Излазна стратегија Александра Вучића?

Tu smo: uvek se nađe nešto što fali. Što se tiče svega ostalog lepo se vidi promena narativa: iz Šolakovih medija se sugeriše da je svako ko nije za revoluciju automatski “za Vučka”. Ljudi koji ovo vode žele slabljenje pozicije AV, Sarajevo i Zagreb tu imaju svojih računica koje se sve svode na slabljenje položaja RS.

AV odgovara svima,istoku,zapadu,Hrvatima,Albancima,Siptarima,EU,samo totalni moron i dalje ne vidi da sve sto radi,radi protiv Srbije.

To što fali, zamisli, vešto je izabrano da se sakrije, bitna dokumenta naravno. Sva sreća pa neko zna kako da češlja, znači zna svoj posao.

Vaš posao je da gurate priču kako Hrvatska ili neka druga država stoji iza protesta.

Daj molim te. Nisu protesti samo u Beogradu nego u celoj Srbiji.

Pitam te ponovo, da li je normalno da 1 kvadrat renoviranja košta 6000 evra?
“Moj posao”? Odlučio si da ne vidiš koliko se mediji iz okoline bave revolucijama po Srbiji. Tvoj izbor.

Шок капетан!
КапетанеЛеши, пази надстрешница!
КапетанеЛеши, пази Јовањица!
КапетанеЛеши, пази наплатна рампа!
КапетанеЛеши, пази ЕКСПО!
КапетанеЛеши, пази Рафали!
.
.
.
:thumbdown:

Немо' тако. Па ни читуља од њега не би остала. :rtfm:

“Moj posao”? Odlučio si da ne vidiš koliko se mediji iz okoline bave revolucijama po Srbiji. Tvoj izbor.
Ne postoje revolucije, niti otcepljenja, niti bilo šta, potpuno si oboleo, lupetaš gluposti i nebuloze, zavidim ljudima koji te ne poznaju.

Poginulo je 15 ljudi zaslugom tvojih ss sNs fašista i niko nije kriv, zato se sve ovo dešava...

Počeli ste rušenjem u Hercegovačkoj, pa šta pa šta pa šta

Студенти се неће повући.

Да је само народ на улицама, народ би се сморио, али студенти неће,а студенти су локомотива која вуче народ напред. Народ је само вагон прикачен за локомотиву, а локомотива су студенти.

Зашто се студенти неће повући?

Зато што, када је човек млад, има јаке емоције и јаке идеале. Оно што старији немају, јер их живот опаучи и оштрица јаких емоција временом отупљује. А студентима ови догађаји не отупљују емоције, већ су их иизоштрили на максимум. Не само студентима, већ свим младим људима. И та локомотива вуче народ, тј. старије да иду за локомотивом.

Очекујем да у наредних пар дана испуни све студентске захтеве, без трикова и без изузетака.

Тиме ће себи купити време. Студенти ће се вратити на факултете, а народ ће се склонити са улица и блокада.

То ће бити огроман ударац на режим, али је то далеко мањи ударац него оно што би режим доживео ако би наставио да затеже.

Студенти не траже смену Заге Доловац, не траже изборе, не траже прелазну Владу, не траже оставку Вучића.

Самообјављиваће целокупне документације која ће показати све размере корупције ове власти.

Али, и његови лојалисти и крезубо бирачко тело већ знају да је власт до гуше у корупцији, то је јуче Шаровић доказао камером и микрофоном у Јагодини.

Излаз из ове ситуације му је објављивање целокупне документацијее, посебно финансијског дела и незваничних организационих канала. Огољавање корупције ће бити удар на њега, огроман, али ће се протести смирити, а он ће купити себи време, моћи ће поново да сере по телевизијама, још ће моћи да прича како ће почети да чисти Србију од корупције у власти.

:heart: Једва чекам гостовање код професора Марића! :aha:

To što fali, zamisli, vešto je izabrano da se sakrije, bitna dokumenta naravno. Sva sreća pa neko zna kako da češlja, znači zna svoj posao.

