IZLASCI U NOVOM SADU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nsbee:
U subotu je u Tremi bila mnooogo dobro svirka!
29.gif
Ne znam kako se zove bend, riba i 4 tipa (zapravo, 1 tip a 3 coveka... ne znaci da onj tip nije covek nego...). Elem, treba ici u Tremu!
A 10+ dajem i kafeu Ego.
hehe pozdravicemo gazdu....., pardoniram poslovodju.....

nsbee:
U subotu je u Tremi bila mnooogo dobro svirka!
29.gif
Ne znam kako se zove bend, riba i 4 tipa (zapravo, 1 tip a 3 coveka... ne znaci da onj tip nije covek nego...). Elem, treba ici u Tremu!
A 10+ dajem i kafeu Ego.
Ako imaju onako specifican nacin oblacenja,sa kapicama na glavi,to su ti Maja i komete.Cesto sviraju u rst-u.Zato volim tamo da izadjem,jer stvarno tamo ubedljivo najbolji sviraju bendovi.

Ja predlazem za izlazak italijanski kafic :"Pomodro roso",nalazi se u ulici tu gde je velika pravoslavna crkva,ne znam naziv ulice.Dobra hrana,lep ambijent,ali i velike cene.Jedno lepo mesto,naravno i dalje ne odstupam od carde na dunavu,ili za vince uz tamburase :wink:

DOKONI UM:
Nema veze sa NS...
Ali sinoć je bila EXTRA žurka u NANI u Bgd... "CKM" :idea:
Sajam tetovaža, silikona, D&G-a, Kavalija.... :shock:
Stvarno si neposten. :evil: :) Sada nas obavestavas o tome.Sto nisi ranije rekao.Oce biti jos neka zurka u narednih nedelju dana.Otac mi je otputovao,odnosno imam praznu gajbu u Bg-u,pa taman to da iskoristim.Ovaj odgovor imam osecaj da ce mi minirati,dragi nam krvolok. :wink:

milost:
DOKONI UM:
Nema veze sa NS...
Ali sinoć je bila EXTRA žurka u NANI u Bgd... "CKM" :idea:
Sajam tetovaža, silikona, D&G-a, Kavalija.... :shock:
Stvarno si neposten. :evil: :) Sada nas obavestavas o tome.Sto nisi ranije rekao.Oce biti jos neka zurka u narednih nedelju dana.Otac mi je otputovao,odnosno imam praznu gajbu u Bg-u,pa taman to da iskoristim.Ovaj odgovor imam osecaj da ce mi minirati,dragi nam krvolok. :wink:
Ma naravno da hoće sada će on da ti se javi i objasni ti da će te sledeći put pocepati "kao p.ede.r PLAYBOY" ako spomeneš neke izlaske ili žurke, sem ako se na njima upražnjava kocka a lično on, kao expert za pitanje pepeljara i pražnjenje navedenih, ne drži pixlu.

Koncert grupe „Orthodox Celts”

Povodom Dana svetog Patrika, grupa “Orthodox Celts” održaće tradicionalni koncert u petak, 18. marta, u Sinagogi u 20 časova. Karte u pretprodaji mogu da se kupe po ceni od 500 dinara, svakog dana pre podne u Muzičkoj omladini Novog Sada, Katolička porta 2. Pretprodaja karata je organizovana i u Sinagogi u četvrtak i petak (17. i 18. mart) od 12 do 17 časova.

storm cloud:
Koncert grupe „Orthodox Celts”

Povodom Dana svetog Patrika, grupa “Orthodox Celts” održaće tradicionalni koncert u petak, 18. marta, u Sinagogi u 20 časova. Karte u pretprodaji mogu da se kupe po ceni od 500 dinara, svakog dana pre podne u Muzičkoj omladini Novog Sada, Katolička porta 2. Pretprodaja karata je organizovana i u Sinagogi u četvrtak i petak (17. i 18. mart) od 12 do 17 časova.

Malo su preterali sa cenom...

