- Poruka
- 43.836
ljudi su sve gluplji, a sve više misle da nešto kapiraju.Govorim u situaciji u kojoj nekome govoris da se ugojio kao….
Boli me bas sta ces da pises i gde
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljudi su sve gluplji, a sve više misle da nešto kapiraju.Govorim u situaciji u kojoj nekome govoris da se ugojio kao….
Boli me bas sta ces da pises i gde
nisi razumeo, pitala je ko te uopšte pita da komentarišeš ženu i njene kilograme. Niko te nije pitao.
samo se skraćeno izrazila, od kada ti dolaziš na ovaj potforum? ovde uvek pišemo kratko i bez tih uvoda i uvijenih reči. Znači, nije se obratila tebi. Ti treba njoj da se izviniš što si pogrešno ratumeo šta je napisala i napao je.Pa neko mora da joj skrene pažnju da ide pravcem koji nije dobar.
Bome, nema tu milostiŠvajcarci će te uredno pozdraviti s osmehom, a onda kad prođe okreće policiju koja je na prvom mestu na brzom biranju, da te prijavi što ne koristiš kesu za smeće u pravoj boji.

Samo je iskrenaJell to moderatori ovde imaju privilegiju da govore "običnim" članovima da su glupi, ili je to samo vaš bezobrazluk, gospođo Paula?
lično moj.Jell to moderatori ovde imaju privilegiju da govore "običnim" članovima da su glupi, ili je to samo vaš bezobrazluk, gospođo Paula?
Da, da, ali vidim da je to problem u nekim kulturama, npr kod AmeraPa to je ok da kaze
Ne ne svidja mi se
Govori se valljda o uvredama uvijenim u celofan iskrenosti
Volim i ja red i mir, ali ono mi je previše. Zamisli da prijavljuš policiji dete zato što se tušira nakon 23h? I sude se oko unutar porodice zbog kvadrata i ari, ako ne gore nego Balkanci.Bome, nema tu milosti
meni to odgovara
U Austriji par puta su mi gazde oštro skrenule pažnju da nisam đubre ubacila u dobru kesu. Ali zato se tamo 99% đubreta reciklira.
A pozdraviće te sa osmehom jer ne žele lično da rešavaju probleme, već sve preko države i zajednice.
Ne znamDa, da, ali vidim da je to problem u nekim kulturama, npr kod Amera
nonšalantniji?Volim i ja red i mir, ali ono mi je previše. Zamisli da prijavljuš policiji dete zato što se tušira nakon 23h? I sude se oko unutar porodice zbog kvadrata i ari, ako ne gore nego Balkanci.
Francuzi su mnogo bolji za moj ukus.
Dobar odgovorNe znam
Ja ako me ne zanima sta drugi misle, ni ne pitam
Ne zanima me preterano
Sem u nekim situacijama
Ali to su mi bas bliski ljudi i lepo ce mi recu bez da me vredjaju
Inace mi je prag tolerancije vrlo nizak za drske ljude koje nista ne pitam a imaju potrebu da mi samo kazu nesto
Prekinem to sa, ne secam se da sam pitala za misljenje
Pre par godina mi jedna koleginica jedno deset puta jao sto si smrsala pa sto si smrsala
Dosadna kao buva
Rekoh da, smrsala sam, od seksa, ne stizem ni da jedem
Evo, biću iskrenaČitali ste Idiota od Dostojevskog ?
Onak Knez Miškin je bio iskren čovek.

Ali iz potpuno suprotnih karaktera. To što Švajcarce, Nemce, Austrijance čini sličnim je pomalo kompulsivni karakter, tedious , ono sve precizno, do tančina da se definiše itd. A kod balkanaca nije uopšte to, već potpuna suprotnost bahatost. moje zapažanjeVolim i ja red i mir, ali ono mi je previše. Zamisli da prijavljuš policiji dete zato što se tušira nakon 23h? I sude se oko unutar porodice zbog kvadrata i ari, ako ne gore nego Balkanci.
Prilično. Ali opet, dovoljno uređeni, kulturni i organizovani da nema nekih problema koji bodu oči.nonšalantniji?
Mislim da je to nekad bilo, sad su svi zapadnjaci amerikanizovaniji i više-manje sličniji međusobno.Ali iz potpuno suprotnih karaktera. To što Švajcarce, Nemce, Austrijance čini sličnim je pomalo kompulsivni karakter, tedious , ono sve precizno, do tančina da se definiše itd. A kod balkanaca nije uopšte to, već potpuna suprotnost bahatost. moje zapažanje
Oni ih sve smatraju FrancuzimaGovorim o Francuzima jel, ne o svim stanovnicima Francuske.

Odnosi se se na poruke koje šaljemo nekoj osobi kroz tekstove u pesmama.. i na još nešto... Slušali ste Arsena ?Evo, biću iskrena
Nervira me ' zviždeći smajli' u Vašem potpisu.
I, šta ćemo sad?![]()

Ja sam odrastala u takvoj porodici, tj moja baka je slika i prilikaOnaj balkanski stereotip o Nemcima, kao fanatičnim, disciplinovanim i škrtim utilitaristima - to su Švajcarci. Samo još gori od toga.
Probaj to da objasniš nekom francuskom desničaru.Oni ih sve smatraju Francuzima![]()
Rule, jel istina da Nemci svima saspu u lice iskreno? Tipa "jel ti se dopada moj novi sesir" pita te drugarica i ti mozes opusteno da kazes "ne, ne dopada mi se" i to je skroz okej kulturoloski?
Ozbiljno pitam