gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na primer?
Mislim da fabrika...?Grsis, sinko, silno gresis....
Grsis, sinko, silno gresis....

Бар не паркирају џип испред кафића, кад већ не могу да уђу у исти са њим (то јест, џипом).
...kolega,u Laze Teleckog ne mogu da udju,sirok dzip,inace bi.
To sa parkiranjem imas u svim gradovima.
...ma ok je,neces se valjda ljutiti.Samo ti kazemo za parkiranje u kafanama,i ovde se to radi.

Ма не љутим се, каква вајда од љутње. Као млађи сам умео да седнем на пословни у 13 часова и да дођем за Нови Сад, проведем се и назад шинобусом у поноћ.
Пријатно ме је изненадило што још постоје нека места каквих у Београду више нема. Мање је нападне музике која се овде форсира и која је иста где год да уђеш.
Таква места, те мале кафанице су по Београду позатварали или срушили. Знате на шта мислим? На оне баште где се иде недељом на ручак, ћевапе и шприцер, са кумовима.
Ma u svakom slucaju je bolje nego u Bg. Bar po cenama...![]()

Novi Sad bolji od Beograda?![]()
Znači : s' godinama opada prag tolerancije na ... paaaa ... vatreno oružje ?!?Зависи од укуса.
Када сам имао 18, пушком ниси могао да ме натераш да слушам џез. Сада је већ другачије.
Није бољи али је другачији.

Зависи од укуса.
Када сам имао 18, пушком ниси могао да ме натераш да слушам џез. Сада је већ другачије.
Није бољи али је другачији.
Ja ne idem u klubove i splavove...
Ja idem u pabove i pivnice.