IZLASCI U NOVOM SADU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
HEMI 426:
ako je riba koja je vozila imala crnu dugacku kosu
mislim da jeste... ma nebitno je too, nego kolica... ih, www.chrysler.com mi je medju "favorites"... a ova kola bih ja vozala...
photo_1.jpg

HEMI 426:
:lol: Respect 4 bee! jos 5 bambija :wink:

doduse PT nije tako dobar auto kakav je mogao da bude ali je ipak simpatican,vozio sam ga jos davno cim se pojavio...

driver.gif

pre 4 godine u Kalifoniji mogao si videti jako puno PT-a i nove bube, samo sto sam cula da je buba losa... a sad si me i ti razocarao kad kazes da je PT onako... :( A ta dva tipa kola su mi stvarno...
17.gif

Ja bih vam svima TOOOOOOPLO preporucila zabavu na kakvu niste navikli u Novom Sadu. Salsa Nights SVAKOG CETVRTKA U SPORT CAFFEU NA BULEVARU KOG TIMES CAFFE-A. Za one koji se brinu da je garnitura ljudi ista kao ostalim danima u tom lokalu - NIJE. Vreli ritam Kube i PRAVI Kubanac koji vas uci da plesete salsu, fenomenalne devojke koje plesu vec duuugo, i isto vas uce da plesete salsu... Ni jedna od zurki (a bila sam na svakoj) koje traju od oktobra prosle godine nije bila ne losa, nego nije bila ni osrednja. Uvek je NAJBOLJE zezanje! Zasto ne biste probali nesto novo? :D

Arwena:
Ja bih vam svima TOOOOOOPLO preporucila zabavu na kakvu niste navikli u Novom Sadu. Salsa Nights SVAKOG CETVRTKA U SPORT CAFFEU NA BULEVARU KOG TIMES CAFFE-A. Za one koji se brinu da je garnitura ljudi ista kao ostalim danima u tom lokalu - NIJE. Vreli ritam Kube i PRAVI Kubanac koji vas uci da plesete salsu, fenomenalne devojke koje plesu vec duuugo, i isto vas uce da plesete salsu... Ni jedna od zurki (a bila sam na svakoj) koje traju od oktobra prosle godine nije bila ne losa, nego nije bila ni osrednja. Uvek je NAJBOLJE zezanje! Zasto ne biste probali nesto novo? :D

Ja bila jednom prošle godine, meni to nije ništa posebno. A taj Kubanac je hteo da me uči da plešem, ali meni je bilo smešno zato što je niži od mene za dve glave, pa sam preskočila to zadovoljstvo. :lol:

storm cloud:
Arwena:

Ja bila jednom prošle godine, meni to nije ništa posebno. A taj Kubanac je hteo da me uči da plešem, ali meni je bilo smešno zato što je niži od mene za dve glave, pa sam preskočila to zadovoljstvo. :lol:

Preskačeš zadovoljstva :?: :?:
Mani se...

FESTIVAL VINA POČINJE U PETAK

15:31 Međunarodni festival vina održava se od petka 03. do nedelje 05. juna na Trgu slobode. Tokom tri festivalska dana, Novosađanima će, izmedju ostalih, pevati Zvonko Bogdan, Garavi sokak i Apsolutno romantično. Organizatori su pripremili i etno modnu reviju, a prvog dana nastupiće veterani KUD "Svetozar Marković".

Na Danima vina posetioci će moći da besplatno konzumiraju i kupuju vina iz Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Italije, Francuske, Mađarske, Austrije, Rumunije, Nemačke, Grčke i Srbije i Crne Gore. Zvanično otvaranje festivala je u petak u 16 časova.

eto......bez KUD -a i gostiju muzicara, moze da se obidje.......

Dulkino...
Bajlovo...
Živanovićevo...
Kišovo...

Bajlov bermet mi je nekako Sladak
Kišov mi je O.K.
A meni Živanovićev Bermet najbolje ide... uvek ...
"Ekipa" ima čudan običaj da desertno vino pije kao obično...a posle...smehu nikad kraja

E, pa ja sam malo pristrasna kad su Bajlovi u pitanju posto su mi prijatelji, ali volim slatko vino. U Latinu sam, recimo, pila jako lepo crno, ne znam koje je.
U svakom slucaju, lep provod na rostilju :D

Hej vi ostali, Zvonko Bogdan nastupa u 21:30 veceras, i tako, bice svasta nesto i danas i sutra, a ja sad palim na ispit, drzite mi palceve!!!

nsbee:
E, pa ja sam malo pristrasna kad su Bajlovi u pitanju posto su mi prijatelji, ali volim slatko vino. U Latinu sam, recimo, pila jako lepo crno, ne znam koje je.
U svakom slucaju, lep provod na rostilju :D

Hej vi ostali, Zvonko Bogdan nastupa u 21:30 veceras, i tako, bice svasta nesto i danas i sutra, a ja sad palim na ispit, drzite mi palceve!!!

Ja uopšte ne sumnjam da će pasti desetka iz eseja! :wink: :D :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back