IZLASCI U NOVOM SADU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koja je najveca diskoteka u novim sadu i na tvrdjavi? Amnesia? Baltazar? U baltazaru nikada nisam bila. Ni ja isto nisam odusevljena provodom u novom sadu. Mirna je atmosfera. Isto tako izgled lokala nije neki. Mnogo su izgledom lepsi zrenjaninsko ''Zvono'' i Bejzik (isto u zrenjaninu) a ja sam ocekivala skroz suprotno da ce diskoteke u novom sadu biti lepote, a sve neke rupetine tipa pronto i mala mesta tipa ritmo latino.

seherezada u zmaj jovinoj......vremeplov na bulevaru.....zmaj na adicama...:)

znam za to prvo dvoje

....seherezada je simpaticna..... kada zelis da slusas sta ljudi oko tebe pricaju i shijuniras ko prolazi ulicom.... kao i da sam budes pod nadzorom i prisluskivan :confused:

otici cu do vremeplova ovih dana onda.... treba mi neko mjesto gdje mogu da se opustim i na miru citam/pricam sa nekim bez galame i guzve okolo
uz nesto fino slatko naravno :heart:

joj nemoj u vremeplov odrace te za njihove bedne kolace skuplje nego u sred Pariza , mada je atmosfera za sedenje i kuliranje OK , a dobri kolaci su u CITY-iju na preko puta Pozorista i u cara Dusana , u Twinu u Vase Stajica i ne mogu vise da setim

dragi Novosadjani, imam jedno pitanjce, ako moze neko da mi odgovori.. zanima me jedan klub.. zove se "Brvnara" - tu izlaze ljubitelji rock`n`rolla.. e, pa, kakav je provod tamo, da li je prijatno mesto, gde se nalazi? i kakvi su konobari? poznajete li nekog konkretno? :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back