Излазна стратегија Александра Вучића?

немој говорити неистину. икс пута сам ти данас а и пре одговорио са све доказима о томе да у нс и даље студентима у блокади руковди мила пајић и њен интимус брнаислав ђорђевић , студенти динка грухоњића.
али не вреди ти не узвратиш аргументима против тога (јер их немаш) па узвраћаш беѕобраѕно и дрско вређајући и називајући сендвичарем.

није ти први пут да ти неко овде каже да си изузетно безобразан , имао си преписке и са осталим члановима о томе као и са модерацијом.
али увек по своме, бахато дрско и безобразно.

то је лаж, изнео самдокаѕе да у новом саду и дање студентима у блокади руковид мила пајић и бранислав ђорћевић а ти опет по старом...

због превелике толеранције на твоју дрскост сада повлачим ручну идеш на игноре јер не заслужујеш цивилизовнау комуникацију пошто нећеш да прихватиш чињенице и доказе да ниси у праву а на све то одговараш са ја па ја , ја сам рекао , ја сам ти ово рекао ја сам ти оно рекао...

у здрављу али са мном нећеђ мизерним начином идрскошћу комуницирати.

свакоме ко другачије мисли. твоје понашање и култура су многима познати.

:bye:
Nemas nijedan dokaz, samo tvoja udbaska prica u koju vise ni babe sa Peštera ne veruju :D

Gotov ti je ljubljeni vodja (inače ubica), bukagije mu ne ginu!

Ne može da ignoriše jer mu otkazuju poslušnost elementi sistema. Malo po malo ali evidentno. Mnogi niži minioni traže već izlaznu strategiju, masa se oslobodila straha i nema sad taj luxuz da se pravi lud. Odigrao je previše loših poteza.
Nije mogao ni sendvičare da skupi juče, veliki broj njih je iznenada pronašao kičmu,sada više ni izbori nisu sigurna opcija...
Koliko god i on i njegovi se nadaju da će zatvoriti oči i da će sve proći samo od sebe....nema ništa od toga. Predaleko je otišlo, ozbiljno je načet, nema od ignorisanja ništa.

Eto prilike da tražite izbore.

немој говорити неистину. икс пута сам ти данас а и пре одговорио са све доказима о томе да у нс и даље студентима у блокади руковди мила пајић и њен интимус брнаислав ђорђевић , студенти динка грухоњића.
али не вреди ти не узвратиш аргументима против тога (јер их немаш) па узвраћаш беѕобраѕно и дрско вређајући и називајући сендвичарем.

није ти први пут да ти неко овде каже да си изузетно безобразан , имао си преписке и са осталим члановима о томе као и са модерацијом.
али увек по своме, бахато дрско и безобразно.

то је лаж, изнео самдокаѕе да у новом саду и дање студентима у блокади руковид мила пајић и бранислав ђорћевић а ти опет по старом...

због превелике толеранције на твоју дрскост сада повлачим ручну идеш на игноре јер не заслужујеш цивилизовнау комуникацију пошто нећеш да прихватиш чињенице и доказе да ниси у праву а на све то одговараш са ја па ја , ја сам рекао , ја сам ти ово рекао ја сам ти оно рекао...

у здрављу али са мном нећеђ мизерним начином идрскошћу комуницирати.

свакоме ко другачије мисли. твоје понашање и култура су многима познати.

:bye:

Kapetane, ne dozvoli ovima sa niskim IQ da te isprovociraju i banuju.
Ne možeš njima ništa dokazati, zato ih samo sprdaj.

Eto prilike da tražite izbore.
Ne. Vreme radi protiv njih, niko im neće izaći na izbore po njihovim islovima.
Tek kada im se izbiju poluge kojima mogu da utiču na ishod. Uslovi prvo.
Niko mu neće ponuditi tu slamku spasa. Čak ni njegovi dežurni "opozicionari".
Džaba se nadate. Gledate i gledaćete njegov i vaš raspad uživo još neko vreme, ali tu je...oseti se u vazduhu z:D

брнаислав ђорђевић група СТАВ и интимус миле пајић студент динков

пре нешто више од недељу дана, протетсте пред градском кућом у новом саду је водила мариника чобану, али је наравно имала подршку свог пајтоса динка грухоњића који је послао вођу студентских блокада у новом саду бранислава ђорђевића интимуса миле пајић.
тако динко враћа услуге маирники која га је подржала међу првима дотрчавши у нс да га брани када га је студентски парламент на филозофском факултету напао за говор мржње па је тада факултет блокиран од тих студената.

на свакој протестној шетњи студената у блокади у новом саду и даље па и јуче је рпедводио брнаислав ђорђевић динков студент и перјаница групе став коју је предложио тј подстрекао да се оснује лично динко .

https://twitter.com/i/status/1880204816737259985
на овомдругом видео материјалу са исте блокаде градске куће и протеста које је органиѕовала ''опозиција'' на челу са маирником чобану са факултета је пристигао вођа студената у блокади чупоња бранислав ђорђевић

на улазу где улазе странке , види се чупоња у истој крем јакни ђорђевић како предовди, поред њега бандит демократа новаковић бивши граодначелник и лопурда, а на другим вратима поред садруге стране пајтосица његовог професора динка грухоњића - чобану мариника :mazi:

само безобраѕан и некоректан човјек може да каже како студентске блокаде у нс идање нису дело динка грухоњића и сарадња са маирником.

