Mastrangello
Domaćin
- Poruka
- 3.617
Ma, verujem ti ja, nego...ne znam kako...da bude tako...Jbg, trenutno je tako. A liči na proseravanje i meni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma, verujem ti ja, nego...ne znam kako...da bude tako...Jbg, trenutno je tako. A liči na proseravanje i meni.
-жено а шта мислиш о кризи у Украјини?Dolazi lik s posla kući i s vrata ženi:
-ee donio sam ti Caffetin!
-ali zašto, ne boli me glava?!
-eee, tu sam te čeko!

ma ne znam,valda što sam stariji drugačiji samMa, verujem ti ja, nego...ne znam kako...da bude tako...
?Ако је нормалан поставиће неку границу до које може да толерише и трпи.
Car si,haha,samo polako.Doći će i tvojih 5 minuta...Nauci i mene
(prozbori placnim glasom, pognute glave i pogledom ispod obrva, u rukama guzvajuci kapu skinutu iz postovanja)
Mora da si jos u dvadesetim pa ti je samo sex na prvom mestu...Progledati jednom, eventualno dva puta kroz prste, dok u svim ostalim slucajevima naci nekog koga ne boli glava i ko se j.ebe kao da mu je zadnji put.
23 imam.Mora da si jos u dvadesetim pa ti je samo sex na prvom mestu...
Odmah se vidi.... Moras jos mnogo da odrastes....23 imam.
..pa hebiga onda, kako da zena to zeli i podjednako uzvraca osim ako i ona nema fizioloske (nimfo) potrebe...Fiziološka potreba

Momak, to se ne uci na netu pricom od drugih ljudi, vec principom "pokusaj - greska". Znam, to ume bas da boli i bude neprijatno da te odbijaju. Samo, sta imas od tog raspitivanja i dosadjuvanja ljudima ovde i na onom drugom portalu. Udjem na portal jednom u 2 meseca i vidim tvoj nick. Najeksplicitnije receno, nema magicne reci, fore, koja uvek uspe! Nema!Nauci i mene
(prozbori placnim glasom, pognute glave i pogledom ispod obrva, u rukama guzvajuci kapu skinutu iz postovanja)
Ne nego kita oce sexA eto mene sad zanima..da li je kad se muskarcu hoce recimo par puta dnevno, uvek u pitanju ljubav, zelja za tom zenom ili?
Moze jedno pitanjce?A eto mene sad zanima..da li je kad se muskarcu hoce recimo par puta dnevno, uvek u pitanju ljubav, zelja za tom zenom ili?
ako te osoba, partner sa kojim ste ne stimuliše mentalno/fizički/transcendentalno..., što ne nađete drugog čoveka? I još, ako treba posebna stimulacije za seks, treba neko da mu poruči da traži si drugu ženu. Nije to video igrica da skupiš 50 zvezdica i otključaš dodatni nivo.Zeni je za lep i dobar seksualni odnos potreban najpre mentalni pa zatim i fizicki
stimulans, kod zena je seks proces ne fizikalija...nismo isti...![]()
Tako nekako... Eto, tu zene najlakse prave kompromis sa sobom.. U ovoj temi sam na strani muskarca...To se zove, verujem u ljubav a udacu se iz kompromisa, a seks, ko ga hebe ionako...