"Ја БОТ " дехуманизација српског народа

Već sam pisao, da čovek od čula, uma i ukusa jednostavno ne može voleti Vučića.
U jednoj rečenici je sva filozofija i objašnjenje.
Ne možeš biti dobar a podržavati zlo, to je to.
Ne ne dobrog plemenitog coveka mrzi djavo u tebi.Bilo uvek tako od pamtiveka.Ne ti tebe je uspavao umrtvio a on umesto tebe govori i.pise sve najgore o njemu.

ауторска тема

Данас је сваки човек који се успротив рушењу сопствене државе БОТ а они су праведници .

Свако бира свој пут , али за слободноумног човека на стани правде не постоји други пут од оног који је пред нама , пут борбе против обојене револуције .

ја бот
Vucic nije drzava.

Ostace zapisano u istoriji Srbije da je Vucic krenuo na decu i na nasu mladost...,a vi svrake ga uz dnevnice i pare podrzavate u tome...

То никада нећемо сазнати јер су спаљени гласачки листићи и уништени докази .Не верујем да је победио Коштуница , осим тога он је био само фигура коју су довели и то преваром подметнули народу и оно пророчанство о његовом доласку , сами се хвалили преваром неколико година касније .

Коштуница је био фикус , довели га и одвели га и данас га и нема нигде а покојни председник Милошевић је уписан као човек који се борио против новог светског поретка , против НАТО ПАКТА , он се борио против целог агресивног западног дела света за свој народ и државу , до смрти се борио и никада више нећемо имати таквог човека као председника ..

али исто тако никада више нећемо дозволити да било коме падне на памет да изводи обојене револуције , лупа у шерпе и свргава легитимно избрану власт , ма која она била .

Обојену револуцију и њене представнике , оне који је финсисрају треба сахранити у Србији и заувек уништити , то српски народ дугује целом свету , слободарском делу света који су активисти обојене револуције измећу осталог и Срђа Поповић уништили својим деловањем .Обојена револуција је кренула из Србије и ту је треба и сахранити .

Strašno šta se sve radi. Međutim, o kom "слободарском делу света" je reč? Koje su to države, narodi? Koje ličnosti i organizacije? Ovako zvuči površno. (ChatGPT naprimer izbacuje desetine fraza i paragrafa sa ovim izrazom i onim "obojena revolucija" kao od šale.)

Збиља је страшна та дехуманизација Срба.
ćaci&pjleskavice.jpg

ауторска тема

Данас у ова смутна времена ,што би Андрић рекао , у ова времена страдања српског народа , свако ко има своје мишљење или пружи подршку председнику Србије постаје декларисан као БОТ .

Против њега се уздиже целокупна машинерија дехуманизације , он постаје крезави сендвичар , бот , пљује се путем озбиљних медија , црта му се мета на челу и постаје живи таргет онима који мрзе Србију .

Није лако бити човек са сопственим мишљењем , није лако бити на правој страни историје , на страни правде јер је то увек тежа и путем трња посута стаза , али човек са достојанством , човек који се бори за правду и противи се лажима и не може да бира други пут , осим овог трновитог који је под његовим стопалима .

Ја бот

Бити бот , особа без лица која пише за новац , бити тако представљен јесте увреда части јер новац није мотив за мене , за мене је мотив истина и правда а правда није на страни блокадера , правда није на страни оних који руше државу за новац .ту правде нема , то је машинерија зла .

Погледајте само лица блокадера , та избезумљена лица таме и мрака , они као да измигивају из неких пукотина зида цивилизације и меуљају по улицама за новац руше државу а ја сам "БОТ"

Данас је сваки човек који се успротив рушењу сопствене државе БОТ а они су праведници .

Свако бира свој пут , али за слободноумног човека на стани правде не постоји други пут од оног који је пред нама , пут борбе против обојене револуције .

ја бот

BOT je skracenica od

Beskrajno
Obnevideli
Tragikomičari

...

ауторска тема

Данас у ова смутна времена ,што би Андрић рекао , у ова времена страдања српског народа , свако ко има своје мишљење или пружи подршку председнику Србије постаје декларисан као БОТ .

