Ja sam samo iskren/a

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Istina je meni uvek dobra. To što je surova nema veze.
Lično ne očekujem nikakvu nirvanu.

Problem je kada postane argument za vređanje.
U tom vređanju, koliko je ličnog?
Ukusa na primer..
Kada ti ja kažem da si prevrtljiva,.. je li to tebi uvreda ?

Ili meni kad neko maže da sam prepotentan, Narcis,.. itd... bahat,.. itd.. koliko je tu ličnog afiniteta..

Volim šoping i često idem sa partnerkom,izadje iz kabine i pita,kako mi stoji haljina,zna da ću biti surovo iskren i ne pitam hoće li iskren odgovor.
Problem je kada osobi koja nije lepa kažeš iz ko zna kojih povoda,lepa si.Šta si onda,lažov ili neko ko ne želi da je povredi istinom.

Mnogi ljudi koriste neciju finocu da budu bahati. Bas pre neko vece znaci kreten od devojke. Kreten, znaci u drustvo se uvalila i blebece, ne zatvara. I to fazon, ja sam ti sva taka, pricam puno jbga. I ja njoj jbga.

U tom vređanju, koliko je ličnog?
Ukusa na primer..
Kada ti ja kažem da si prevrtljiva,.. je li to tebi uvreda ?
Ne samo meni. generalno je uvreda reći nekome da je to i to. "ti si...", uvek treba pozivati sa neko ponašanje, znači ne reći ti si prevrtljiva, nego to što si radila je to i to. Jer je to tvoj sud da je enko prevrtljiv. A sasvim moguće da iza toga stoji nešto što nisi uvideo, nešto što ti promiče. Znači ne napad na osobu, već na ponašanje.
Ili meni kad neko maže da sam prepotentan, Narcis,.. itd... bahat,.. itd.. koliko je tu ličnog afiniteta..
To je sve ružno reći nekome, jer ko smo mi da znamo tuđu dušu? Opet i tu, treb se pozivati na nečije ponašanje, a ne baviti se ocenom i procenom njegove ličnosti, to nije pristojno. I ne samo što nije prostojno, već dovodi do sukoba.

Mnogi ljudi koriste neciju finocu da budu bahati. Bas pre neko vece znaci kreten od devojke. Kreten, znaci u drustvo se uvalila i blebece, ne zatvara. I to fazon, ja sam ti sva taka, pricam puno jbga. I ja njoj jbga.
I to se sve vadi na neku tragediju, slabosti, sva je prosla kao da je izasla iz konc logora posle 10 godina. A preuzima pricu, hoce da bude glavna u drustcu. Smorcina. Ma idi, sad ces da me namracis kako da ne. Imas fore 3 puta da sama skapiras a onda krece surova iskrenost. Bolece i dobro je za tebe a jos bolje za mene.

Back