IZLASCI U NOVOM SADU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
spens_veliki.jpg

Ja volim RST,zbog muzike,mada ne znam gde jos ima rok domaca muzika da se cuje.Znate sta ja mislim da nam fali,fali nam neka jako dobra diskoteka u kojoj ce pustati stranu muziku,pa domacu zabavnu,pa rok,pa prelaz na narodnjake,posle toga bih mesala sve same hitove bez obzira kom zanru pripadaju jer bi masi tad vec bilo svejedno sta pustas ako se pokrene pozitivna atmosfera i bude ludnica.Onda bih delila neke primamljive nagrade,pa karaoke,pa gostovanja pevaca...Ali ulaz bi se naplacivao i samo uz licnu kartu da se moze uci,da se spreci ulazak "dece".Novi Sad ima dosta klubova ali svi su nekako mali,nema nekog svetskog sem Paradiza-kako se vec sad zove nesto na A,mada ne znam ni sta se sad tamo pusta ni koja masa ide tamo.Secam se da je tamo za Srpsku NG uvek bila ludnica.

Ljudi bila sam za vikend prosli u maniji i ex-u. U ex-u je bila jako velika guzva ali bilo je jako dobro. Jel' ste culi za neku diskoteku white horse ili tako nesto se zove, isto pustaju naraodnjake. Gde se nalazi?
E sad. Moj problem je sto nemam s kim da izlazim i jako sam tuzna zbog toga i ne znam kako da resim taj problem. Inace kontam da bi mi u ns-u provod bio extra. Jako volim da izlazim. Poz

Poslednja izmena:
Ljudi bila sam za vikend prosli u maniji i ex-u. U ex-u je bila jako velika guzva ali bilo je jako dobro. Jel' ste culi za neku diskoteku white horse ili tako nesto se zove, isto pustaju naraodnjake. Gde se nalazi?
E sad. Moj problem je sto nemam s kim da izlazim i jako sam tuzna zbog toga i ne znam kako da resim taj problem. Inace kontam da bi mi u ns-u provod bio extra. Jako volim da izlazim. Poz

di je Muska SpoMzorusa sad.....ima svezeg meeesaaaaa :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back