Ja neću a on hoće

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma, verujem ti ja, nego...ne znam kako...da bude tako...
ma ne znam,valda što sam stariji drugačiji sam
pre sam stalno želeo da se dopadnem devojkama,bio sam sirotinja i ništa im sem ljubavi nisam mogao ni ponuditi
u sexu sam uvek pazio da njima bude lepo,a sebe stavljao na zadnje mesto,nikad nisam ni mogao da se opustim do kraja.
zaebavale su me,odlazile sa tipovima milion puta lošijim od mene,al sa autom i parama u dzepu.
Sada mi je tako svejedno.Ako mi se neka devojka svidi,pridjem joj,budem normalan,opušten,svoj
Nema laži ni glume.Poneka me i odbije,al mnogo više je onih drugih.
U sexu više ne razmišljam ,opustim se i gledam da što više uživam.
Ne bi verovao,kakve poruke sa pohvalama sada dobijam.
Bude mi smešno kad se setim da onda kada sam se baš trudio da im udovoljim,toga nikada nije bilo.
I stvarno,kad mi nije do toga, samo napišem da sam umoran ili u nekom izlasku i na kraju ono drugi put.
I zamisli,ne naljute se.
Ni meni samom nije jasno zašto,al trenutno je tako.

Nauci i mene 🙏
(prozbori placnim glasom, pognute glave i pogledom ispod obrva, u rukama guzvajuci kapu skinutu iz postovanja)
Momak, to se ne uci na netu pricom od drugih ljudi, vec principom "pokusaj - greska". Znam, to ume bas da boli i bude neprijatno da te odbijaju. Samo, sta imas od tog raspitivanja i dosadjuvanja ljudima ovde i na onom drugom portalu. Udjem na portal jednom u 2 meseca i vidim tvoj nick. Najeksplicitnije receno, nema magicne reci, fore, koja uvek uspe! Nema!
Zivi zivot, kao i svi mi, pun gresaka, promasaja, neuspeha. A ako zivot nije jedna velika skola i neprekidno ucenje, ne znam onda zaista sta je.
Zelim ti svako dobro.

A eto mene sad zanima..da li je kad se muskarcu hoce recimo par puta dnevno, uvek u pitanju ljubav, zelja za tom zenom ili?
Moze jedno pitanjce? 😊
Da li zenu uzbudjuje zelja muskarca za njom? Laska li joj?
Meni da.
Muskarac moze imati prirodno jak libido i kad nema partnerku, a kod zene to ide u interakciji sa njim. Kada sam sama, nemam potrebu za sexom svaki dan. Kad sam sa osobom koju volim, i podrazumeva se, koja me privlaci, a koja ima jak libido, i ja zelim svaki dan..
Dakle, pored sebe imas muskarca, koji tebe zeli svaki dan! Pa srecnice jedna!

U redu je da se i neće tj nije raspoložen/a, ali:
Zeni je za lep i dobar seksualni odnos potreban najpre mentalni pa zatim i fizicki
stimulans, kod zena je seks proces ne fizikalija...nismo isti...:lol:
ako te osoba, partner sa kojim ste ne stimuliše mentalno/fizički/transcendentalno..., što ne nađete drugog čoveka? I još, ako treba posebna stimulacije za seks, treba neko da mu poruči da traži si drugu ženu. Nije to video igrica da skupiš 50 zvezdica i otključaš dodatni nivo.

Back