledamo! NEma razlike izmedju metalaca i folkera,ali nikakve! Drugacije se oblace,ali kod prvih se furaju DR martins cizme i converse starke,vijetnamka i majce sa printom,ako nisi u fazonu ti si budala,a kod folkera majcice uske D^G,Air Max,kilo gela i kad se iskupe svi nema razlike,ne znas ko je ko,svi isti! Folkeri misle da su metalci kreteni,a metalci da su folkeri kreteni,a obe grupe su mentoli! Samo sto su metalci kao zabrinuti za omladinu i sto im ne poklanja drustvo dovoljno paznje,obe grupe su bezboznicke i rokaju se i drogom i nalivaju alkoholom! Isti sljam! Uvece kad izadjem u grad,odem u kafic i obavezno ima 10ak kretena kojima kad pustis pesmu na kompu pocnu da urlaju i vrte glavama! Msm volim i ja tu pesmu,ali kontrolisi se covece,nisi kuci! Sad zamisli kako izgleda kad pola kafica vrti glavom celu noc... Ako si metalac ko te ****,ali ako susas metal to ne znaci da si metalac! Jednostavno slusas tu muziku!
izvini, metal ima ismisla?
Pricanje o satani, kao pobuni itd, dok se kupuje sa novcem, ima se drustvo i ide se na faks, ima smisla?![]()
![]()