Izlazci u cacku

• Začetnik teme Začetnik teme Ancho1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ZAMISLITE, OTISAO SAM DO VELVETA ZA VIKEND I NARUCIO COCA COLU A MOJA DEVOJKA BITER LEMON A LIK MI DONOSI PEPSI I NEKO SRANJE EVERLES......
JA NEMOGU DA VERUJEM DA TAKAV LOKAL SLUZI TAKVA SRANJA.....
ZAISTA NAM JE GRAD JADAN KAD NEMOZES U NAJBOLJEM LOKALU U GRADU DA DOBIJES STA PORUCIS I JOS TI DONESU NEKE GLUPOSTI

AKO NEKO ZNA VLASNIKA TOG LOKALA NEKA MI KAZE DA SE NE BLAMIRA

Prosle godine su mi nudili nekakvo pivce u tako malenim flasicama po tako bezobraznoj ceni da sam morao da probam, cisto - umrecu a necu znati sta su to imali u tako malim flasicama. Ljudi, flajke su sve manje. Kvas sam pio kao bebi papicu. Sta oni misle?

ahil2006:
ZAMISLITE, OTISAO SAM DO VELVETA ZA VIKEND I NARUCIO COCA COLU A MOJA DEVOJKA BITER LEMON A LIK MI DONOSI PEPSI I NEKO SRANJE EVERLES......
JA NEMOGU DA VERUJEM DA TAKAV LOKAL SLUZI TAKVA SRANJA.....
ZAISTA NAM JE GRAD JADAN KAD NEMOZES U NAJBOLJEM LOKALU U GRADU DA DOBIJES STA PORUCIS I JOS TI DONESU NEKE GLUPOSTI

AKO NEKO ZNA VLASNIKA TOG LOKALA NEKA MI KAZE DA SE NE BLAMIRA[/QUOTE

Sajlonac ti je gazda!
A ti si gloop!

jbt, dokle ce forum Cacak biti poligon za prepucavanje raznih dijagnoza i dokonih ljudi koji ne rade nista drugo sem sto su non stop na forumu prozivajuci nekoga

pozdrav svim forumasima, ali ljudi nadjite malo i neku drugu zabavu

get a life for a change

Ja sa vracam na temu Pepsi & Coca-cola.
Postoje ugovori koji se potpisu na odredjeno vreme za odredjenu distribuciju robe. Tako je Velvet vezan ugovorom za Pepsi. Nista novo u poslovnom svetu.
Eto, toliko.

Back