али када им ово покажеш такви и дање овде пишу како су се СТУДЕНТИ ТОБОЖ ОГРАДИЛИ опоѕиције...

можда они у бг али ови који су преко динка унели реч ПЛЕНУМ у читаву сбрију (дакле подстрекачи главни ) сигурно нису што се види по чињеницама из проложеног.

јел треба да вам подстављам фотографије иѕ акција брајана брковића из тобож еколошког покрета браво и његовог хрвата иѕ дрвара мирана погачара где са њима раме уз раме стоји БРАНИСЛАВ ЂОРЂЕВИЋ и лепи плакате и сличне активности са њима...

дакле очита повезаност вођа студената у блокади у новом саду (који су мањина наспрам укупног броја студената у нс) и динка грухоњића као и маринике...

:mazi:

неће моћи динко! новосађани ти неће прићи. решићете се и доћи ће дан када ћеш и ти у бувару са удбиним чедима из власти.

Zašto da ne ako vas to toliko iritira da morate da organizujete
grupe koje će to uklanjati.
Prethodno tvrdite da im je to velika blamaža a onda vi uklanjate
tu njihovu blamažu.

Ne dajete im da se blamiraju! Zbogom pameti!
тачно тај средњи прст треба да стоји као одраз дна културе и васпитања.

Zašto da ne ako vas to toliko iritira da morate da organizujete
grupe koje će to uklanjati.
Prethodno tvrdite da im je to velika blamaža a onda vi uklanjate
tu njihovu blamažu.

Ne dajete im da se blamiraju! Zbogom pameti!
Problem je što je tim slikama izblamirana i Srbija, a av i njegova blamaža nije vredna bamiranja Srbije.

Kapetane, zvučiš kao da znaš da te neki "šefovi" čitaju ovde
:mrgreen:
шта нисам рекао тачно у последњем посту са доказима о повеѕаности студената у блокади и маринике, динка гурхоњића, бивше демократске лопурде новаковића ?
ево прочитај а погледај прво још једном оба виде па реци јел то бранислав ђорђевић на м ариникиној блокади са новаковићем лопурдом ?

брнаислав ђорђевић група СТАВ и интимус миле пајић студент динков

пре нешто више од недељу дана, протетсте пред градском кућом у новом саду је водила мариника чобану, али је наравно имала подршку свог пајтоса динка грухоњића који је послао вођу студентских блокада у новом саду бранислава ђорђевића интимуса миле пајић.
тако динко враћа услуге маирники која га је подржала међу првима дотрчавши у нс да га брани када га је студентски парламент на филозофском факултету напао за говор мржње па је тада факултет блокиран од тих студената.

на свакој протестној шетњи студената у блокади у новом саду и даље па и јуче је рпедводио брнаислав ђорђевић динков студент и перјаница групе став коју је предложио тј подстрекао да се оснује лично динко .

на овомдругом видео материјалу са исте блокаде градске куће и протеста које је органиѕовала ''опозиција'' на челу са маирником чобану са факултета је пристигао вођа студената у блокади чупоња бранислав ђорђевић

на улазу где улазе странке , види се чупоња у истој крем јакни ђорђевић како предовди, поред њега бандит демократа новаковић бивши граодначелник и лопурда, а на другим вратима поред садруге стране пајтосица његовог професора динка грухоњића - чобану мариника :mazi:

само безобраѕан и некоректан човјек може да каже како студентске блокаде у нс идање нису дело динка грухоњића и сарадња са маирником.

али када им ово покажеш такви и дање овде пишу како су се СТУДЕНТИ ТОБОЖ ОГРАДИЛИ опоѕиције...

можда они у бг али ови који су преко динка унели реч ПЛЕНУМ у читаву сбрију (дакле подстрекачи главни ) сигурно нису што се види по чињеницама из проложеног.

јел треба да вам подстављам фотографије иѕ акција брајана брковића из тобож еколошког покрета браво и његовог хрвата иѕ дрвара мирана погачара где са њима раме уз раме стоји БРАНИСЛАВ ЂОРЂЕВИЋ и лепи плакате и сличне активности са њима...

дакле очита повезаност вођа студената у блокади у новом саду (који су мањина наспрам укупног броја студената у нс) и динка грухоњића као и маринике...

:mazi:

неће моћи динко! новосађани ти неће прићи. решићете се и доћи ће дан када ћеш и ти у бувару са удбиним чедима из власти.

Ne. Vreme radi protiv njih, niko im neće izaći na izbore po njihovim islovima.
Tek kada im se izbiju poluge kojima mogu da utiču na ishod. Uslovi prvo.
Niko mu neće ponuditi tu slamku spasa. Čak ni njegovi dežurni "opozicionari".
Džaba se nadate. Gledate i gledaćete njegov i vaš raspad uživo još neko vreme, ali tu je...oseti se u vazduhu z:D

Na svakih par godina duvate u pištaljke, lupate u šerpe i vičete 'Gotov je'.

Znači, ti se slažeš da je zakonska obaveza da nadležni organ preda dokumentaciju javnosti na uvid, i ne negiraš to? :D

Ali si jako kuriožan da saznaš šta piše u zakonu, i čija je nadležnost, pa pitaš mene? :D

Ma ne pitam ja tebe ništa...
Gledam kako lupetaš na forumu: neću da mi ovaj dostavlja dokumentaciju
nego će je dostaviti ...pojma nemaš ko.

Poslednja izmena:

Back