"Ја БОТ " дехуманизација српског народа

Најважније за часног човека је да да буде на страни правде , на правој страни историје а ја не желим да будем на страни оних који раде за туђе интересе јер ви када имате блокадере који иду у Стразбур по новац за који су одрадили блокаде у циљу да се изврши притисак на владу Србије , то су озбиљене ствари .

Ако ЕУ , овде горе постављене слике , преко својих људи , тј блокадера, врши притисак на владу Србије то је знак да су блокадери људи који раде против своје државе а за интерес друге .

Овде није питање режима , како ваши налогодавци желе да представе , овде је у питању осптанак институција државе Србије коју ваши налогодавци желе да сруше , као што су урадили 5 октобра 2000 године .

Урушили , запалили, све распродали ..ми памтимо 5 октобар 2000 године и ако нисам могла тада да зауставим обојену револуцију , онда ћу то покушати да урадим данас .

Kojih institucija? Dokle bre više laži? Sve institucije su pod kontrolom jednog čoveka, nemaš nezavisnost sudstva!!!

Postoje male pobede gde ni on ne može da utiče ali velike stvari se zataškavaju.

Slućaj Jovanica povezan sa državom, zašto inspektore koji su otkrili tu šemu, demonizuju?

Kojih institucija? Dokle bre više laži? Sve institucije su pod kontrolom jednog čoveka, nemaš nezavisnost sudstva!!!
1747915283573.png

Најважније за часног човека је да да буде на страни правде , на правој страни историје а ја не желим да будем на страни оних који раде за туђе интересе .
Pa kojom logikom si onda za Vucica!?

Најважније за часног човека је да да буде на страни правде , на правој страни историје а ја не желим да будем на страни оних који раде за туђе интересе јер ви када имате блокадере који иду у Стразбур по новац за који су одрадили блокаде у циљу да се изврши притисак на владу Србије , то су озбиљене ствари .

Ако ЕУ , овде горе постављене слике , преко својих људи , тј блокадера, врши притисак на владу Србије то је знак да су блокадери људи који раде против своје државе а за интерес друге ...
ti si žrtva dezinformera....
studenti nisu išli u Strazbur po novac nego da izvrše pritisak da EU prestane da podržava ovaj nakaradni režim...osim toga išli su i na Kosovo i u Hilandar..

ауторска тема

Данас у ова смутна времена ,што би Андрић рекао , у ова времена страдања српског народа , свако ко има своје мишљење или пружи подршку председнику Србије постаје декларисан као БОТ .

Против њега се уздиже целокупна машинерија дехуманизације , он постаје крезави сендвичар , бот , пљује се путем озбиљних медија , црта му се мета на челу и постаје живи таргет онима који мрзе Србију .

Није лако бити човек са сопственим мишљењем , није лако бити на правој страни историје , на страни правде јер је то увек тежа и путем трња посута стаза , али човек са достојанством , човек који се бори за правду и противи се лажима и не може да бира други пут , осим овог трновитог који је под његовим стопалима .

Ја бот

Бити бот , особа без лица која пише за новац , бити тако представљен јесте увреда части јер новац није мотив за мене , за мене је мотив истина и правда а правда није на страни блокадера , правда није на страни оних који руше државу за новац .ту правде нема , то је машинерија зла .

Погледајте само лица блокадера , та избезумљена лица таме и мрака , они као да измигивају из неких пукотина зида цивилизације и меуљају по улицама за новац руше државу а ја сам "БОТ"

Данас је сваки човек који се успротив рушењу сопствене државе БОТ а они су праведници .

Свако бира свој пут , али за слободноумног човека на стани правде не постоји други пут од оног који је пред нама , пут борбе против обојене револуције .

ја бот

Ne, već kada napišeš da si iz Aranđelovca, a ne znaš da taj grad nigde na karti Srbije pronađeš, kada tvrdiš da si videla nešto za prasetinu i da je bilo nekakvog dovođenja ljudi koji imaju čitav livestream preko kojeg se cela šetnja mogla uživo gledati (a može i sada) i kada postavljaš link ka nečemu što je bilo u Kragujevcu kao svedočanstvo nečega što si ti navodno lično videla, onda znači da nameri izmišljaš stvari i javnost Forma Krstarice lažeš.

Isto tako kad otvaraš teme o tome da postoji neki uvid u 100, 150e i slične dnevnice, pišući uprazno i da zapravo nikakav uvid uopšte nisi ni imala.

To ne znači uopšte nužno da podržavaš predsednika.

Zato si bot. Ako je potrebno objašnjavati, zaista.

Ако ЕУ , овде горе постављене слике , преко својих људи , тј блокадера, врши притисак на владу Србије то је знак да су блокадери људи који раде против своје државе а за интерес друге .
Mene zanima da li će vas biti lako otkriti nakon oslobođenja. Vučić i ostali koji su izloženi javnosti, neće se izvući.
A bila bi velika greota da se vi izvučete.
Vi ste saučesnici u zločinu režima, to je krivično delo.
Možda neki kompjuterski stručnjaci nađu načina da se dođe do vas. A verovatnije je da će se naći svedoci saradnici među avovcima, koji će za manju kaznu sve da vas razotkriju.

