mackica ns
Poznat
- Poruka
- 7.784
storm cloud:Subota 07.05.2005.
Fruškogorski maraton ili koncert u bloku, pitanje je sad?![]()
jao, daaa... koncert, uvek zaboravim :?
ja slušam i kad su mi zatvoreni prozori
a zvirkam u park kroz terasu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
storm cloud:Subota 07.05.2005.
mackica ns:storm cloud:Subota 07.05.2005.
jao, daaa... koncert, uvek zaboravim :?
ja slušam i kad su mi zatvoreni prozori
a zvirkam u park kroz terasu
storm cloud:Narodnjaci za pomoć banatskim selima
...
pa pre bih isao na seku aleksic...storm cloud:A Brejkersi su valjda u petak na Gradilištu.
I ja bih rado bio na Seki Aleksić...underwater:pa pre bih isao na seku aleksic...![]()
...i pod njom... :wink:Mare:I ja bih rado bio na Seki Aleksić...underwater:pa pre bih isao na seku aleksic...![]()
ops:
Kakve bre seljačke varijante? Pa sve bi dao da mi radi osim da mi peva. A za neupućene evo slike:Pera_Zdera:Ebala vas ona...![]()
Ja se nesto ne lozim na te seljacke varijante...verovatno zato sto ni ne znam kako ona izgleda...![]()
DOKONI UM:Ajmo za one koji su iz N.Sad da malo prodiskutujemo o mestima za izlaske u N.Sadu, a za one koji nisu tek da znaju sta ih gde ocekuje.
Koje je mesto dobro za izlaske?
Gde izlazite?
Gde se krecu najbolje devojke?
Gde najbolji momci?
Modena? MK Fashion ?
Soba? Verige? La chanse ?
mens:Bila na promociji knjige........osvezavajuce sarkasticno....
DOKONI UM:Večaras je ako se ne varam koncert S.Ilić i Balkanika.
29 godina a sediš kod kuće ? :shock:GoldenLady:ja skoro nigde ne izlazim.... a ko bi se tome nadao od mene..
storm cloud:12. Moto fest će biti održan od 26. do 28. maja na Petrovaradinskoj tvrđavi. Organizatori, AMN "Ns Tajm" i MK "NS Rajders" zajednicki organizuju ovaj događaj, a pokrovitelj motoraškog okupljanja je Sekretarijat za kulturu grada. Pored MOTO FEST-a održaće se i Rock, Blues, Country i slični koncerti koji su već tradicija ovakvih moto-hepeninga u celom svetu, pa tako i kod nas. Najavljen je izuzetno zanimljiv program, koji uključuje i nastupe poznatih i značajnih rok muzičara, prvog pevača originalne postave grupe Iron Maiden Pola Diana i velike zvezde eks-ju rok scene Dada Topića i grupe Time...
Više informacija na stranicama www.nsriders.org.yu
![]()