Против њега се уздиже целокупна машинерија дехуманизације , он постаје крезави сендвичар , бот , пљује се путем озбиљних медија , црта му се мета на челу и постаје живи таргет онима који мрзе Србију .

Није лако бити човек са сопственим мишљењем , није лако бити на правој страни историје , на страни правде јер је то увек тежа и путем трња посута стаза , али човек са достојанством , човек који се бори за правду и противи се лажима и не може да бира други пут , осим овог трновитог који је под његовим стопалима .

Ја бот

Бити бот , особа без лица која пише за новац , бити тако представљен јесте увреда части јер новац није мотив за мене , за мене је мотив истина и правда а правда није на страни блокадера , правда није на страни оних који руше државу за новац .ту правде нема , то је машинерија зла .

Погледајте само лица блокадера , та избезумљена лица таме и мрака , они као да измигивају из неких пукотина зида цивилизације и меуљају по улицама за новац руше државу а ја сам "БОТ"

ја бот

Ovo je nešto nsjgluplje što je iko napisao u istoriji interneta.

Издајници Србије и уништитељи нације и њене будућности не заслужују лепе речи и поздраве. Шта би сте ви, да вас величамо за ваша недела?
А поређење са Хитлером је типична небулозна СНС мантра.
Који бре ми? Немаш појма шта говориш. Све револуционар до револуционара...до мојега...:roll:

Slavenska izgleda da ima 50 jura za svaki komentar. Inače sve što napiše je teška demagogija i izmišljotina. Naučila od svog šefa.

Verovatno visoko rangirana negde, igra trenutno soliter i piše na forumu, tj sere.

Zna li neko koliko dotična ima godina

Interesuje me čisto fenomenološki, da proverim neke teorije

Poslednja izmena od moderatora:
Jesi bot, ti si neprijatelj narodu a ne mi.

Videli smo sklop ljudi koji podržavaju ovaj režim, dovučeni iz p. materine.

Jel misliš da ne znamo da ovaj režim podržava svi koji ima korist od istog?
E vidi sad,u tome i jeste problem što ti i tebi slični mislite da ste samo vi pravi stanovnici(državljani) ove države ali da to nisu svi ti koji su "dovučeni" iz,kako si se izrazio, p.materine.A to je jednostavno greška.Odakle ti pravo da omalovažavaš našeg građanina,ma gde u Srbiji da živi?

Овде није питање режима , како ваши налогодавци желе да представе , овде је у питању осптанак институција државе Србије коју ваши налогодавци желе да сруше , као што су урадили 5 октобра 2000 године .

Урушили , запалили, све распродали ..ми памтимо 5 октобар 2000 године и ако нисам могла тада да зауставим обојену револуцију , онда ћу то покушати да урадим данас .
U pravu si.Činjenica je da nekoga boli što Srbija ne priznaje Kosovo kao nezavisnu državu,ne želi da se odrekne Republike Srpske i ne uvodi sankcije Rusiji.

Vucic nije drzava.

Ostace zapisano u istoriji Srbije da je Vucic krenuo na decu i na nasu mladost...,a vi svrake ga uz dnevnice i pare podrzavate u tome...
Ovo je napisano(sastavljeno) iz,najblaže rečeno zle namere,jer sve što radite,od početka blokada do danas,radite na štetu države.Niste želeli dijalog sa predstavnicima države,žalili ste se strancima,koji su nam okupirali deo teritorije,država svirala kraj.Fakulteti počeli sa radom,vi izvisili.Deci nije mesto na ulici.Deca su bahata.Deca su nenadležna.Revolucija propala.Ende.

Pazite samo tu logiku bolesnih, ispranih "mozgova"

nazvati nekoga ćaci botom je "dehumanizacija srpskog naroda" ali zato nazvati pripadnike istog naroda ustašama nije dehumanizacija, to je potpuno dozvoljeno i poželjno ... pa mamicu vam bolesnu, poremećenu i pokvarenu ...
Ovo prvo je podlo,pokvareno,nisko i nekulturno.Nego,ko je koga nazvao ustašama?Da se nije Tonino drznuo?Ili Bartulica?

Back