gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
proka će sam da sleti s padobranom
ps a jel imaš povodac![]()
imam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
proka će sam da sleti s padobranom
ps a jel imaš povodac![]()
...onda necemo moci da ih ogovaramo![]()
...onda necemo moci da ih ogovaramo![]()
Nije mi jasno sto mnogima smetaju klinci. Ja ni ne primecujem ko koliko ima godina kad izadjem. Maltene mi svi deluju ko da mogu biti i ispod dvadeset i preko cetrdeset u zavisnosti od kolicine osvetljenja. Otprilike me bas briga ko je sve okolo.![]()
Nije mi jasno sto mnogima smetaju klinci. Ja ni ne primecujem ko koliko ima godina kad izadjem. Maltene mi svi deluju ko da mogu biti i ispod dvadeset i preko cetrdeset u zavisnosti od kolicine osvetljenja. Otprilike me bas briga ko je sve okolo.![]()
Pa da bitno je samo da ima kesha...![]()
Nisam odavno nesto izlazio.. ajde ljudi predlozite neko dobro mesto, sa rok ili pop muzikom.. i da nema previse klincadije..
Al ja skoro uopste ne znam kafice u NS-u,mislim znam neke,ali malo njih
ako neko ima neki da preporuci,I'll be happy
Pa da,bash to....svako odlazi na mesto koje voli,i vidi shta hoce da vidi.....ne razumem ni ja kako nekog masa moze da dovede u down,trebalo bi da izlazi zbog svog drustva,i da ga zabole. dobro,razumem,npr vecina ne voli Adresu,iako su meni rekli da je tamo super preko dana,isto nisu voleli ni Modenu,sve dok se nije transformisala u ovo shto je sad.
Savetujem svima da odu tamo na kafu![]()
Panter ima opustenu atmosferu i dobre pice, Adrijana ima super kafu i dobar slag za kafu.
Panter ima opustenu atmosferu i dobre pice, Adrijana ima super kafu i dobar slag za kafu.
Ne znam da li jos shljaka Irish Pub, tamo je isto prijatna atmosfera, mislim, bila dok sam izlazila uvece.
jeste...al to je tvoje moje i jos od nekog mesto...to ti je za nas tri![]()
Aha, stvaarno i stavljaju puno na oba mesta
pricam o onome sto ulazi na usta .....![]()