pa zar ne postoje i anti monopolski zakoni, da neko nekoga uslovljava sta moze i sta nemoze da drzi....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ahil2006:pa zar ne postoje i anti monopolski zakoni, da neko nekoga uslovljava sta moze i sta nemoze da drzi....
Ancho:Jedna ispravka,nije on gazda, vec neka dvojica, od kojih je jedan iz Prijepolja ili Priboja(onaj plavi, kovrdzavi)ahil2006:ZAMISLITE, OTISAO SAM DO VELVETA ZA VIKEND I NARUCIO COCA COLU A MOJA DEVOJKA BITER LEMON A LIK MI DONOSI PEPSI I NEKO SRANJE EVERLES......
JA NEMOGU DA VERUJEM DA TAKAV LOKAL SLUZI TAKVA SRANJA.....
ZAISTA NAM JE GRAD JADAN KAD NEMOZES U NAJBOLJEM LOKALU U GRADU DA DOBIJES STA PORUCIS I JOS TI DONESU NEKE GLUPOSTI
AKO NEKO ZNA VLASNIKA TOG LOKALA NEKA MI KAZE DA SE NE BLAMIRA[/QUOTE
Sajlonac ti je gazda!
A ti si gloop!
A za ahila,NE MOGU, i NE MOZES!!!!
ahil2006:mislim da gramatika nekad nije tako bitna, pogotovo kad zelis nesto da kazes i izjavis na nekom forumu gde su uglavnom ljudi koji ne obracaju paznju.
Bitna je sustina, tj. sta sam zeleo reci.
AKO NEKO ZNA TOG LIKA KOVRDZAVOG NEKA MU SAOPSTI DA IMA LJUDI KOJIMA NE MOZES NAMETATI VEC IM POSLUZITI STA ONI TRAZE.
IZGLEDA KOD NAS SRBA JE BITNO SAMO DA SE NEGDE SAKRIJEMO, TJ. IZADJEMO DA NEAS NEKO VIDI A NE OBRACAJU PAZNJU NA TO STO IM NEKO PODVALJUJE
ZNACI RECITE COVEKU DA NE POTKRADA JER PEPSI I COCA COLA SE NE MOGU MERITI, STO SE TICE KVALITETA I NARAVNO CENE...
AKO TOLIKO ZELI DA USTEDI, NEKA KUPI VRNJCE SOKOVE UMESTO KOKA KOLE
Ipak mislim da je gramtika bitna, jer mozda mogu greskom jednom da napisem NEMOGU, ali u istoj recenici dve spojene negacije, onda mogu da pomislim da si nepismen.ahil2006:mislim da gramatika nekad nije tako bitna, pogotovo kad zelis nesto da kazes i izjavis na nekom forumu gde su uglavnom ljudi koji ne obracaju paznju.
Bitna je sustina, tj. sta sam zeleo reci.
Kanidja:Uz prave prijatelje moze biti bilo koji.
Uskoro se sprema konobarska zurka u jednom od lokala i trebala bi da postane tradicionalna.. barem jednom mesecno. Za prvi put ce vas posluzivati tri coveka koja vode tri razlicita lokala. O mestu i vremenu desavanja bice reci ovih dana.
Kolegijalnost ugostitelja za dobrobit gostiju.
CobRa-SiC-:Ai Intermeco jedo jaja..
Kanidja:Uz prave prijatelje moze biti bilo koji.
]rey:lokal u kome je ancho konobar![]()