gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608

Neka, ne moras zbog mene...

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dodji ti jos jednom u NS pa ces videti koja je to tuga od mesta za "IZLASKE"....
Beograd je bolji sto se tice provoda,klubovi,splavovi...Navedi mi jedan klub u Novom Sadu (ne one gde izlazi klincadija od 12 godina koja jedva ceka da se pobije) i jedan splav..![]()

idi na slepo al da te za ruku drzi neka novosadjankaЈош једном? Па, имам намеру мало више пута.
Који сплавови у Београду? Сплавови су били нешто до 85`-86`, после је све то комерцијализовано и појам "сплав" је одавно постао легенда. Ако под сплав подразумеваш простор за 3000 људи са тумп-тумп музиком.
Један од ретких који је задржао шмек је Судбина, али да не рекламирам.
У Новом Саду сам волео својевремено да одем у Сурабају или мексички ресторан.
Чујем да има један сплав на крају шеталишта и да има џез петком и суботом? Зна ли неко о томе? Или да идем на слепо па да видим како је?

To je IN. 
Ako kaze da je iz Bg vec ima bolje sanse.To je IN.
![]()

PA smesno mi je kako devojke iz NS misle da je IN imati decka iz Bg, ili recimo iz Crne Gore. To im deluje nekako egzoticno...
Ajde ovo za CG mogu i da razumem, nadaju se besplatnom letovanju...![]()

Idemo u Grcku na letovanje!!!
![]()
..i ja idem za dve nedelje jeeeeeeeeeeeee...ne mogu da docekam 

MI cemo na jedno pusto ostvro, intimnije je...![]()

Ako kaze da je iz Bg vec ima bolje sanse.To je IN.
![]()

da li ja to osecam odredjenu dozu zavisti u tvom..postu?![]()
Hvala lepo, sto se tice devojaka iz NS, neka ih Crnogorcima, meni ne trebaju, nemam ja zivce za njihove hirove. 

A ja nisam dobio odgovor na pitanje![]()

Pa mozes da osecas, niko ti ne brani, cak i ako ne potoji!Hvala lepo, sto se tice devojaka iz NS, neka ih Crnogorcima, meni ne trebaju, nemam ja zivce za njihove hirove.
![]()
))))dakle, i ti preferiras bgd? to onda je sve ok))))

'ajde, šta se praviš lud, pa poznaješ ženu ( samo se ona malo zamaskirala, ovde ) !!!Ne za izlaske, a ovo je tema o izlascima.
A ako hoces da pricamo o tome sta preferiram, bolje da se nadjemo uzivo,da ne spamujemo temu....
![]()