IZLASCI U NOVOM SADU

Не знам тачно шта сматрате за добар излазак али мени је лакше и лепше да скокнем до Новог Сада, мада сам за сада оријентисан само на центар, Лазе Телечког и сл.
Одговара ми и близина воде, за час стигнеш до реке у летњим месецима.
Имам утисак да су људи много опуштенији у НС.
Бар не паркирају џип испред кафића, кад већ не могу да уђу у исти са њим (то јест, џипом).

...kolega,u Laze Teleckog ne mogu da udju,sirok dzip,inace bi.
To sa parkiranjem imas u svim gradovima.

Добро, ја нисам причао зашто је то тако већ само да је тако. Друга ствар, ни једном ме нико није мрко погледао, сви културни и фини, и млађи и старији.
Треће, музика која се слуша је веома разнолика и има за свачији укус. Цене пристојне.
Поменуо сам центар јер је ту концентрација кафића очигледно велика али се веома разликује од Страхињића Бана у Београду.
Не видим сврху да ме убеђујете у супротно од онога што сам видео и доживео. Мени је било лепо и извините што сам то поделио са вама.....

...ma ok je,neces se valjda ljutiti.Samo ti kazemo za parkiranje u kafanama,i ovde se to radi.

Ма не љутим се, каква вајда од љутње. Као млађи сам умео да седнем на пословни у 13 часова и да дођем за Нови Сад, проведем се и назад шинобусом у поноћ.
Пријатно ме је изненадило што још постоје нека места каквих у Београду више нема. Мање је нападне музике која се овде форсира и која је иста где год да уђеш.
Таква места, те мале кафанице су по Београду позатварали или срушили. Знате на шта мислим? На оне баште где се иде недељом на ручак, ћевапе и шприцер, са кумовима.

Ма не љутим се, каква вајда од љутње. Као млађи сам умео да седнем на пословни у 13 часова и да дођем за Нови Сад, проведем се и назад шинобусом у поноћ.
Пријатно ме је изненадило што још постоје нека места каквих у Београду више нема. Мање је нападне музике која се овде форсира и која је иста где год да уђеш.
Таква места, те мале кафанице су по Београду позатварали или срушили. Знате на шта мислим? На оне баште где се иде недељом на ручак, ћевапе и шприцер, са кумовима.

...dodji opet. :D

Зависи од укуса.
Када сам имао 18, пушком ниси могао да ме натераш да слушам џез. Сада је већ другачије.
Није бољи али је другачији.

Dodji ti jos jednom u NS pa ces videti koja je to tuga od mesta za "IZLASKE"....

Beograd je bolji sto se tice provoda,klubovi,splavovi...Navedi mi jedan klub u Novom Sadu (ne one gde izlazi klincadija od 12 godina koja jedva ceka da se pobije) i jedan splav.. ;)

Back