Izlasci sa deckom/muzem

:mrgreen: Pa ispalo je dobro zato što nije ispalo dobro i što je dečko nadrljao, a onda rešio da tu akciju više ne ponavljaju, a ona u pravu. Mislim, što je ljudsko nije mi strano, ali ovo baš i nije najbolji primer plemenitih pobuda. :lol:

Ispalo je fer, mama je srećna, a on je naučio lekciju.

Pritom je morao da mi kaže onu strašnu rečenicu za muškarce: "Bila si u pravu." hahahahah :hahaha: :hahaha: :hahaha:

- - - - - - - - - -

Pa, nisu ti rekli ništa ružno..msm da je većina bila na tvojoj strani, ili su bili najglasniji, ako se dobro sećam, da mamičku..joj, fooj, stvarno gadno i kad se napiše...ne vodite na Sajam..

Odavde je "mamička". Oprostite, to je zaHebancije radi rečeno, nikad kao tepanje, bože sačuvaj. :hahaha:

Agresivnost kad kucaš za kompom me navodi samo na to da pomislim da neko ljudi još burnije reakcije imaju uživo.

Pa, nisu ti rekli ništa ružno..msm da je većina bila na tvojoj strani, ili su bili najglasniji, ako se dobro sećam, da mamičku..joj, fooj, stvarno gadno i kad se napiše...ne vodite na Sajam..

Smeta joj što neki od nas ne vole da tepaju ljudima. Ja sam rekao da me to užasava, ali ne osuđujem ljude koji to rade. Užasavaju me razne stvari... npr. užasavam se onih čarapa dokolenica. Da li imam nešto protiv tih ljudi koji ih nose? Naravno da ne. Samo napred, što bi rekli Ameri whatever floats your boat.

S druge strane, ispade da sam ja, jer eto ne volim tepanje, emocionalno osakaćen i još ponešto, šta god to bilo... sigurno ništa dobro.

Back