Излазна стратегија Александра Вучића?

шта нисам рекао тачно у последњем посту са доказима о повеѕаности студената у блокади и маринике, динка гурхоњића, бивше демократске лопурде новаковића ?
ево прочитај а погледај прво још једном оба виде па реци јел то бранислав ђорђевић на м ариникиној блокади са новаковићем лопурдом ?

брнаислав ђорђевић група СТАВ и интимус миле пајић студент динков

пре нешто више од недељу дана, протетсте пред градском кућом у новом саду је водила мариника чобану, али је наравно имала подршку свог пајтоса динка грухоњића који је послао вођу студентских блокада у новом саду бранислава ђорђевића интимуса миле пајић.
тако динко враћа услуге маирники која га је подржала међу првима дотрчавши у нс да га брани када га је студентски парламент на филозофском факултету напао за говор мржње па је тада факултет блокиран од тих студената.

на свакој протестној шетњи студената у блокади у новом саду и даље па и јуче је рпедводио брнаислав ђорђевић динков студент и перјаница групе став коју је предложио тј подстрекао да се оснује лично динко .

на овомдругом видео материјалу са исте блокаде градске куће и протеста које је органиѕовала ''опозиција'' на челу са маирником чобану са факултета је пристигао вођа студената у блокади чупоња бранислав ђорђевић

на улазу где улазе странке , види се чупоња у истој крем јакни ђорђевић како предовди, поред њега бандит демократа новаковић бивши граодначелник и лопурда, а на другим вратима поред садруге стране пајтосица његовог професора динка грухоњића - чобану мариника :mazi:

само безобраѕан и некоректан човјек може да каже како студентске блокаде у нс идање нису дело динка грухоњића и сарадња са маирником.

али када им ово покажеш такви и дање овде пишу како су се СТУДЕНТИ ТОБОЖ ОГРАДИЛИ опоѕиције...

можда они у бг али ови који су преко динка унели реч ПЛЕНУМ у читаву сбрију (дакле подстрекачи главни ) сигурно нису што се види по чињеницама из проложеног.

јел треба да вам подстављам фотографије иѕ акција брајана брковића из тобож еколошког покрета браво и његовог хрвата иѕ дрвара мирана погачара где са њима раме уз раме стоји БРАНИСЛАВ ЂОРЂЕВИЋ и лепи плакате и сличне активности са њима...

дакле очита повезаност вођа студената у блокади у новом саду (који су мањина наспрам укупног броја студената у нс) и динка грухоњића као и маринике...

:mazi:

неће моћи динко! новосађани ти неће прићи. решићете се и доћи ће дан када ћеш и ти у бувару са удбиним чедима из власти.
Sve si reko što treba, mislim da nemaju šta da ti prigovore

Ma ne pitam ja tebe ništa...
Gledam kako lupetaš na forumu: neće da mi ovaj dostavlja dokumentaciju
nego će je dostaviti ...pojma nemaš ko.
Pa pitao sam te zašto je bitno da ja znam ko?
Po Ustavu to nije avova nadležnost. Po zakonu mora da se dostavi na uvid javnosti. Da ne mora da se dostavi, av bi rekao isto što i ti. Da ne mora on bi to rekao, ali on laže da je dostavio.

Ako je tako, kakvog smisla imaju tvoja pitanja meni, i moje znanje odgovora na njih? :D

Problem je što je tim slikama izblamirana i Srbija, a av i njegova blamaža nije vredna bamiranja Srbije.

Hajde?
Pozdravlja te Kolinda

1737825721836.png

Sve si reko što treba, mislim da nemaju šta da ti prigovore
дакле пошто не можеш да оспориш чињеницу да је динков студент и интимус миле пајић вођа студената у блокади у нс у директној повеѕаности са динкови пајтосима маирником чобану и са новаковићем лопурдом онда класика -
вређање и ословљавање мене као снс ботом који има снс шефиће...

дрско по обичају и безобразно.
али на томе су такви као ти саткани и ови динкови пленумаши. само пто народ ово добро види...

ко се ту пење јел ја ?
ил брнаислав динков ?

ко је овде уз новаковића лопурду , и мариникицу ? ја или динков бранислав ђорђевић вођа студентских блокада у нс ?

https://twitter.com/i/status/1880204816737259985

дакле пошто не можеш да оспориш чињеницу да је динков студент и интимус миле пајић вођа студената у блокади у нс у директној повеѕаности са динкови пајтосима маирником чобану и са новаковићем лопурдом онда класика -
вређање и ословљавање мене као снс ботом који има снс шефиће...

дрско по обичају и безобразно.
али на томе су такви као ти саткани и ови динкови пленумаши. само пто народ ово добро види...

ко се ту пење јел ја ?
ил брнаислав динков ?

ко је овде уз новаковића лопурду , и мариникицу ? ја или динков бранислав шоршевић вођа студентских блокада у нс ?

https://twitter.com/i/status/1880204816737259985

Pa tako zvučiš, iskr... 🤷‍♀️

Pa tako zvučiš, iskr... 🤷‍♀️
ко је ово ? брнаислав ђорђевић вођа студената у блокади у нс и динков студнет и интмиус миле пајић или ја ? ко је са њим ту , бивши градоначелник новаковић демократа и чувена пајтићева лопурда или ја? јел ту мариника или ја ?

ко је ово који на тим мариниким протестима у њеној организацији блокаде градске куће у нс пре непуних десетак дана поставља динков симбол ?

https://twitter.com/i/status/1880221036249248011

бранислав или ја ?

дакле све јасно да су лажи да су се студенти одрекли ''опозиције''

молим лепо, ко је то , јел сам то ја ? :mazi: :kpozdrav:

Ако нису преузели и блокирали Колубарски рудник и ТЕНТ и ако нису довели неког опаког пуковника или генерала на своју страну, и то све врло вероватно по благослову Кристофера Хила, Вучић ће владати још 20 година.

Ово је реално овако.

Сутра у 16 сати дајемо подршку нишким студентима,

то ће бити загревање пред главни догађај на Светог Саву.

Блокада аутокоманде!!!
неће моћи прићи аутокоманди , једино негде у припиздини пре београда да блокирају пут ...
нису глупави па да им то допусте сад сте фино најавили. има се времан за потпуно опкољавање аутокоманде од стране полиције.

него реци ми зар та полиција ДАНАС не прелази на страну народа ?

ТАКО СИ ЈУЧЕ ТЈ СИНОЋ ПИСАО

јеси можда био под ''гасом'' ?

детињаста глупост зар не , не соећаш потребу да данас се извинеш или мислиш да ће до поноћи полиција да пређе на страну народа- тачније мањинског дела народа ?

Потенцијална побегуља затражио од Славице Ђукић Дејановић да поднесе оставку јер је просветарима претила смањењем плата и носила порнићарске ципеле у ТВ емисији.
Želim da vidim. fotku tih cipela

Ne vređam ja njega, samo pokazujem da žena-predsednica,
iz druge države, koristi šipak
али овај ''шипак'' црвени је дно дна.

свакако као што ни динковим студентима у нс није стало искрнео до жртава наших суграђана тако ни овима на власти који ослобађају весића по други пут.

жалосно је стиме се тако подхебавтаи.

али доћи ће правда!

прво да се народ у нс очисти од динка и његових перјаница а потом ће и весићевци доћи на ред за одговорност а и за овај ''шипак''...

паметан то прексаче и не коментарише а камол ида идем да им то рушим ил цепам, од гофана се да простиш треба склонити јер се у гофно не гледа зар не...

Back