Frederick_
Elita
- Poruka
- 18.781
Naravno, tako se zaradjuje dnevnica, sve po zadatkuKapetane, zvučiš kao da znaš da te neki "šefovi" čitaju ovde
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno, tako se zaradjuje dnevnica, sve po zadatkuKapetane, zvučiš kao da znaš da te neki "šefovi" čitaju ovde
![]()
Sve si reko što treba, mislim da nemaju šta da ti prigovoreшта нисам рекао тачно у последњем посту са доказима о повеѕаности студената у блокади и маринике, динка гурхоњића, бивше демократске лопурде новаковића ?
ево прочитај а погледај прво још једном оба виде па реци јел то бранислав ђорђевић на м ариникиној блокади са новаковићем лопурдом ?
брнаислав ђорђевић група СТАВ и интимус миле пајић студент динков
пре нешто више од недељу дана, протетсте пред градском кућом у новом саду је водила мариника чобану, али је наравно имала подршку свог пајтоса динка грухоњића који је послао вођу студентских блокада у новом саду бранислава ђорђевића интимуса миле пајић.
тако динко враћа услуге маирники која га је подржала међу првима дотрчавши у нс да га брани када га је студентски парламент на филозофском факултету напао за говор мржње па је тада факултет блокиран од тих студената.
на свакој протестној шетњи студената у блокади у новом саду и даље па и јуче је рпедводио брнаислав ђорђевић динков студент и перјаница групе став коју је предложио тј подстрекао да се оснује лично динко .
на овомдругом видео материјалу са исте блокаде градске куће и протеста које је органиѕовала ''опозиција'' на челу са маирником чобану са факултета је пристигао вођа студената у блокади чупоња бранислав ђорђевић
на улазу где улазе странке , види се чупоња у истој крем јакни ђорђевић како предовди, поред њега бандит демократа новаковић бивши граодначелник и лопурда, а на другим вратима поред садруге стране пајтосица његовог професора динка грухоњића - чобану мариника
само безобраѕан и некоректан човјек може да каже како студентске блокаде у нс идање нису дело динка грухоњића и сарадња са маирником.
али када им ово покажеш такви и дање овде пишу како су се СТУДЕНТИ ТОБОЖ ОГРАДИЛИ опоѕиције...
можда они у бг али ови који су преко динка унели реч ПЛЕНУМ у читаву сбрију (дакле подстрекачи главни ) сигурно нису што се види по чињеницама из проложеног.
јел треба да вам подстављам фотографије иѕ акција брајана брковића из тобож еколошког покрета браво и његовог хрвата иѕ дрвара мирана погачара где са њима раме уз раме стоји БРАНИСЛАВ ЂОРЂЕВИЋ и лепи плакате и сличне активности са њима...
дакле очита повезаност вођа студената у блокади у новом саду (који су мањина наспрам укупног броја студената у нс) и динка грухоњића као и маринике...
неће моћи динко! новосађани ти неће прићи. решићете се и доћи ће дан када ћеш и ти у бувару са удбиним чедима из власти.
Pa pitao sam te zašto je bitno da ja znam ko?Ma ne pitam ja tebe ništa...
Gledam kako lupetaš na forumu: neće da mi ovaj dostavlja dokumentaciju
nego će je dostaviti ...pojma nemaš ko.
Problem je što je tim slikama izblamirana i Srbija, a av i njegova blamaža nije vredna bamiranja Srbije.
I to ti je isto što i izlepljenost cele zemlje, uključujući i osnovne škole, nacrtanim srednjim prstom? I sve to u kontekstu odgovora na žaost naroda zbog stradanja u NS?
дакле пошто не можеш да оспориш чињеницу да је динков студент и интимус миле пајић вођа студената у блокади у нс у директној повеѕаности са динкови пајтосима маирником чобану и са новаковићем лопурдом онда класика -Sve si reko što treba, mislim da nemaju šta da ti prigovore
немој...
Pa tako zvučiš, iskr...дакле пошто не можеш да оспориш чињеницу да је динков студент и интимус миле пајић вођа студената у блокади у нс у директној повеѕаности са динкови пајтосима маирником чобану и са новаковићем лопурдом онда класика -
вређање и ословљавање мене као снс ботом који има снс шефиће...
дрско по обичају и безобразно.
али на томе су такви као ти саткани и ови динкови пленумаши. само пто народ ово добро види...
ко се ту пење јел ја ?
ил брнаислав динков ?
ко је овде уз новаковића лопурду , и мариникицу ? ја или динков бранислав шоршевић вођа студентских блокада у нс ?
https://twitter.com/i/status/1880204816737259985
![]()
динко и маирникица беже од тога као ђаво од крста.raspiše referendum / izbore.
Da, zbogom pameti onih koji đacima crtaju kurččeve.
A vidiš kako su đaci kreativni, dobri, pametni i...normalni
Moje nekadašnje škole![]()
Matori konji crtaju deci srednji prstTi si izgleda zaboravila kako izgleda k...c?
To se zove šipak i koriste ga svi: Dodik, Kolinda, fudbaleri, voditeljke...
I studenti su se pojavili
Neocekivana sila koja se naglo pojavljuje i resava stvar
Protiv koje nemate nista
Nikakvog aduta
ко је ово ? брнаислав ђорђевић вођа студената у блокади у нс и динков студнет и интмиус миле пајић или ја ? ко је са њим ту , бивши градоначелник новаковић демократа и чувена пајтићева лопурда или ја? јел ту мариника или ја ?Pa tako zvučiš, iskr...![]()
To su huligani koji jašu svoje profesore, prozeruju ih sa predavanja...
I to ti je isto što i izlepljenost cele zemlje, uključujući i osnovne škole, nacrtanim srednjim prstom? I sve to u kontekstu odgovora na žaost naroda zbog stradanja u NS?
неће моћи прићи аутокоманди , једино негде у припиздини пре београда да блокирају пут ...Сутра у 16 сати дајемо подршку нишким студентима,
то ће бити загревање пред главни догађај на Светог Саву.
Блокада аутокоманде!!!
немој...
Ponavljaš se, gestikuliraš, pišeš bez takta i daha...молим лепо, ко је то , јел сам то ја ?![]()
![]()
Matori konji crtaju deci srednji prst
Ne...nama će svima trebati dugotrajna kolektivna psihoterapija
Želim da vidim. fotku tih cipelaПотенцијална побегуља затражио од Славице Ђукић Дејановић да поднесе оставку јер је просветарима претила смањењем плата и носила порнићарске ципеле у ТВ емисији.
али овај ''шипак'' црвени је дно дна.Ne vređam ja njega, samo pokazujem da žena-predsednica,
iz druge države, koristi šipak