- Poruka
- 44.091
ne bih ti znala reći, ostala bih zbunjenaOk psiholozi ja sam samo lazov,sta to znaci?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne bih ti znala reći, ostala bih zbunjenaOk psiholozi ja sam samo lazov,sta to znaci?

iskreno kažeš da lažešI ona vecita filozofska dilema
Kada kazem da lazem, da li lazem ili govorim istinu?
Znaci, iskrena sam?iskreno kažeš da lažeš![]()
to sad već niko ne bi mogao da zna heheZnaci, iskrena sam?![]()
To je nov momenat.Ljudi umeju svakakve gadosti da kažu pod okriljem izjave "ja sam samo iskren/a".
Opštepoznato je da se najveće gadosti zamaskirane rečenicom ' samo sam iskrena' izgovore iz zavisti i pakosti.Ljudi umeju svakakve gadosti da kažu pod okriljem izjave "ja sam samo iskren/a".
U tom vređanju, koliko je ličnog?Istina je meni uvek dobra. To što je surova nema veze.
Lično ne očekujem nikakvu nirvanu.
Problem je kada postane argument za vređanje.
ovo je tema bez seksaA ne razumem moralno prakticnu poentu ove teme. Jel treba da lazh nekoga ili da ne lazh nekako da bi bilo seksa?

Istina i vredjanje nemaju veze jedno sa drugim,istina je bolna a ne uvredljiva.Istina je meni uvek dobra. To što je surova nema veze.
Lično ne očekujem nikakvu nirvanu.
Problem je kada postane argument za vređanje.
Ne zaebavaj na to se svodi. Ne mislis valjda da je ljubav, osim onig kad se ocekuje da kroz zube stisne voulim te. A ona odmah u milisekundi opali poljubac i sva je srecna pola dana. Ljaaahhhovo je tema bez seksa![]()
Ne samo meni. generalno je uvreda reći nekome da je to i to. "ti si...", uvek treba pozivati sa neko ponašanje, znači ne reći ti si prevrtljiva, nego to što si radila je to i to. Jer je to tvoj sud da je enko prevrtljiv. A sasvim moguće da iza toga stoji nešto što nisi uvideo, nešto što ti promiče. Znači ne napad na osobu, već na ponašanje.U tom vređanju, koliko je ličnog?
Ukusa na primer..
Kada ti ja kažem da si prevrtljiva,.. je li to tebi uvreda ?
To je sve ružno reći nekome, jer ko smo mi da znamo tuđu dušu? Opet i tu, treb se pozivati na nečije ponašanje, a ne baviti se ocenom i procenom njegove ličnosti, to nije pristojno. I ne samo što nije prostojno, već dovodi do sukoba.Ili meni kad neko maže da sam prepotentan, Narcis,.. itd... bahat,.. itd.. koliko je tu ličnog afiniteta..
Imala sam kolegu lažova.Mrzim izraz brutalno/surovo iskren, po meni je to bezobrazluk. A iskrenost podržavam gdje je bitna, nebitne stvari se mogu umotati u šareni papir.
I to se sve vadi na neku tragediju, slabosti, sva je prosla kao da je izasla iz konc logora posle 10 godina. A preuzima pricu, hoce da bude glavna u drustcu. Smorcina. Ma idi, sad ces da me namracis kako da ne. Imas fore 3 puta da sama skapiras a onda krece surova iskrenost. Bolece i dobro je za tebe a jos bolje za mene.Mnogi ljudi koriste neciju finocu da budu bahati. Bas pre neko vece znaci kreten od devojke. Kreten, znaci u drustvo se uvalila i blebece, ne zatvara. I to fazon, ja sam ti sva taka, pricam puno jbga. I ja njoj jbga.