Ja bih jeb*o, ali ne bi lizo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedna je istina, a to je raditi nešto što ne voliš jer neko drugo želi nikad neće biti na isti način i tako dobro kao kad to radi neko ko to istinski voli i uživa.
Jednako važi i za žene, ona koja ne podnosi oralni seks ali radi to da udovolji muškarcu je milionima godina ispod one koja to voli zbog sebe same jer nju pali pružanje oralnog seksa muškarcu i to se oseća i ako će svaki drugi tupadzija da se složi da je važno da mu neka puši pa sad kako nije važno, daj šta daš.

Jedna je istina, a to je raditi nešto što ne voliš jer neko drugo želi nikad neće biti na isti način i tako dobro kao kad to radi neko ko to istinski voli i uživa.
Jednako važi i za žene, ona koja ne podnosi oralni seks ali radi to da udovolji muškarcu je milionima godina ispod one koja to voli zbog sebe same jer nju pali pružanje oralnog seksa muškarcu i to se oseća i ako će svaki drugi tupadzija da se složi da je važno da mu neka puši pa sad kako nije važno, daj šta daš.

Sa tobom se uvek slazem :)

Ako ne podnoi oralni ja je ne teram vec je pitam sta volis bb? :rumenko:

i ne bi voleo d mi neka pusi ako ne uziva u tome :aha:

Niti da joj lizem )( ako njoj to smeta :eek:

I nikada ne trazim daj sta das :manikir: pronadjem ribu koja voli iste stvari ima ih puno na Cam :mrgreen:

Sa njima pricam otvoreno , zelis ovo? moze ono ? :per: i nema problema :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back