електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Што се излазака тиче, ако се неко наизлазио у младости - ја сам. Зато сада могу мирно да седим увече код куће.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја то одобравам, то су моја деца, плод мог васпитања.
- - - - - - - - - -
Он је пар пута носио цегере, прочитај опет. Није она ишла са њима него он са њих две.
ne mogu vise, ebem ti sajam kao da je rekla da oce da im se u krevet uvuce![]()
SkolaPogresila si sto si uopste pitala za propusnice...hoces svoju slobodu? Iskesiraj je sama, u suprotnom racun za naplatu stize sigurno u ovom ili onom obliku..najverovatnije u onom koji ti se nece svideti. Jer, ljudi su sebicna bica i malo je onih koji daju neocekujuci nista zauzvrat..
Што се излазака тиче, ако се неко наизлазио у младости - ја сам. Зато сада могу мирно да седим увече код куће.
..ali ovde uopste nije u pitanju izlazak, nego poseta sajmu...razlika je ogromna...
Тема има два слоја - 1.обични изласци и 2.Ђованин проблем. Сад одговарам на прву.
..a koji bi tvoj odgovor bio na stavku br. 2?...![]()
..ali ovde uopste nije u pitanju izlazak, nego poseta sajmu...razlika je ogromna...
Ma taj Sajam nam nije tema....al znaš kad bih ja nosio kese njenoj majci i posle mi i otvoreno moja izabranica kaže da me tretira kao roba...more mrš,...
Žene su majstori da od komarca naprave magarca . Dovodio sam dve žene da žive kod mene i oba puta je propalo .
Oba puta je uzrok propadanja veze bio odnos moje majke i tih žena . Da je moja majka bila izključivi krivac bilo bi jednostavno
ali mi je dolazilo da i moju majku i jednu od tih žena uhvatim za doope i izbacim ih zajedno kroz prozor .
Dve žene u jednom stanu je gore nego deset divljih mačaka u jednoj vreći .
Zamišljam da ja tako želim na sajam . Uopšte mi ne bi bio problem da povedem i djevojčine roditelje a ako mi je baš toliko stalo do sajma
otišao bih i drugi dan ali bez njih . Na kraju krajeva ne moramo mi zajedno obilaziti štandove , već ih dovezem a onda svako na svoju stranu
a pokupim ih kad se bude kretalo kući . Gdje je volje tu je i načina .
Moze li da se oseti kada nekom smetas?
U kom smislu ona tu njima smeta, sta ce da im radi, nece moci da se vataju usput?..ne razumem...![]()
Jos nesto...
S obzirom na napisano i reakcije svih iz price - sad je vreme da postavis granice i temelje vaseg odnosa na relaciji svekrva - snajka...generalno postoje dve krajnosti u tim situacijama - vole se ili mrze..a postoji i treca opcija - da budete tolerantne jedna prema drugoj i vodite sopstvene zivote ne gurajuci nosove gde im nije mesto.
Sitnica je potrebna u takvim odnosima, pa da sve eskalira...reaguj pametno, ustedeces mnogo zivaca i tvoj odnos s partnerom ce biti lepsi..![]()
Da li se oseti reakcija devojke kada se predlozi odlazak s njima na sajam?
Osim vatanja, koje uzgred mama "razume" u svojoj kuci, da li postoje i drugi odnosi i drugi dozivljaji vazni mladoj devojci?
ne preteruj, kakvo trpanje...zena je dvori i uskace kad god im treba pomoc vec godinama, i kad jednom izrazi zelju da ode negde sa njima odmah drama...pa ne ide to bas tako, kad treba da glumi mazgu i vuce hajde sa nama a kad treba par sati da proseta onda je kreten koji se namece