Vaš posao je da gurate priču kako Hrvatska ili neka druga država stoji iza protesta.

Daj molim te. Nisu protesti samo u Beogradu nego u celoj Srbiji.

Pitam te ponovo, da li je normalno da 1 kvadrat renoviranja košta 6000 evra?
Još jednom, to nije “moj posao”, ne glasam više od 15 godina, a Kurtijevi i Sarajevski lobisti (patološki srbomrzac Felinger je Kurtijev, a ovaj Poljak Jakubovič sarajevski) se ne bave ničim drugim osim Beogradom i blokadama:

Nek rade ljudi šta hoće, uostalom svako veruje u ono u šta hoće da veruje, a Đilasova strategija je hrabrenje svojih (i plašenje druge strane) oktobrima. Samo to je bio posle izbora koje je Zloba izgubio.
u stvari pitanje je da li je Koštunica stvarno imao preko 50% u prvom krugu...glasački listići su zgodno uništeni tokom upada protestanata u institucije....

Providan si brale.

Šteta što vam niko više ne veruje.

Odgovori mi na pitanje, da li je normalno da jedan kvadrat renoviranja košta 6000 evra?
Providan si ti: šta ću vam ja, imate Soroša, Guntera Felingera i evropske vrednosti. Na izbore idete sami, dogovarajte se sa SNS, šta ću vam ja?

Felinger je za revoluciju, naravno obojenu:
57B3C7CD-1FD4-499F-84FA-04937EA56E26.jpeg

Soroš pomaže i u planiranju:
8C20671E-90EF-48A9-8289-FF296606953B.jpeg

F5CFADA3-4523-40CC-B290-DDE70218BCB0.png

i ?

menjaj na izborima. ali od toga bezis ko djavo od krsta pri samoj pomeni

ali ti je problem potkupljivost srba na zalost ... za tri crvene ode najvece pravo, pravo glasa ...

jbg, od 45 smo potkupljivi dosta.

menjati to i odose ovi dok si reko keks.

А како то без Пантићеве девизе роЂ'о аа?

Providan si brale.

Šteta što vam niko više ne veruje.

Odgovori mi na pitanje, da li je normalno da jedan kvadrat renoviranja košta 6000 evra?
Pošto si me javno optužio da sam “Vučićev” red je da te obavestim da to isto misli i “ministarka” tzv. “Kosova” Donika Gervala - i ona je jako zabrinuta za stanje ljudskih prava u Srbiji:
08845587-5D3C-4B42-8A14-CFABDEA0A5A6.jpeg

Eto zbog čega sam isključivo za izbore.

Mogao bi da pokuša sa pozivom na forimiranje prelazne vlade i obećanjem da se nakon njenog formiranja povlači iz politike. A onda da pokuša da izmajmuniše kako je on hteo, ali eto opozicija nije konstruktuvna, pa on mora da ostane na vlasti...
Naravno ako to to uspe da skloni studente sa ulica, ali teško da će to da se desi, tako da, mrka kapa za ava.

Опозиција би ал' јој не да нана!

Pošto si me javno optužio da sam “Vučićev” red je da te obavestim da to isto misli i “ministarka” tzv. “Kosova” Donika Gervala - i ona je jako zabrinuta za stanje ljudskih prava u Srbiji:
Pogledajte prilog 1676511

Eto zbog čega sam isključivo za izbore.

A ti misliš da će sa Kosova ikada stizati nešto poztivno za bilo koji režim?

Ponovo, mada neću više, iskreno si dosadan.

Ne traže se izbori, pročitaj zahteve, nema veze sa izborima.

A ti misliš da će sa Kosova ikada stizati nešto poztivno za bilo koji režim?

Ponovo, mada neću više, iskreno si dosadan.

Ne traže se izbori, pročitaj zahteve, nema veze sa izborima.
Neće baš nikada, a upravo zbog toga Soroševe NVO guraju revolucije i ostalo. Spontani protesti, a ovamo žuti prsluci, planiraju se šatori, NVO uredno plaćaju kazne…

Back