Излазна стратегија Александра Вучића?

Neće baš nikada, a upravo zbog toga Soroševe NVO guraju revolucije i ostalo. Spontani protesti, a ovamo žuti prsluci, planiraju se šatori, NVO uredno plaćaju kazne…

Ako ti smetaju NVO, zašto ih Vučić ne zabrani?

Šarena revolucija u Srbiji neće biti, ne maštaj previše.

Ja imam posao i iskreno, mogu da kuliram i da ne razmišljam o politici i da ne pišem ovde ništa ali ne mogu da ćutim jer realno, previše malverzacija te tera na razmišljanje, da li su ovi normalni da misle da mogu sve a da nema reakcije naroda.

Udarilli su u zid sa padom nadstrešnice i sada ne znaju kako da se iščupaju.

Ja bih voleo da se ispuni prvi zahtev a to je da se svi koji su imali veze sa nadstrešnicom, da krivično odgovaraju. Ni po babi ni po stričevima.

Много је заглибио, много се народа дигло, и ово се зауставити неће.

Неће се зауставити јер су студенти одлучни, а народ само прати студенте.

Вучић је у дефанзиви већ месецима, а како време иде, у све већој је дефанзиви.

Која је излазна стратегија Александра Вучића, а која би могла да му успе, барем делимично?

Да шаље жандармерију на студенте, не може.

Да преговара са студентима, није надлежан.

Да испуни захтеве....документа ће довести до Андрићевог венца број 1.

Да распише изборе не може, јер у ситуацији када је у дефанзиви, са оволико народа на улицама, рејтинг му је на нивоу шиткоина, изборе расписује када је у хајпу.

Да прави изборе без опозиције, још ће више да разбесни народ.

Да чека да се све смири, не вреди, јер студенти и народ неће стати, сваким даном је све више људи на улицама.

Очекују се још јаче акције студената и народа. На Светог Саву блокада Аутокоманде на 24 часа.

Време му понестаје.

Петак је био генерална проба за генерални штрајк, а понедељак генерална проба за потпуну блокаду саобраћаја.

Петак је успео као генерална проба генералног штрајка, Свети Сава ће успети као генерална проба блокаде саобраћаја.

Након понедељка, вероватно у другој половини недеље све стаје.

Има још пар дана да спречи студенте и народ да ослободе Србију.

Шта ће урадити?
Излазна стратегија?

Више пута сам рекао ( написао)...

Контактираће Шолака и Ђиласа.
Понудити мирнан сценарио примопредаје.
Заузврат, изузеће од кривичног гоњења.

Једино....што од тога нема ништа....

Ako ti smetaju NVO, zašto ih Vučić ne zabrani?

Šarena revolucija u Srbiji neće biti, ne maštaj previše.

Ja imam posao i iskreno, mogu da kuliram i da ne razmišljam o politici i da ne pišem ovde ništa ali ne mogu da ćutim jer realno, previše malverzacija te tera na razmišljanje, da li su ovi normalni da misle da mogu sve a da nema reakcije naroda.

Udarilli su u zid sa padom nadstrešnice i sada ne znaju kako da se iščupaju.

Ja bih voleo da se ispuni prvi zahtev a to je da se svi koji su imali veze sa nadstrešnicom, da krivično odgovaraju. Ni po babi ni po stričevima.
Nisam na vlasti u Srbiji, a ovde gde živim sam se nagledao ovakvih performansa, do mile volje, i opet se vratio Tramp.

Istinski prijatelji.

https://www.b92.net/info/politika/9...drzava-one-koji-nasilno-preuzimaju-vlast/vest

Opet spinuju sa preuzimanjem vlasti, još nasilno a nasilno se ponašaju oni koji imaju vlast.
Izvini, ovo nije nikakvo spinovanje, AV ne nože ni pod razno da naredi članu Trampove administracije šta da izjavi, u pitanju je samo Soroševa borba protiv Trampa, kao što se vidi preliva se i u Srbiju.

Svaka pomisao da bi i ova Grenelova izjava mogla da ima bilo kakve veze sa SNS, Vučkom i slično može da bude isključivo i jedino posledica propagande sa Šolakovizija. Nemaju ingerencije nikoliko je u Srbiji ima Đilas:

Gde ćeš bolji dokaz od ovoga da Soroš & Co. u Srbiji i kanališu postojeće nezadovoljstvo i svojom propagandom smišljeno izazivaju još frustracija?

8D989CD5-D56C-4A88-B9CA-85233FB427D1.jpeg

Mehanizmi Woke manipulacije javnim mnjenjem: ovim upošte NE tvrdim da se u Srbiji “ne krade”, samo organizatore je baš briga za to.

BEEDD1C9-8187-4A76-8DED-57E68AFE116A.jpeg

Излазна стратегија?

Више пута сам рекао ( написао)...

Контактираће Шолака и Ђиласа.
Понудити мирнан сценарио примопредаје.
Заузврат, изузеће од кривичног гоњења.

