Наши људи су информационо-технолошки неписмени и немају појма шта тај термин означава.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bot je djavo mnogo laze hahaBot je kompliment. Radi za pare. Znači đubre, ali pametan. Što je bolje od đubreta i idiota koje radi za dž za zlikovca Vučića.
Botovi su i navukli ovu decu a dekani nista boljiНаши људи су информационо-технолошки неписмени и немају појма шта тај термин означава.
ko ima svoje mišljenje on je protivnik ovog režima....ko je za režim njegovo mišljenje formira dezinformerсвако ко има своје мишљење или пружи подршку председнику Србије постаје декларисан као БОТ .
Овде није питање режима , како ваши налогодавци желе да представе , овде је у питању осптанак институција државе Србије коју ваши налогодавци желе да сруше , као што су урадили 5 октобра 2000 године .
Урушили , запалили, све распродали ..ми памтимо 5 октобар 2000 године и ако нисам могла тада да зауставим обојену револуцију , онда ћу то покушати да урадим данас .
Kojih institucija? Dokle bre više laži? Sve institucije su pod kontrolom jednog čoveka, nemaš nezavisnost sudstva!!!
Pa kojom logikom si onda za Vucica!?Најважније за часног човека је да да буде на страни правде , на правој страни историје а ја не желим да будем на страни оних који раде за туђе интересе .
ti si žrtva dezinformera....Најважније за часног човека је да да буде на страни правде , на правој страни историје а ја не желим да будем на страни оних који раде за туђе интересе јер ви када имате блокадере који иду у Стразбур по новац за који су одрадили блокаде у циљу да се изврши притисак на владу Србије , то су озбиљене ствари .
Ако ЕУ , овде горе постављене слике , преко својих људи , тј блокадера, врши притисак на владу Србије то је знак да су блокадери људи који раде против своје државе а за интерес друге ...
ауторска тема
Данас у ова смутна времена ,што би Андрић рекао , у ова времена страдања српског народа , свако ко има своје мишљење или пружи подршку председнику Србије постаје декларисан као БОТ .
Против њега се уздиже целокупна машинерија дехуманизације , он постаје крезави сендвичар , бот , пљује се путем озбиљних медија , црта му се мета на челу и постаје живи таргет онима који мрзе Србију .
Није лако бити човек са сопственим мишљењем , није лако бити на правој страни историје , на страни правде јер је то увек тежа и путем трња посута стаза , али човек са достојанством , човек који се бори за правду и противи се лажима и не може да бира други пут , осим овог трновитог који је под његовим стопалима .
Ја бот
Бити бот , особа без лица која пише за новац , бити тако представљен јесте увреда части јер новац није мотив за мене , за мене је мотив истина и правда а правда није на страни блокадера , правда није на страни оних који руше државу за новац .ту правде нема , то је машинерија зла .
Погледајте само лица блокадера , та избезумљена лица таме и мрака , они као да измигивају из неких пукотина зида цивилизације и меуљају по улицама за новац руше државу а ја сам "БОТ"
Данас је сваки човек који се успротив рушењу сопствене државе БОТ а они су праведници .
Свако бира свој пут , али за слободноумног човека на стани правде не постоји други пут од оног који је пред нама , пут борбе против обојене револуције .
ја бот
Mene zanima da li će vas biti lako otkriti nakon oslobođenja. Vučić i ostali koji su izloženi javnosti, neće se izvući.Најважније за часног човека је да да буде на страни правде , на правој страни историје а ја не желим да будем на страни оних који раде за туђе интересе јер ви када имате блокадере који иду у Стразбур по новац за који су одрадили блокаде у циљу да се изврши притисак на владу Србије , то су озбиљене ствари .
Ако ЕУ , овде горе постављене слике , преко својих људи , тј блокадера, врши притисак на владу Србије то је знак да су блокадери људи који раде против своје државе а за интерес друге .
Наши људи су информационо-технолошки неписмени и немају појма шта тај термин означава.
Pa kojom logikom si onda za Vucica!?
Ponosni botovski Caci sendvicar.Tvoj moto- Glavu dajem,sendvic ne dajem!Ma nemoj da im popustas, ako nisi bot, nisi i tacka!
Voleli bi svakog da proglase za bota, ali to je istina malo sutra i malo morgen, sto bi rekao Sloba.
Ma može da ga puši majmun. Osionost im nije pomogla u Kuli npr.Vučević ponovo preti: Sada ćete videti kako izgleda kada se javnost uznemiri
Ko je ova novosadska majmuncina i cime mu se bavi sin?
Narod nije izabrao ove gnjidave uzurpatore.Он је легално изабран председник , вољом народа је изабран и ради за интересе народа и то је доказао .
Са друге стране имамо оне којима се он не допада и то је у реду , али да рушииш институције , да ми нудиш неке прелазне гестаповске владе а не народном вољом изабрану владу није страна правде .
Dobro, ako nisi bot onda si prirodno gl... mislim naivna
Samo sto ta "naivnost" glasa za najgoru opciju a posle ta najgora opcija sprovodi
najgore mere protiv svoj naroda
Tako da nije stvar u tome da vama neko osporava pravo na misljenje vec pokusava
da objasni da je to vase misljenje pogresno i pogubno za sve
Мени државу неће руштити на улици , изволи на изборе , када им буде време а не када теби падне на памет , представи листу и програм а само ће будала за тебе гласати .
Ruse drzavu za novac? Protiv vas bi trebala da bude podnesena krivicna odgovornost za ovakve nedokazane optuzbe. Zar nisu placenici oni kojima je obezbejedenna dnevnica,besplatan i organizovan prevoz, pljeskavice i sokovi i na kraju politicka zastita od prekrsaja, poput napada na novinare, rasipanja smeca i vrsenja nuzde na javnim mjestima?ауторска тема
Данас у ова смутна времена ,што би Андрић рекао , у ова времена страдања српског народа , свако ко има своје мишљење или пружи подршку председнику Србије постаје декларисан као БОТ .
Против њега се уздиже целокупна машинерија дехуманизације , он постаје крезави сендвичар , бот , пљује се путем озбиљних медија , црта му се мета на челу и постаје живи таргет онима који мрзе Србију .
Није лако бити човек са сопственим мишљењем , није лако бити на правој страни историје , на страни правде јер је то увек тежа и путем трња посута стаза , али човек са достојанством , човек који се бори за правду и противи се лажима и не може да бира други пут , осим овог трновитог који је под његовим стопалима .
Ја бот
Бити бот , особа без лица која пише за новац , бити тако представљен јесте увреда части јер новац није мотив за мене , за мене је мотив истина и правда а правда није на страни блокадера , правда није на страни оних који руше државу за новац .ту правде нема , то је машинерија зла .
Погледајте само лица блокадера , та избезумљена лица таме и мрака , они као да измигивају из неких пукотина зида цивилизације и меуљају по улицама за новац руше државу а ја сам "БОТ"
Данас је сваки човек који се успротив рушењу сопствене државе БОТ а они су праведници .
Свако бира свој пут , али за слободноумног човека на стани правде не постоји други пут од оног који је пред нама , пут борбе против обојене револуције .
ја бот
Silna korupcija i pljackanje nije u interesu gradjana nego SNSaОн је легално изабран председник , вољом народа је изабран и ради за интересе народа и то је доказао .
Са друге стране имамо оне којима се он не допада и то је у реду , али да рушииш институције , да ми нудиш неке прелазне гестаповске владе а не народном вољом изабрану владу није страна правде .
Ботови су аутоматизовани виртуални ентитети, а не физичка лица.Botovi su i navukli ovu decu a dekani nista bolji