Zauvek protiv
Zainteresovan član
- Poruka
- 181
pomoćnik Menadžerovog Savetnika od egzekjut menadžera
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ko je.... Tole? (Mile, Cile, Pile, Sale, Lale i ostalji bljak bljak nadimci...)
Ajmo za one koji su iz N.Sad da malo prodiskutujemo o mestima za izlaske u N.Sadu, a za one koji nisu tek da znaju sta ih gde ocekuje.
Koje je mesto dobro za izlaske?
Gde izlazite?
Gde se krecu najbolje devojke?
Gde najbolji momci?
Modena? MK Fashion ?
Soba? Verige? La chanse ?

Istina da neslusam nista od Dance-a i sl. muzike ali cuo sam da "Soba" nije losa. I koliko sam video ima ljudi i u onom "NS Sport" ili tako nesto (na bulevaru Oslobodjenja prekoputa onih banki).
Ali mene ako pitas toplo ti preporucujem da odes na ugao Zeleznice i Bul. Oslobodjenja i nadjes drakstor "Nesa" i tamo ce ti biti fino. Tj. zna da bude fino.

Bilo je lepo ponovo družiti se sa vama Vojvođanima...
! Ne pamtim kad sam se poslednji put tako dobro provela u gradu.Ljudi bila sam za vikend prosli u maniji i ex-u. U ex-u je bila jako velika guzva ali bilo je jako dobro. Jel' ste culi za neku diskoteku white horse ili tako nesto se zove, isto pustaju naraodnjake. Gde se nalazi?
E sad. Moj problem je sto nemam s kim da izlazim i jako sam tuzna zbog toga i ne znam kako da resim taj problem. Inace kontam da bi mi u ns-u provod bio extra. Jako volim da izlazim. Poz