IZLASCI U NOVOM SADU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Narodnjaci za pomoć banatskim selima

Humanitarni koncert “Pomoć za poplavljeni Banat” biće održan u sredu 18. maja u velikoj dvorani Sportskog i poslovnog centra “Vojvodina” u 20 časova. Učestvovaće najzvučnija imena domaće estrade, uglavnom sa folk scene i to: Lepa Brena, Zlata Petrović, Keba, Jašar Ahmedovski, Marinko Rokvić, Miloš Bojanić, Snežana Đurišić, Jelena Karleuša, Sanja Đorđević, Seka Aleksić, Saša Matić, Šako Polumenta, Dejan Matić, Goca Božinovska, Neda Ukraden, Mitar Mirić, Dara Bubamara, Indira Radić, Đani, Nada Topčagić, Ana Bekuta, Jovana, Viki Miljković, Mile Kitić i Ćana.
Kompletan prihod od koncerta biće uplaćen za pomoć postradalima od poplave u banatskim selima, a svi organizatori i učesnici programa su se u tu svrhu odrekli svojih honorara. Ulaznice od 300 dinara od danas mogu da se kupe na blagajni Spensa.

Pa ko voli... :lol:

Pera_Zdera:
Ebala vas ona... :lol:
Ja se nesto ne lozim na te seljacke varijante...verovatno zato sto ni ne znam kako ona izgleda... :roll:
Kakve bre seljačke varijante? Pa sve bi dao da mi radi osim da mi peva. A za neupućene evo slike:
seka_aleksic_7.jpg
seka_aleksic_1.jpg

P.s: Bolje biti sa Sekom nego sa Partibrejkersima...

Brate, dao bi joj da obuce providne salvare i feredz tirkizno zelene boje, vezao bi je za radijator zlatnim lancem i stavio bi joj dijamant u pupak! Strogo bi joj bilo zabranjeno da peva ili da iznosi neka svoja nezavisna misljenja jer sam siguran da su katastrofalna kao i muzika i jedina bi joj uloga bila da me "razveseli" kad dodjem umoran ili smoren kuci! Bila bi mi glavna u haremu!

Seko, maco, javi se na PP da se dogovorimo oko uslova!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DOKONI UM:
Ajmo za one koji su iz N.Sad da malo prodiskutujemo o mestima za izlaske u N.Sadu, a za one koji nisu tek da znaju sta ih gde ocekuje.

Koje je mesto dobro za izlaske?
Gde izlazite?
Gde se krecu najbolje devojke?
Gde najbolji momci?

Modena? MK Fashion ?
Soba? Verige? La chanse ?

Izlasci u Novom Sadu su ocajni !! :?
Mesta za izlazak ima,tu i tamo,ali provod je 0 !

DOKONI UM:
Večaras je ako se ne varam koncert S.Ilić i Balkanika.

Koncert „Balkanike” pomeren za 7. jun

Koncert grupe “Sanja Ilić i Balkanika” je otkazan, a planirano je da se održi juče na sceni “Jovan Đorđević”SNP - a u 20 časova. Novi termin za koncert je u utorak 7. juna, pa oni koji su kupili ulaznice mogu da pogledaju spektakl tog dana.

Dnevnik

12. Moto fest će biti održan od 26. do 28. maja na Petrovaradinskoj tvrđavi. Organizatori, AMN "Ns Tajm" i MK "NS Rajders" zajednicki organizuju ovaj događaj, a pokrovitelj motoraškog okupljanja je Sekretarijat za kulturu grada. Pored MOTO FEST-a održaće se i Rock, Blues, Country i slični koncerti koji su već tradicija ovakvih moto-hepeninga u celom svetu, pa tako i kod nas. Najavljen je izuzetno zanimljiv program, koji uključuje i nastupe poznatih i značajnih rok muzičara, prvog pevača originalne postave grupe Iron Maiden Pola Diana i velike zvezde eks-ju rok scene Dada Topića i grupe Time...
Više informacija na stranicama www.nsriders.org.yu

Riders.jpg

storm cloud:
12. Moto fest će biti održan od 26. do 28. maja na Petrovaradinskoj tvrđavi. Organizatori, AMN "Ns Tajm" i MK "NS Rajders" zajednicki organizuju ovaj događaj, a pokrovitelj motoraškog okupljanja je Sekretarijat za kulturu grada. Pored MOTO FEST-a održaće se i Rock, Blues, Country i slični koncerti koji su već tradicija ovakvih moto-hepeninga u celom svetu, pa tako i kod nas. Najavljen je izuzetno zanimljiv program, koji uključuje i nastupe poznatih i značajnih rok muzičara, prvog pevača originalne postave grupe Iron Maiden Pola Diana i velike zvezde eks-ju rok scene Dada Topića i grupe Time...
Više informacija na stranicama www.nsriders.org.yu

Riders.jpg

Već sam se "akreditovao"
Photka je u profilu. Par dana.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back