Ja neću a on hoće

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jednom mi je jedna albanka prichala ----------> ako je nervozan, ako je veseo, pa iako ste se posvadjali a ako te glava boli popijesh tabletu uvek morash da mu dash
Postoji to u mnogim svetskim kulturama,zene se tretiraju kao objekat,tragicno ali istinito.
Ja imam obicaj reci,za sve u zivotu mora da postoji balans,cim je van balansa nije dobro,pretegne na jednu ili drugu stranu sto nije smisao zivljenja u vezi,braku.Tako je i po pitanju potrebe za sexom,balans,ispostovati svoje telo ali i partnerovo.....balans je spas.

Imate li ovakvo iskustvo, da vam nije do seksa, da niste raspoloženi, da imate problem koji vas muci i samo o tome razmišljate,
da vas boli glava :lol: .....itd..a vaš partner ili partnerka hoce seks bas tada i odmah

Šta raditi u takvoj situaciji ?
Ако ме боли глава, од секса прође. Ако мислим на проблем, током секса на тренутак заборавим. А и волим његов мирис који каже- све ће бити у реду, у загрљају је лакше.
Ако ме боли стомак или сам баш болесна, малаксала и без снаге не могу, и у таквој ситуацији ја болујемо а он се склони y другу собу да ме не нервира :lol: али опет довољно близу ако ми затреба :lol:

Postoji to u mnogim svetskim kulturama,zene se tretiraju kao objekat,tragicno ali istinito.
Ja imam obicaj reci,za sve u zivotu mora da postoji balans,cim je van balansa nije dobro,pretegne na jednu ili drugu stranu sto nije smisao zivljenja u vezi,braku.Tako je i po pitanju potrebe za sexom,balans,ispostovati svoje telo ali i partnerovo.....balans je spas.
Jbg,...tu leži caka.
Gde ima volje, ima u načina, pa i vremena.
Ne traje unedogled,...pa da sad trebaš da plaaaaaniram i zapisujemo u rokovniku.

dobro

Druze, falilo mi je ovo tvoje dodvoravanje zenskom polu. Dobro je sto si se vratio.

Kakav seksualni objekat? Ako pretpostavimo da se radi o dugogodisnjoj vezi ili braku, izabrali su se oni medjusobno, zbog svojih kvaliteta.

Druze, falilo mi je ovo tvoje dodvoravanje zenskom polu. Dobro je sto si se vratio.

Kakav seksualni objekat? Ako pretpostavimo da se radi o dugogodisnjoj vezi ili braku, izabrali su se oni medjusobno, zbog svojih kvaliteta.
Druze,promasio si temu,ne poznajes ti mene,ne poznajes ti ni zene,ni temu nisi ubo.......pet promasaja kraj utakmice......druze moj.

1659196145966.png

a koji si ti? nikad te ranije nisam vidjala .....

Ima ih par za koje bez problema mozes da kazes da su zene koje glume muskarce.
Sta bi one rekle kada muskarac kaze da nije raspolozen za sex? Pa nasle bi nekog uvek raspolozenog, pa bi ih posle bolela glava.

Ima ih par za koje bez problema mozes da kazes da su zene koje glume muskarce.
Sta bi one rekle kada muskarac kaze da nije raspolozen za sex? Pa nasle bi nekog uvek raspolozenog, pa bi ih posle bolela glava.
Ne sudite vi,posaljite devojke,supruge na dve nedelje pa ce vam one reci da li smo mi neki vise zene nego muskarci...onako pisem,hipoteticki.....

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Back