Једино....што од тога нема ништа....
Khm, khm. Budimo realni, tako sam se i ja svaki put kad krenem na miting nadao da će SPS još iste večeri iza brave. Još od prvog srednje…

Gledao malopre Nemanju Šarovića, kako razgovara sa ljudima koji su dovučeni iz svih delova Srbije.

Žalosno što ceo taj perfomans plaća narod. Sve autobuse sigurno ne ide iz dzepa stranke.

Žalosno je i vidi se ko podržava Vučića, ucenjeni ljudi. Jedan komunalac rekao da je dobrovoljno došao kao i dosta njegovih kolega ali se vidi na licu da laže i da mu neprijatno zbog toga, čovek je ucenjen i morao je da dodje.

Gledao malopre Nemanju Šarovića, kako razgovara sa ljudima koji su dovučeni iz svih delova Srbije.

Žalosno što ceo taj perfomans plaća narod. Sve autobuse sigurno ne ide iz dzepa stranke.

Žalosno je i vidi se ko podržava Vučića, ucenjeni ljudi. Jedan komunalac rekao da je dobrovoljno došao kao i dosta njegovih kolega ali se vidi na licu da laže i da mu neprijatno zbog toga, čovek je ucenjen i morao je da dodje.
Zbog takvog odnosa prema ljudima ovo mu je sve eksplodiralo ovako. On je mislio da može da natera silom nekog da ga voli. Sad u mestima koja su mu bili bastioni ima pobunu.

Dovešće još više @Emihs -a i @Neno -a i problem rešen.
Lol vidim baš dosadno kada mene ubacujete u vaše političko blato.

Nije ni čudo što opozicija gubi izbore od Šizoja kada su targetirali ljude iz RS kao glavne neprijatelje Srbije.To može samo debil realno bez zezanja...Djindjić i Koštunica su bili Bogovi za ove pokemene sada na političkoj sceni.

Много је заглибио, много се народа дигло, и ово се зауставити неће.

Неће се зауставити јер су студенти одлучни, а народ само прати студенте.

Вучић је у дефанзиви већ месецима, а како време иде, у све већој је дефанзиви.

Која је излазна стратегија Александра Вучића, а која би могла да му успе, барем делимично?

Да шаље жандармерију на студенте, не може.

Да преговара са студентима, није надлежан.

Да испуни захтеве....документа ће довести до Андрићевог венца број 1.

Да распише изборе не може, јер у ситуацији када је у дефанзиви, са оволико народа на улицама, рејтинг му је на нивоу шиткоина, изборе расписује када је у хајпу.

Да прави изборе без опозиције, још ће више да разбесни народ.

Да чека да се све смири, не вреди, јер студенти и народ неће стати, сваким даном је све више људи на улицама.

Очекују се још јаче акције студената и народа. На Светог Саву блокада Аутокоманде на 24 часа.

Време му понестаје.

Петак је био генерална проба за генерални штрајк, а понедељак генерална проба за потпуну блокаду саобраћаја.

Петак је успео као генерална проба генералног штрајка, Свети Сава ће успети као генерална проба блокаде саобраћаја.

Након понедељка, вероватно у другој половини недеље све стаје.

Има још пар дана да спречи студенте и народ да ослободе Србију.

Шта ће урадити?

On da je odmah (jos pocetkom decembra) ispunio prvi zahtev (objavljivanje dokumentacije), to bi bio udarac za rezim ali bi to relativno lako amortizovao, spinovanjem i propagandom. Sve bi se vratilo u "normalne" okvire vrlo brzo. Stvar je u tome, sto je on bahato i osiono, mislio da ce ovo proci kao i svaki put.

Ono sto su protesti doneli, je ogromna opasnost za rezim. Nema vise opozicije da preko njih kanalise nezadovoljstvo. Ljudi su se osvestili po pitanju udruzivanja i sopstvenih prava. Ukorenjeno misljenje da nam je potreban "covek" da vodi, da organizuje, da izadje na crtu Vucicu, je sruseno. Nema pojedinaca sa kojima ce da pregovara i odvede stvari u smer koji njemu odgovara. Model je potrosen.

Mislim da nema izlaznih strategija. Mislim da on tu vise i nema nikakvu kontrolu. Institucije ce krenuti da se oslobadjaju oskoljene masovnoscu protesta i svescu da ako budu napadnute ima ko da ih brani. Sve teze ce nalaziti poslusnike za svoje koruptivne poslove. Krenuce prva hapsenja i procesuiranja. Rezim ce se urusiti.

On da je odmah (jos pocetkom decembra) ispunio prvi zahtev (objavljivanje dokumentacije), to bi bio udarac za rezim ali bi to relativno lako amortizovao, spinovanjem i propagandom. Sve bi se vratilo u "normalne" okvire vrlo brzo. Stvar je u tome, sto je on bahato i osiono, mislio da ce ovo proci kao i svaki put.
Vrlo lako je moguce da su u panici, cim se desila nadstresnica, unistili odredjena dokumenta, pa sad ne znaju kud će, sami sebe su pokopali.

Back