Излазна стратегија Александра Вучића?

Navodno, nađena je izlazna strategija.

U utorak Slavica Đukić Dejanović preuzima odgovornost i podnosi ostavku, a ostatak dokumentacije o padu nadstrešnice se objavljuje.
Nema nista od toga.
Studentski zahtevi su da se SVE objavi, a ne "DODATNA" dokumenta.
I da se svi odgovorni pohapse, a to je jedan prilicno veliki broj ljudi, ukljucujuci i samog Aleksandra Vucica.

Po meni umesto blokade autokomande se trebalo ići pred rts i tamo postaviti trajna blokada dok ne puste studente na RTS.
Da se tu pritisne imalo bi dovoljno njih u RTS- u da se opredele i naprave neki štrajk ili ispad barem, a to bi ih jako zabolelo. Saobraćajnice su odavno očekivane mete.
Daleko veći udar na njih su protesti po unutrašnjosti i mestima gde ljudi nisu smeli dosad glavu da podignu od lokalnih kabadahija. To je znak da im se kraj bliži. Bgd, NS i Niš su manje više standardni scenariji. Zato je RTS ključ.

Po meni umesto blokade autokomande se trebalo ići pred rts i tamo postaviti trajna blokada dok ne puste studente na RTS.
Da se tu pritisne imalo bi dovoljno njih u RTS- u da se opredele i naprave neki štrajk ili ispad barem, a to bi ih jako zabolelo. Saobraćajnice su odavno očekivane mete.
Daleko veći udar na njih su protesti po unutrašnjosti i mestima gde ljudi nisu smeli dosad glavu da podignu od lokalnih kabadahija. To je znak da im se kraj bliži. Bgd, NS i Niš su manje više standardni scenariji. Zato je RTS ključ.
Mislim da će to i uraditi u nekom trenutku jer predaja RTS-a znači njegov pad.
Ali verovatno ljudi u RTS-u još nisu dovoljno osvećeni da je kraj i orharbreni da deluju. Treba tu da se pregrupišu snage koje će da pritisnu glavne režimske sluge da podnesu ostavke i povuku se. A i policija ih sigurno čuva. Tako nekako ja vidim

Ali verovatno ljudi u RTS-u još nisu dovoljno osvećeni da je kraj i orharbreni da deluju. Treba tu da se pregrupišu snage koje će da pritisnu glavne režimske sluge da podnesu ostavke i povuku se. A i policija ih sigurno čuva. Tako nekako ja vidim
Tačno, ali policija slabo šta može da uradi ako se radnici reše da deluju.
Upravo zato pričam, mislim da je protest probudio dovoljno ljudi, vreme je za konkretni "udar".
Ako se krene u beskonačni ciklus blokada ulica i performansa, u jednom trenutku će se ljudi umoriti.

Tačno, ali policija slabo šta može da uradi ako se radnici reše da deluju.
Upravo zato pričam, mislim da je protest probudio dovoljno ljudi, vreme je za konkretni "udar".
Ako se krene u beskonačni ciklus blokada ulica i performansa, u jednom trenutku će se ljudi umoriti.
I ja se toga pribojavam, ali kapiram da ljudi koji ih savetuju isto ovo misle.
Tako da, verujem da ipak znaju šta rade

Navodno, nađena je izlazna strategija.

U utorak Slavica Đukić Dejanović preuzima odgovornost i podnosi ostavku, a ostatak dokumentacije o padu nadstrešnice se objavljuje.
Не верујем.
Излазна стратегија му је стрпљење док се УДБА не инфилтрира међу студенте.
Једина кохерентна друштвена група која није контролисана од УДБЕ су студенти.
Све опозиционе партије, привреда, пензионери, велики део интелигенције, медији, полиција, судство, ...

Не верујем.
Све опозиционе партије, привреда, пензионери, велики део интелигенције, медији, полиција, судство, ...

A šta misliš da će biti objavljeno u toku iduće sedmice?

RTS mu nije od koristi, jer protesti su sve veći. Čak bi mu bilo pametno da ga preda, jer predaje nešto što mu nije od koristi, a mogao bi da kaže da je učinio gest dobre volje.

Не верујем.
Kako da se neki bahati dembeli matori Udbaš neprimetno infiltrira među studente

Objasnio sam ti ko je finansijer.
I ne dajemo 200, dajemo daleko vise.
I ima nas mnogo, ne znam tacno koliko, ali vise od 10.000.

Nema organizatora.
Nema tajnog sponzora.
Nema vođe.

Zato što je tako, sva borba režima protiv ovih protesta se svodi na laži i izmišljotije o finansijerima, organizatorima, vođama....a toga nema!!

Zato su pukli!
Mnogo ljudi donira i hranu iz Srbije i razne firme takodje.
što ne sutra?
ili danas?
Nisu zavrsili falsifikovanje

Bice jako tesko. ******i ima iza sebe i biu i ciu, a i neogranicenu lovu iz drzavnog budeta, tj uzetih kredita. Prije nego sto ode, narcis ce da unisti Srbiju do kraja, po principu bez mene, samo propast.
Samo neke dodatne "sretne" okolnosti, mogu da pomognu studentima i osvescenom narodu. Cak mislim, i da bi izbori i pod nepovoljnim okolnostima kontrole medija i kontrole brojanja listica, pokazali mnogo bolje rezultate za ujedinjenu opoziciju, ukoliko bi postojala.
Ovako, bog nam pomogao sa njim!

Bice jako tesko. ******i ima iza sebe i biu i ciu, a i neogranicenu lovu iz drzavnog budeta, tj uzetih kredita. Prije nego sto ode, narcis ce da unisti Srbiju do kraja, po principu bez mene, samo propast.
Samo neke dodatne "sretne" okolnosti, mogu da pomognu studentima i osvescenom narodu. Cak mislim, i da bi izbori i pod nepovoljnim okolnostima kontrole medija i kontrole brojanja listica, pokazali mnogo bolje rezultate za ujedinjenu opoziciju, ukoliko bi postojala.
Ovako, bog nam pomogao sa njim!
Ma nema on ništa više od onog što je već upotrebio u protekla tri meseca. Ima samo oruđe za spin: Pink, Informer, Kapetana Marka i Kežuala. :D

Jos jedna retardacija i laz SNS.

Pokret ne postoji u pravnom sistemu i ne moze da ucestvuje na izborima.

Udruzenje gradjana takodje ne moze da ucestvuje na izborima.

Znaci Vucic moze da pravi samo novu stranku.
Pričaju gluposti, od stranaka koje su već u koaliciji, želi da napravi pokret. Oće da se koalicija ubuduće zove pokret. Drugo pakovanje.

Back