Izlazci u cacku

• Začetnik teme Začetnik teme Ancho1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ancho:
ahil2006:
ZAMISLITE, OTISAO SAM DO VELVETA ZA VIKEND I NARUCIO COCA COLU A MOJA DEVOJKA BITER LEMON A LIK MI DONOSI PEPSI I NEKO SRANJE EVERLES......
JA NEMOGU DA VERUJEM DA TAKAV LOKAL SLUZI TAKVA SRANJA.....
ZAISTA NAM JE GRAD JADAN KAD NEMOZES U NAJBOLJEM LOKALU U GRADU DA DOBIJES STA PORUCIS I JOS TI DONESU NEKE GLUPOSTI

AKO NEKO ZNA VLASNIKA TOG LOKALA NEKA MI KAZE DA SE NE BLAMIRA[/QUOTE

Sajlonac ti je gazda!
A ti si gloop!
Jedna ispravka,nije on gazda, vec neka dvojica, od kojih je jedan iz Prijepolja ili Priboja(onaj plavi, kovrdzavi)
A za ahila,NE MOGU, i NE MOZES!!!!

mislim da gramatika nekad nije tako bitna, pogotovo kad zelis nesto da kazes i izjavis na nekom forumu gde su uglavnom ljudi koji ne obracaju paznju.
Bitna je sustina, tj. sta sam zeleo reci.
AKO NEKO ZNA TOG LIKA KOVRDZAVOG NEKA MU SAOPSTI DA IMA LJUDI KOJIMA NE MOZES NAMETATI VEC IM POSLUZITI STA ONI TRAZE.
IZGLEDA KOD NAS SRBA JE BITNO SAMO DA SE NEGDE SAKRIJEMO, TJ. IZADJEMO DA NEAS NEKO VIDI A NE OBRACAJU PAZNJU NA TO STO IM NEKO PODVALJUJE

ZNACI RECITE COVEKU DA NE POTKRADA JER PEPSI I COCA COLA SE NE MOGU MERITI, STO SE TICE KVALITETA I NARAVNO CENE...

AKO TOLIKO ZELI DA USTEDI, NEKA KUPI VRNJCE SOKOVE UMESTO KOKA KOLE

ahil2006:
mislim da gramatika nekad nije tako bitna, pogotovo kad zelis nesto da kazes i izjavis na nekom forumu gde su uglavnom ljudi koji ne obracaju paznju.
AKO NEKO ZNA TOG LIKA KOVRDZAVOG NEKA MU SAOPSTI DA IMA LJUDI KOJIMA NE MOZES NAMETATI VEC IM POSLUZITI STA ONI TRAZE.
IZGLEDA KOD NAS SRBA JE BITNO SAMO DA SE NEGDE SAKRIJEMO, TJ. IZADJEMO DA NEAS NEKO VIDI A NE OBRACAJU PAZNJU NA TO STO IM NEKO PODVALJUJE

ZNACI RECITE COVEKU DA NE POTKRADA JER PEPSI I COCA COLA SE NE MOGU MERITI, STO SE TICE KVALITETA I NARAVNO CENE...

AKO TOLIKO ZELI DA USTEDI, NEKA KUPI VRNJCE SOKOVE UMESTO KOKA KOLE

A zasto mu ti to ne kazes sam?
I izgasi CAPS LOCK!
Citaj pravila foruma!

Mislio sam da se ne mesam u trivijalnosti tipa kola ili pepsi ali posteno - zar nije normalno da ako se trazi koka - kola da se ista donese ili da konobar kaze da je trenutno nema? Ja konobaru koji donese pogresno pice obavezno napomenem da sam trazio nesto drugo i da to isto ocekujem. Ako se trazi sveps onda se podrazumeva na marku **** a ne na biter lemon. Nije svejedno, ima da donese to sto je naruceno.

ali kako vam nije jasno da se ovde ne radi ni o velvetu ni o konobaru, ovde ovaj tupavi ahil vrši besplatnu promociju kokakole,to radi danima a vi mu samo pomažete, pa zar nije od prvog dana jasno da je toobičan seljober kome je neko namestio da radi u kokakoli,pa je prvo promovisao vodu koju je kokakola kupila kod nas a sada ide direktno!!!! ako neko poznaje moderatora,bilo kog,na krstarici neka ga obavesti da , ako ga već ne odstrane odavde, da mu ispostave račun za reklamu, taj zakon postoji i izuzetno se poštuje!!!!!!!!!!!!!

allek, zamolio bih te da se suzdrzis komentara, ja ne radim niti sam radio za takvu neku firmu, iskreno bilo bi mi cast da radim ali...
a sto se tice reklame, ne znam sta da ti kazem, ja sam samo jedan potrosac koji zeli da dobije sto je platio,
a ti definitivno ovde reklamiras svoju glupost i naravno neke komplekse...
mozda bi ti trebao to da platis, jer neko placa psihijatra da mu se otvori, a ti ovde si se baaaas otvorio.
zamolio bih te da vise ne komentarises moje teme

ahil2006:
Ipak mislim da je gramtika bitna, jer mozda mogu greskom jednom da napisem NEMOGU, ali u istoj recenici dve spojene negacije, onda mogu da pomislim da si nepismen.
Izvini, mozda sam ja jedini od onih koji obracaju paznju na to, i nadam se da si shvatio sustinu.
Pozdrav!

ahil ti si lečeni dušewni bolesnik,nažalost neuspešno! koliko sam razumeo ti nisi dobio ono što si naručio,tj platio si ono što nisi naručio!!! mislim šta reći!!?? ko je ovde glup?? reklamiraš swoju glupost danima,jbte oladi malo!!! xaxaxaxaxa

Menie dosad bilo u Zagoru baš do jaja... opuštena muzika... malo ljudi... u onoj podrumčini... točeno pivo... šta znam... a poslednji put kad siđoh dole umalose nisam šlogiro od dimčine što načini podosta ljudi... i odvrnuli neki hardkor... i nisamse ni zadržavo...

Uz prave prijatelje moze biti bilo koji.
Uskoro se sprema konobarska zurka u jednom od lokala i trebala bi da postane tradicionalna.. barem jednom mesecno. Za prvi put ce vas posluzivati tri coveka koja vode tri razlicita lokala. O mestu i vremenu desavanja bice reci ovih dana.
Kolegijalnost ugostitelja za dobrobit gostiju.

Kanidja:
Uz prave prijatelje moze biti bilo koji.
Uskoro se sprema konobarska zurka u jednom od lokala i trebala bi da postane tradicionalna.. barem jednom mesecno. Za prvi put ce vas posluzivati tri coveka koja vode tri razlicita lokala. O mestu i vremenu desavanja bice reci ovih dana.
Kolegijalnost ugostitelja za dobrobit gostiju.

Znam ja i mnogo vam je dobra ideja!

STUFF-PARTY!
Cisto da vam zagolicam mastu!
A sto kaze Kanidja, bice vise reci ovih dana!

Back