zbiljaš
Ističe se
- Poruka
- 2.350
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osim toga, ovi su im iz "zahvalnosti" '51 ubili kraljaA jesi li znao da Jordanci smatraju da im je to što su pustili Palestince u zemlju i dali im državljanstvo velika greška?
Ne moze da bude neko ozbiljna drzava a da vrsi genocid.Izreal je ozbiljna država i ne mogu tek tako parlementarci i aktivisti da udju na njihovu teritoriju.
Tko kaže da sam među Arapima?Pa što si otišao medju Arape?
Ti si očito cijepljen protiv inteligencije.Još kad mali Perica ne bi znao da je Mosad taj koji je napravio lažnu Palestinsku organizaciju - Hamas.
Palestinci su živeli na tim prostorima hiljadama godina pre dolaska lažnih Jevreja.
Zašto bi oni bili gde išli?
Bilo bi zanimljivo videti tvoj stav kada bi Hrvate neko proterivao prema Sloveniji...
Da, sa jednom sitnom razlikom - ti zgubidani na Bliskom istoku su živeli tu hiljadama godina pre dolaska lažnih Jevreja.
Pitaj tvoje sunarodnike koji su se iselili u SAD, Nemačku, Austriju,...
Акш Огњена шта ће овај јадник ту?Izrael presreo humanitarnu flotilu za Gazu: Zadržani Greta Tunberg i student Ognjen Marković
U sredu uveče (1. oktobra) izraelska ratna mornarica zaustavila je više brodova na kojima su bili propalestinski aktivisti sa hiumanotarnom pomoći za Pojas Gaze, a među njima i student Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu Ognjen Marković. Svi aktivisti biće deportovani u Evropu, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Izraela
Izraelska ratna mornarica zaustavila je u sredu uveče (1. oktobra) više brodova Globalne Sumud flotile sa humanitarnom pomoći za Pojas Gaze i privela aktiviste koji su bili na njima, saopštilo je izraelsko Ministarstvo spoljnih poslova, prenosi FoNet.
Među aktivistima je bila i Greta Tunberg, ali i student Beogradskog univerziteta Fakulteta likovnih umetnosti Ognjen Marković.
Studenti u blokadi Fakulteta likovnih umetnosti su na društvenim mrežama objavile snimak gde Marković kaže „ako gledate ovaj video, znači da su nas presreli i nelegalno pritvorili“.
![]()
„Zovem se Ognjen i dolazim iz Srbije. Ako gledate ovaj video, moj brod je presretnut i nelegalno sam pritvoren od strane izraelskih okupacionih snaga. Pozivam vas da izvršite pritisak na Vladu Srbije da zahteva moje hitno i dostojanstveno oslobađanje i da prekine saučesništvo u genocidu“, poručio je on.
Studenti u blokadi Fakulteta likovnih umetnosti su na društvenim mrežama objavile snimak gde Marković kaže „ako gledate ovaj video, znači da su nas presreli i nelegalno pritvorili“.
„Zovem se Ognjen i dolazim iz Srbije. Ako gledate ovaj video, moj brod je presretnut i nelegalno sam pritvoren od strane izraelskih okupacionih snaga. Pozivam vas da izvršite pritisak na Vladu Srbije da zahteva moje hitno i dostojanstveno oslobađanje i da prekine saučesništvo u genocidu“, poručio je on.
...........
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Kopenhagenu da je obaveza države da pomogne svim svojim građanima, što će učiniti i kada je u pitanju student Fakulteta likovnih umetnosti koji je zadržan na jednom od brodova koji su vozili humanitarnu pomoć za Gazu.
„Pratio sam noćas vesti, video sam što se događa, sve je očekivano. Niko, čini mi se, u svetu nije iznenađen, zato je reagovala i Đorđa Meloni ranije i rekla da se to zaustavi. Neki ljudi to nisu želeli ili ni po kojoj ceni nisu hteli. Što se tiče borbe za naše ljude, to je naša obaveza. Neretko smo imali posla sa neodgovornim ljudima, mi tih spasilaca sveta imamo koliko god hoćete. Danas, na kraju, kad nisu u stanju sebe da spasu, zovu državu u pomoć. Država je, naravno, tu uvek da pomogne i uvek će da učini sve što može“, rekao je Vučić, a prenosi RTS."
https://vreme.com/svet/izrael-presr...anima-greta-tunberg-i-student-ognjen-markovic
Znači Nevladinu organizaciju uhitili genocidaši a blokader traži od Vučića da utiče na izraelske vlasti da ga dostojanstveno osloobode i prekinu pomaganje genocida. Vučić prihvata oslobađanje no ne i obustavu pomaganja u genociudu.
Zanimljiva listopadska gibanja natoštovatelja .
Флота Адмирала ГРЕТАрда олупана о израелски хрид