Наши људи су информационо-технолошки неписмени и немају појма шта тај термин означава.

једно је шта означава а друго је шта човек доживљава ако га декларишу као бота , нпр друштевним мрежама ..значи стављају му мету на чело а човек је само изнео своје мишљење .

То је још један процес обојене револуције , блокадери су устали да руше државу а свако ко им се супртостави је бот , режимски бот а не човек који воли своју државу и не дозвољава да је руше .

Дехуманизација српског народа кроз термин БОТ , то је део обојене револуције и томе се свако мора успротивити .

данас сам бот ја а сутра ћеш бити ти , довољно је само да подржиш неку одлуку председника или устанеш у заштиту инситуција Србије , довољно је само да упутиш критику њиховим новинарима , блокадерима , опозцији и ти си БОТ .

Pa kojom logikom si onda za Vucica!?

Он је легално изабран председник , вољом народа је изабран и ради за интересе народа и то је доказао .

Са друге стране имамо оне којима се он не допада и то је у реду , али да рушииш институције , да ми нудиш неке прелазне гестаповске владе а не народном вољом изабрану владу није страна правде .

Он је легално изабран председник , вољом народа је изабран и ради за интересе народа и то је доказао .

Са друге стране имамо оне којима се он не допада и то је у реду , али да рушииш институције , да ми нудиш неке прелазне гестаповске владе а не народном вољом изабрану владу није страна правде .
Narod nije izabrao ove gnjidave uzurpatore.

Dobro, ako nisi bot onda si prirodno gl... mislim naivna
Samo sto ta "naivnost" glasa za najgoru opciju a posle ta najgora opcija sprovodi
najgore mere protiv svoj naroda
Tako da nije stvar u tome da vama neko osporava pravo na misljenje vec pokusava
da objasni da je to vase misljenje pogresno i pogubno za sve

Наивни су они који мисле да ће вожњом бицикла до Стразбура да учине велику услугу Србији , ако су наивни и нису плаћени да то раде .

У политици нема наивности , наиван је онај ко мисли да може другоме да неметне своје мишљење , нема другог пута осим пута истине и правде а то није пут блокадера .Мени државу неће руштити на улици , изволи на изборе , када им буде време а не када теби падне на памет , представи листу и програм а само ће будала за тебе гласати .

Мени државу неће руштити на улици , изволи на изборе , када им буде време а не када теби падне на памет , представи листу и програм а само ће будала за тебе гласати .

Hoce oni na izbore, ali tvoj predsednik ne sme da raspise jer mu je od pocetka protesta
pao drasticno rejting pa ne moze cak uz ogromnu kradju i kriminal da dobije izbore na nacin
koji njemu odgovara

ауторска тема

Данас у ова смутна времена ,што би Андрић рекао , у ова времена страдања српског народа , свако ко има своје мишљење или пружи подршку председнику Србије постаје декларисан као БОТ .

Против њега се уздиже целокупна машинерија дехуманизације , он постаје крезави сендвичар , бот , пљује се путем озбиљних медија , црта му се мета на челу и постаје живи таргет онима који мрзе Србију .

Није лако бити човек са сопственим мишљењем , није лако бити на правој страни историје , на страни правде јер је то увек тежа и путем трња посута стаза , али човек са достојанством , човек који се бори за правду и противи се лажима и не може да бира други пут , осим овог трновитог који је под његовим стопалима .

Ја бот

Бити бот , особа без лица која пише за новац , бити тако представљен јесте увреда части јер новац није мотив за мене , за мене је мотив истина и правда а правда није на страни блокадера , правда није на страни оних који руше државу за новац .ту правде нема , то је машинерија зла .

Погледајте само лица блокадера , та избезумљена лица таме и мрака , они као да измигивају из неких пукотина зида цивилизације и меуљају по улицама за новац руше државу а ја сам "БОТ"

Данас је сваки човек који се успротив рушењу сопствене државе БОТ а они су праведници .

Свако бира свој пут , али за слободноумног човека на стани правде не постоји други пут од оног који је пред нама , пут борбе против обојене револуције .

ја бот
Ruse drzavu za novac? Protiv vas bi trebala da bude podnesena krivicna odgovornost za ovakve nedokazane optuzbe. Zar nisu placenici oni kojima je obezbejedenna dnevnica,besplatan i organizovan prevoz, pljeskavice i sokovi i na kraju politicka zastita od prekrsaja, poput napada na novinare, rasipanja smeca i vrsenja nuzde na javnim mjestima?

Silna korupcija i pljackanje nije u interesu gradjana nego SNSa
Nerad institucija nije u interesu gradjana
Kontrola nad medijima, ispiranje mozga ljudima i laganje nije u interesu gradjana nego SNSa
Zivoti koji su stradali u Novom Sadu nisu nikome u interesu.
Izdaja Kosova nije u interesu gradjana
Prodaja firmi i fabrika nije u interesu gradjana
Ugrozavanje demokratije u Srbiji nije u interesu gradjana
Srozavanje ugleda Srbije u svetu nije u interesu gradjana
Normalizacija primitivizma nije u interesu gradjana

U kom svetu ti zivis?

Back