Jacques, ne zezaj! :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
di je Muska SpoMzorusa sad.....ima svezeg meeesaaaaa![]()
...cekaj...sad ce on doci...samo da isturira BMW-a po snegu 

....ccccccc

....ccccccc[/QUOTE]

Iako sam iz NS moram reci da su nasi izlasci jako losi, to vidim pogotovo kada odem u neki klub u BG. Iskreno ne mozemo da im pridjemo ni u kakvom pogledu. Realno.

....bolje onda neka izlazi u BG...lakse ce se uklopiti 
...pa ja i jesam iz finske 
Ljudi bila sam za vikend prosli u maniji i ex-u. U ex-u je bila jako velika guzva ali bilo je jako dobro. Jel' ste culi za neku diskoteku white horse ili tako nesto se zove, isto pustaju naraodnjake. Gde se nalazi?
E sad. Moj problem je sto nemam s kim da izlazim i jako sam tuzna zbog toga i ne znam kako da resim taj problem. Inace kontam da bi mi u ns-u provod bio extra. Jako volim da izlazim. Poz
Mi bi trebali definitivno da se udruzimo! 

Al' zaista ne razumem što se žališ...Pa ja svoje Kraljevo,koje nije ni prići Novom Sadu,ne bi dao za buđavi Beograd.Imate:Amneziju,Route 66,Jelisavetin Bastion,imali Gradilište i imate EXIT svake godine.Iako sam iz NS moram reci da su nasi izlasci jako losi, to vidim pogotovo kada odem u neki klub u BG. Iskreno ne mozemo da im pridjemo ni u kakvom pogledu. Realno.
Malo li je?Za razliku od vas,Beograđani su uštogljen narod koji jednostavno ne ume da se zeza.Uvek je kod vas bila dobra atmosfera kad god sam dolazio,dok u Beogradu gomila p**era samo stoji i gleda.
Mateja a pol muski....bolje onda neka izlazi u BG...lakse ce se uklopiti
![]()

Al' zaista ne razumem što se žališ...Pa ja svoje Kraljevo,koje nije ni prići Novom Sadu,ne bi dao za buđavi Beograd.Imate:Amneziju,Route 66,Jelisavetin Bastion,imali Gradilište i imate EXIT svake godine.Malo li je?Za razliku od vas,Beograđani su uštogljen narod koji jednostavno ne ume da se zeza.Uvek je kod vas bila dobra atmosfera kad god sam dolazio,dok u Beogradu gomila p**era samo stoji i gleda.
![]()
Slažem se.Стварно не знам зашто је Градилиште затворено када тај Ректорат неће завршити у наредних 10 година Било је супер место

....ovo poslednje je iz iskustva,jel?![]()