Izlasci sa deckom/muzem

Žene su majstori da od komarca naprave magarca . Dovodio sam dve žene da žive kod mene i oba puta je propalo .
Oba puta je uzrok propadanja veze bio odnos moje majke i tih žena . Da je moja majka bila izključivi krivac bilo bi jednostavno
ali mi je dolazilo da i moju majku i jednu od tih žena uhvatim za doope i izbacim ih zajedno kroz prozor .
Dve žene u jednom stanu je gore nego deset divljih mačaka u jednoj vreći .
Zamišljam da ja tako želim na sajam . Uopšte mi ne bi bio problem da povedem i djevojčine roditelje a ako mi je baš toliko stalo do sajma
otišao bih i drugi dan ali bez njih . Na kraju krajeva ne moramo mi zajedno obilaziti štandove , već ih dovezem a onda svako na svoju stranu
a pokupim ih kad se bude kretalo kući . Gdje je volje tu je i načina .

Ma taj Sajam nam nije tema....al znaš kad bih ja nosio kese njenoj majci i posle mi i otvoreno moja izabranica kaže da me tretira kao roba...more mrš,...

Ljudi mogu samo da se postave tako ako su manipulanti, predmeti manipulacije..zato dok ne bude pečeno kvalitetno, nikad nisam mešao, porodicu i vezu..

Žene su majstori da od komarca naprave magarca . Dovodio sam dve žene da žive kod mene i oba puta je propalo .
Oba puta je uzrok propadanja veze bio odnos moje majke i tih žena . Da je moja majka bila izključivi krivac bilo bi jednostavno
ali mi je dolazilo da i moju majku i jednu od tih žena uhvatim za doope i izbacim ih zajedno kroz prozor .
Dve žene u jednom stanu je gore nego deset divljih mačaka u jednoj vreći .
Zamišljam da ja tako želim na sajam . Uopšte mi ne bi bio problem da povedem i djevojčine roditelje a ako mi je baš toliko stalo do sajma
otišao bih i drugi dan ali bez njih . Na kraju krajeva ne moramo mi zajedno obilaziti štandove , već ih dovezem a onda svako na svoju stranu
a pokupim ih kad se bude kretalo kući . Gdje je volje tu je i načina .

Ovo bas i nije tako,sve zavisi od karatera osoba.ja vec skoro pet godina zivim sa snajkama i super nam je.da je samo meni,znala bih,vrlo sam osetljiva i znam kad se neko folira i glumi
Inace sin i snaja sa drustvom sutra putuju na more,ja nju pitam jel da spakujem kupaci :flert: a ona,obavezno,trebace vam kad dodjete posle nas da ocistite kucu :malav:
Mala je zaebant

Jos nesto...
S obzirom na napisano i reakcije svih iz price - sad je vreme da postavis granice i temelje vaseg odnosa na relaciji svekrva - snajka...generalno postoje dve krajnosti u tim situacijama - vole se ili mrze..a postoji i treca opcija - da budete tolerantne jedna prema drugoj i vodite sopstvene zivote ne gurajuci nosove gde im nije mesto.
Sitnica je potrebna u takvim odnosima, pa da sve eskalira...reaguj pametno, ustedeces mnogo zivaca i tvoj odnos s partnerom ce biti lepsi..;)

Jos nesto...
S obzirom na napisano i reakcije svih iz price - sad je vreme da postavis granice i temelje vaseg odnosa na relaciji svekrva - snajka...generalno postoje dve krajnosti u tim situacijama - vole se ili mrze..a postoji i treca opcija - da budete tolerantne jedna prema drugoj i vodite sopstvene zivote ne gurajuci nosove gde im nije mesto.
Sitnica je potrebna u takvim odnosima, pa da sve eskalira...reaguj pametno, ustedeces mnogo zivaca i tvoj odnos s partnerom ce biti lepsi..;)

Дистанца - у сваком случају. Могућа је чак и у случају живота у заједници.

Da li se oseti reakcija devojke kada se predlozi odlazak s njima na sajam?

Osim vatanja, koje uzgred mama "razume" u svojoj kuci, da li postoje i drugi odnosi i drugi dozivljaji vazni mladoj devojci?

Reakcije i ne treba da bude, gde ima reakcije pri tako nebitnim problemima kao sto je odlazak sa sinom i njegovom devojkom na sajam, tu nesto ne stima kako treba....

Poslednja izmena:
ne preteruj, kakvo trpanje...zena je dvori i uskace kad god im treba pomoc vec godinama, i kad jednom izrazi zelju da ode negde sa njima odmah drama...pa ne ide to bas tako, kad treba da glumi mazgu i vuce hajde sa nama a kad treba par sati da proseta onda je kreten koji se namece

Ljudi, ovo ispada gluvih telefona. Ja ne živim još ni sa svojim momkom, a kamoli sa njegovim roditeljima. :D

Hvala vam na svim savetima i komentarima, ali primećujem jednu jako važnu stvar koju treba istaći... Svako od vas posmatra moje pitanje na vrlo subjektivan način, odnosno kroz prizmu nekih svopstvenih događaja, ličnih iskustava. Vidim da su neki očigledno imali neke razmirice, neprijatnosti, okršaje, pa zato ima i nekog pritajenog besa i ogorčenosti. Mislim, naravno... Kako dati savet, a ne poći najpre od sebe samog? Ali, uvek treba da se trudimo da budemo objektivni.

Zameram ljudima koji su ovde pisali besne, čak i blago uvredljive komentare na moje pitanje. Valjda se ceni kada neko pita upravo jer želi da postupi korektno. Ja sam čak i lepo napisala da mi je ovo najduža i najozbiljnija veza u mom dosadašnjem životu i da želim da tako ostane. Upravo zato sam i pitala, da bih bila fer i okej.

Koji je moj zaključak?

U pravu ste vi koji ste rekli da smo se danas svi udaljili, da smo samoživi, egoiste, posesivni. Prečesto smo takvi i zbog priča drugih osoba oko nas, pa reagujemo agresivnije nego što bismo trebali (a možda i uopšte nema potrebe za time). Naravno, i tu treba biti zdravog razuma i ne tripovati da sa određenim osobama u životu možete biti najbolji drugari. U nekim momentima treba reći "ne", to je apsolutno tačno. Paradoks životni je što svi hoće i bore se za slobodu, ali potpuna sloboda je anarhija.

Za početak, manje agresivnosti i više staloženog, diplomatskog polemisanja. Za početak.

Na kraju sam odlučila da gospođa-mama pođe sa nama, jer ona nije neko ko nam se kači za sve, a i znam kako bih se ja osećala da želim da odem negde, a nemam sa kime, jer neko jednostavno neće, a nemam nikakav problem ni sa kim. Mislim, ja i znam kako je to, a uvek se trudim da sebe postavim u kožu drugoga. Gospođa-mama je realno i ako sam ja još uvek samo devojka njenog sina za mene učinila neke lepe stvari zbog kojih ja mogu da napravim ovde kompromis i da kažem "što da ne? hajde sa nama!".

Realno gledano, postoje neke druge daleko bitnije stvari od jednog sajma knjiga gde će biti više nego potrebno da i moj dragi i ja kažemo "ne", s tim što ću u tom slučaju imati argument da sam za neke stvari bila korektna i rekla "hajde, može", ali da za neke već ne mogu.

Ne želim da budem egoista, baksuz i neće svemir da eksplodira, bože sačuvaj. :lol:
Mislim, neću ni da budem debil, pa da u životu u svemu istovetno razmišljam i klimam glavom, ali ovde je to, na kraju, ipak u redu. :)

Back