IZLASCI U NOVOM SADU

Nije mi jasno sto mnogima smetaju klinci. Ja ni ne primecujem ko koliko ima godina kad izadjem. Maltene mi svi deluju ko da mogu biti i ispod dvadeset i preko cetrdeset u zavisnosti od kolicine osvetljenja. Otprilike me bas briga ko je sve okolo.:neutral:

Nije mi jasno sto mnogima smetaju klinci. Ja ni ne primecujem ko koliko ima godina kad izadjem. Maltene mi svi deluju ko da mogu biti i ispod dvadeset i preko cetrdeset u zavisnosti od kolicine osvetljenja. Otprilike me bas briga ko je sve okolo.:neutral:

Pa da,bash to....svako odlazi na mesto koje voli,i vidi shta hoce da vidi.....ne razumem ni ja kako nekog masa moze da dovede u down,trebalo bi da izlazi zbog svog drustva,i da ga zabole. dobro,razumem,npr vecina ne voli Adresu,iako su meni rekli da je tamo super preko dana,isto nisu voleli ni Modenu,sve dok se nije transformisala u ovo shto je sad.

Savetujem svima da odu tamo na kafu:heart:

bash je jako lepo,cim udjes odmah konobar do tebe pa te odvede do tvog mesta,uljudni su,i shto je meni najbitnije eeeeeeestetika...prelepo izgleda,nije nabudzeno kao pre,donekle jeste al je normalno.

Al ja skoro uopste ne znam kafice u NS-u,mislim znam neke,ali malo njih

ako neko ima neki da preporuci,I'll be happy

Pa da,bash to....svako odlazi na mesto koje voli,i vidi shta hoce da vidi.....ne razumem ni ja kako nekog masa moze da dovede u down,trebalo bi da izlazi zbog svog drustva,i da ga zabole. dobro,razumem,npr vecina ne voli Adresu,iako su meni rekli da je tamo super preko dana,isto nisu voleli ni Modenu,sve dok se nije transformisala u ovo shto je sad.

Savetujem svima da odu tamo na kafu:heart:

MA ja volim da idem tamo, ima klinkica-sponzorusica, ali kada nemam kesha... Prosli put ajde da ih odbacim kuci, a akumulator mi se isprazni! Nemam para da kupim drugi... :confused: I zamislite ja kazem ajde malo da poguraju, da me upale, tj. da kresnem, pa cu ih onda odbaciti kuci (ne moramo odmah ni kuci, mozemo malo da se provozamo po Miseluku :zcepanje:) a one se nesto naljute, sve prevrcu ocima :roll:i odu taksijem... (Mada ne znam kako su platile, jer su rekle da su izgubile novcanik :mrgreen:)

Back