IZLASCI U NOVOM SADU

Dodji ti jos jednom u NS pa ces videti koja je to tuga od mesta za "IZLASKE"....

Beograd je bolji sto se tice provoda,klubovi,splavovi...Navedi mi jedan klub u Novom Sadu (ne one gde izlazi klincadija od 12 godina koja jedva ceka da se pobije) i jedan splav.. ;)

Још једном? Па, имам намеру мало више пута.
Који сплавови у Београду? Сплавови су били нешто до 85`-86`, после је све то комерцијализовано и појам "сплав" је одавно постао легенда. Ако под сплав подразумеваш простор за 3000 људи са тумп-тумп музиком.
Један од ретких који је задржао шмек је Судбина, али да не рекламирам.
У Новом Саду сам волео својевремено да одем у Сурабају или мексички ресторан.
Чујем да има један сплав на крају шеталишта и да има џез петком и суботом? Зна ли неко о томе? Или да идем на слепо па да видим како је?

Још једном? Па, имам намеру мало више пута.
Који сплавови у Београду? Сплавови су били нешто до 85`-86`, после је све то комерцијализовано и појам "сплав" је одавно постао легенда. Ако под сплав подразумеваш простор за 3000 људи са тумп-тумп музиком.
Један од ретких који је задржао шмек је Судбина, али да не рекламирам.
У Новом Саду сам волео својевремено да одем у Сурабају или мексички ресторан.
Чујем да има један сплав на крају шеталишта и да има џез петком и суботом? Зна ли неко о томе? Или да идем на слепо па да видим како је?
idi na slepo al da te za ruku drzi neka novosadjanka :)

Mrzim izlaske. Sve bi ja to zabranio.
Kad vidim onog Dj-a,dodje mi da mu onu miksetu tresnem o glavu,da ga nahranim sa onim plocama,pa ce onda da izbacuje iz sebe pogresne note kao sto je i on sam pogresan.
Ma sve bih ja to pocistio,a onde drogerase dole sto mlate glavama ko sojke na jugovinu bih sutno nogom u "straznju usnu" da vise ne bi mogli da hodaju normalno. Ua bre! ua! :D :D

Back