Izlasci sa deckom/muzem

Не знам ја за позадину случаја, реагујем само на ово питање. Претпоставила сам да је у питању обично двогодишње забављање.

Увек сам се дивила женама које могу да са мајком саставе пет минута без свађе. Нама то никада није успело.

Nisam ni ja znao pozadinu...odnosa....ali sad vidim da sam u pravu, što je i normalno..da sam u pravu..... :lol:

Ako imaju svo troje propusnice, onda možda imaju i besplatan parking, možda ili šta već....možda ne žive u Beogradu ili svejedno, negde dalje, pa do Sajma je najbolje ići sopstvenim vozilom, a sin vozi auto ili već...sasvim običan i praktičan razlog da pita da li može sa njima...zašto odbiti ženu... ružno..a nju bi odlazak obradovao...tako malo, za nešto obično..običan odlazak na manifestaciju zdrj tipa sa milijardu ljudi...

Dvori ona svog sina, a devojka ima prava da ne bude pod kontrolom njegove majke, ponekad.

Verovatno secanje zena ne ide dalje od zadnje veze, pa se ne secaju kako su razmisljale kada su

bile necije devojke i vidjale se u medjuvremenu.

Nisam ispratila priču...keva hoće na Sajam knjiga sa sinom i devojkom, to je? Pa šta? Nek pođe, kakve veze ima. Ne idu na svingeraj, nego na sajam knjiga.

pitala zena moze li sa njima, nije cak izricito ni rekla ja idem sa vama...majko mila koja drama oko toga :lol:

- - - - - - - - - -

Значи треба да знам цео опус форумашице Ђоване да бих могла да одговарам на тему???

Па не пада ми на памет.
koji opus? na ovoj temi je napisala...posto vec ucestvujes sa toliko postova na istoj, mislila sam da je red da onda i procitas

Danas sajam a sutra ce da dolazi na par meseci kod vas i da letuje s vama.

A kad se resi muza onda je normalno da je glava kuce i da se trpa u sve.

Covek nece da ide, da ne smeta deci, ali ona mora da se utrpa.

Dete cak od toga ne pravi problem nego se plasi da je ne uvredi, a takve su najsladja zrtva dokonih

iznenada zainteresovanih za sajmove, zenetina.

Do juce je nije zanimao sajam knjiga, ali "mala ga uzima pod kontrolu" "nece to moci tako".

ne preteruj, kakvo trpanje...zena je dvori i uskace kad god im treba pomoc vec godinama, i kad jednom izrazi zelju da ode negde sa njima odmah drama...pa ne ide to bas tako, kad treba da glumi mazgu i vuce hajde sa nama a kad treba par sati da proseta onda je kreten koji se namece

Сад сам прецизно прочитала. Нигде не пише да је та жена двори.

Dete cak od toga ne pravi problem nego se plasi da je ne uvredi, a takve su najsladja zrtva dokonih

Do juce je nije zanimao sajam knjiga, ali "mala ga uzima pod kontrolu" "nece to moci tako".

Upravo tako. Mislim da su muskarci manje nametljivi po tom pitanju od zena.

Потпис.

- - - - - - - - - -

Upravo tako. Mislim da su muskarci manje nametljivi po tom pitanju od zena.

Неких жена. :evil:

Ја знам шта би било када би ја из вица рекла сину да идем са њим и са његовом девојком на неко место - биоскоп, рецимо.

Уследило би само једно МОООООЛИММММММ????? :eek:

Pogresila si sto si uopste pitala za propusnice...hoces svoju slobodu? Iskesiraj je sama, u suprotnom racun za naplatu stize sigurno u ovom ili onom obliku..najverovatnije u onom koji ti se nece svideti. Jer, ljudi su sebicna bica i malo je onih koji daju neocekujuci nista zauzvrat..

Đovanijevoj ne smeta što je njen dečko išao sa njenom majkom i njom u kupovinu, kao, to joj je prebacio apropo odlaska njegove majke sa njima na Sajam, a ona mu je rekla..pa šta ako si išao sa mnom i mojom majkom u kupovinu, trebao si nam samo da nosiš kese :rotf: I on čovek ništa nije rekao..e, Đofani, Đofani....

Pa, ovo je to isto... ne ideš na sajam da kupiš 1 knjigu..ali iz ženske perspekstive mnooooogo je intimniji trenutak .. ajde..

Pa to ti je ono..kako sejes tako zanjes...:lol:

Ја то одобравам, то су моја деца, плод мог васпитања.

- - - - - - - - - -

izvinjavam se, njena mama ide u kupovinu sa njima :rumenko:

Он је пар пута носио цегере, прочитај опет. Није она ишла са њима него он са њих две.

Ne mislim na okupljanja tipa rodjenadni, slave, vec na odlazak u kafanu na muziku.

Jel praktikujete to?

Ja sam recimo puno izlazila, i volela bih i da to mogu i sa svojim parnterom, ali on ne voli tu vrstu provoda...Ni ja nisam toliko vezana za to da mi to mnogo nedostaje i da ne mogu bez toga, mogu, ali opet bih volela da mogu sa partnerom da tako izadjem

ne...
a nije da ne bi...ko ne voli kafane i izlaske

Back