Mesec april - 3 modne revije :
1.MANGO
2.MODA IN Novi Sad
3.Etno revija u Izvršnom veću Vojvodine

Ovo se odnosi na one koje ovo zanima i koji ne misle da je maskirna uniforma i nož na opasaču vrhunski domet domaće modne industrije. 8)
Isto se odnosi i na dva debila koji podržavaju prvog navedenog. :idea:

Sad će da se jave... :arrow:

je l' zna neko ko svira u hard rocku u subotu?? drug koji me uvek obavestava o tome kaze da je tribute od doorsa, ali ove nedelje ima neku cudnu potrebu da govori ljudima ono sto zele da cuju, tako da ne verujem ni rec. ali bih voleo da znam sta da ocekujem.

Midnight Rambler:
je l' zna neko ko svira u hard rocku u subotu?? drug koji me uvek obavestava o tome kaze da je tribute od doorsa, ali ove nedelje ima neku cudnu potrebu da govori ljudima ono sto zele da cuju, tako da ne verujem ni rec. ali bih voleo da znam sta da ocekujem.

Kamo srece....kmeeee :D

Inace 21-og na Gradilistu imas tribute Beatles,Roling Stones i Elvis ako te zanima :wink:

wild_child:
Midnight Rambler:

Inace 21-og na Gradilistu imas tribute Beatles,Roling Stones i Elvis ako te zanima :wink:
a je l' se placaju ti tribjuti?
doci cu cisto da vidim kako izvode elvis's pelvis, i to sa nekim starijim pajtosima, posto ce ovi moji kukati da moraju u petak u skolu(ako se ide), a i ne slusaju bas rock 'n' roll, a ja kad se pojavim ujutru u skoli onako pod UTICAJEM, ima fenseri da mi se sklanjaju s puta :lol:
a ako tebe interesuje, imas 28-og tribute to Iron Maiden, Metallica, AC/DC i G'N'R, pa ko prezivi pricace. ima da idem samo zbog Gunsa, nikad nisam slusao da ih je neko svirao, pa kad krenu sa November Rain, da se smejem ili da IZGRADIM najbolji provod do sada.

Midnight Rambler:
wild_child:
Midnight Rambler:

a je l' se placaju ti tribjuti?
doci cu cisto da vidim kako izvode elvis's pelvis, i to sa nekim starijim pajtosima, posto ce ovi moji kukati da moraju u petak u skolu(ako se ide), a i ne slusaju bas rock 'n' roll, a ja kad se pojavim ujutru u skoli onako pod UTICAJEM, ima fenseri da mi se sklanjaju s puta :lol:
a ako tebe interesuje, imas 28-og tribute to Iron Maiden, Metallica, AC/DC i G'N'R, pa ko prezivi pricace. ima da idem samo zbog Gunsa, nikad nisam slusao da ih je neko svirao, pa kad krenu sa November Rain, da se smejem ili da IZGRADIM najbolji provod do sada.

Platjaju se 100 u pretprodaji a 150 na licu mesta.
Da btw nije juce bio tribute to Doors ....kme
M zznam za taj tribute, nema sanse da propustim :lol:

Pa bogami ti u Lazinoj......vec si naviko na fenseraj :wink:

Pa bogami ti u Lazinoj......vec si naviko na fenseraj :wink:[/quote]

a nije bila ni subota :lol: ti si juce bila u hard rocku? je l' bila neka svirka uopste i je l' bila ona nova konobarica sa kratkom kosom?
znas kako je, kada je neko recimo invalid, nema on meni sta da smeta ili da se ja navikavam, ne tice me se, trudim se da ne primecujem, i eventualno ga mogu sazaljivo pogledati. kako ti reagujes na fenseraj?

Midnight Rambler:

Pa bogami ti u Lazinoj......vec si naviko na fenseraj :wink:

a nije bila ni subota :lol: ti si juce bila u hard rocku? je l' bila neka svirka uopste i je l' bila ona nova konobarica sa kratkom kosom?
znas kako je, kada je neko recimo invalid, nema on meni sta da smeta ili da se ja navikavam, ne tice me se, trudim se da ne primecujem, i eventualno ga mogu sazaljivo pogledati. kako ti reagujes na fenseraj?[/quote]

U je stvarno,juce bio petak..... :lol: :lol: :lol: :lol: ..a cak nisam ni pila......uf....Nisam bila u Hardu,svirali neki Umt valjda....

Pa fenseraj....navikla vec...svuda oko mene brrrr :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back