- Poruka
- 43.631
a u chemu je poenta!? da on/ona razmislja sa njom/njim skupa!?To je još i najlakše,...samo što nije poenta u tome!
da kanalishe svoje potrebe prilagodi njenoj/njegovom trenutnom nemanju vremena!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a u chemu je poenta!? da on/ona razmislja sa njom/njim skupa!?To je još i najlakše,...samo što nije poenta u tome!
Postoji to u mnogim svetskim kulturama,zene se tretiraju kao objekat,tragicno ali istinito.jednom mi je jedna albanka prichala ----------> ako je nervozan, ako je veseo, pa iako ste se posvadjali a ako te glava boli popijesh tabletu uvek morash da mu dash
Jbg,...tu leži caka.a u chemu je poenta!? da on/ona razmislja sa njom/njim skupa!?
da kanalishe svoje potrebe prilagodi njenoj/njegovom trenutnom nemanju vremena!?
Ако ме боли глава, од секса прође. Ако мислим на проблем, током секса на тренутак заборавим. А и волим његов мирис који каже- све ће бити у реду, у загрљају је лакше.Imate li ovakvo iskustvo, da vam nije do seksa, da niste raspoloženi, da imate problem koji vas muci i samo o tome razmišljate,
da vas boli glava.....itd..a vaš partner ili partnerka hoce seks bas tada i odmah
Šta raditi u takvoj situaciji ?
али опет довољно близу ако ми затреба 
A има и она-: Добар К- мир у кућиNasi stari su govorili da je najbolji savet za srecan brak i mir u kuci:
"Daj mu i kad neces".
Ali dobro, to su bila neka druga vremena.
Postoji to u mnogim svetskim kulturama,zene se tretiraju kao objekat,tragicno ali istinito.
Ja imam obicaj reci,za sve u zivotu mora da postoji balans,cim je van balansa nije dobro,pretegne na jednu ili drugu stranu sto nije smisao zivljenja u vezi,braku.Tako je i po pitanju potrebe za sexom,balans,ispostovati svoje telo ali i partnerovo.....balans je spas.
Jbg,...tu leži caka.
Gde ima volje, ima u načina, pa i vremena.
Ne traje unedogled,...pa da sad trebaš da plaaaaaniram i zapisujemo u rokovniku.
Ако је нормалан поставиће неку границу до које може да толерише и трпи.ostajem pri svom, odbijam partnera. Ako je normalan i razuman i ako mu je stalo do mene kao osobe, razumece i nece navaljivati.
Druze, falilo mi je ovo tvoje dodvoravanje zenskom polu. Dobro je sto si se vratio.Postoji to u mnogim svetskim kulturama,zene se tretiraju kao objekat,tragicno ali istinito.
Ja imam obicaj reci,za sve u zivotu mora da postoji balans,cim je van balansa nije dobro,pretegne na jednu ili drugu stranu sto nije smisao zivljenja u vezi,braku.Tako je i po pitanju potrebe za sexom,balans,ispostovati svoje telo ali i partnerovo.....balans je spas.
Druze,promasio si temu,ne poznajes ti mene,ne poznajes ti ni zene,ni temu nisi ubo.......pet promasaja kraj utakmice......druze moj.Druze, falilo mi je ovo tvoje dodvoravanje zenskom polu. Dobro je sto si se vratio.
Kakav seksualni objekat? Ako pretpostavimo da se radi o dugogodisnjoj vezi ili braku, izabrali su se oni medjusobno, zbog svojih kvaliteta.
Grijeh je odbiti svog muškarca. Tačka!
Haj nek se i ti jednom slozhish sa mnomslazhem se

Haj nek se i ti jednom slozhish sa mnom![]()
)))))Jel ovo kosarka u pitanju?Druze,promasio si temu,ne poznajes ti mene,ne poznajes ti ni zene,ni temu nisi ubo.......pet promasaja kraj utakmice......druze moj.
Sta da mu da?!"Daj mu i kad neces".
naci nekog koga ne boli glava i ko se j.ebe kao da mu je zadnji put
Kod mene je trenutno tako da mogu da imam kad god poželim, više njih. Same zovu, nude se.

U kojim?Jel ovo kosarka u pitanju?
Da te istovremeno ne citam na temama o grudima, penisu i ostalima, stvarno bih ti poverovao da ti je iskreno zao sto se u nekim kulturama zene i dalje tretiraju kao seksualni objekat.
Pohvalno je sto me pratis,poenta je sto ti intelekt ne dozvoljava da me razumes,naucio bi nesto.Jel ovo kosarka u pitanju?
Da te istovremeno ne citam na temama o grudima, penisu i ostalima, stvarno bih ti poverovao da ti je iskreno zao sto se u nekim kulturama zene i dalje tretiraju kao seksualni objekat.
Za tebe...Retka Zver....sasvim dovoljno za sada,to sto me nisi videla je tvoj veliki gubitak.....
Ima ih par za koje bez problema mozes da kazes da su zene koje glume muskarce.Druze, falilo mi je ovo tvoje dodvoravanje zenskom polu. Dobro je sto si se vratio.
Kakav seksualni objekat? Ako pretpostavimo da se radi o dugogodisnjoj vezi ili braku, izabrali su se oni medjusobno, zbog svojih kvaliteta.
Ne sudite vi,posaljite devojke,supruge na dve nedelje pa ce vam one reci da li smo mi neki vise zene nego muskarci...onako pisem,hipoteticki.....Ima ih par za koje bez problema mozes da kazes da su zene koje glume muskarce.
Sta bi one rekle kada muskarac kaze da nije raspolozen za sex? Pa nasle bi nekog uvek raspolozenog, pa bi ih posle bolela glava.

Jbg, trenutno je tako. A liči na proseravanje i meni.Sta da mu da?!
Ubijte me odma'...
Pustis je da ode, pa kada se vrati, boli te uvo sto je glava vise ne boli.Imate li ovakvo iskustvo, da vam nije do seksa, da niste raspoloženi, da imate problem koji vas muci i samo o tome razmišljate,
da vas boli glava.....itd..a vaš partner ili partnerka hoce seks bas tada i odmah
Šta raditi u takvoj situaciji ?