IZGUBLJENI / NADJENI LJUBIMCI

Zdravo svima.Moje ime je Natasa i muka me je naterala da i na ovom forumu oglasim nestanak moje Sijamske mace,u nadi da ce mi bar neko javiti neku lepu vest....
Nestala mi je sijamska maca 25.feb,2010 u okolini Senjaka.Maca je cipovana,veoma je vragolasta ali ne voli nepoznate osobe sto i otvoreno pokazuje.Stara je 8.meseci i NAZALOST jos nije bila sterilisana.Odrasla je sa dve nase kuce i VEOMA su se voleli.Sada svi patimo.Ne moram da pisem koliko.MOLIMO svakoga ako bilo sta zna da nam javi na 063-3 88866.Obavestila sam Veterinare koliko sam mogla vise,dala oglas na studio B,halo oglase,na bandere sam okacila poster. Trazila je, dozivala, telasca nema,..... Kao u zemlju da je propala.A ne znam ni kako bi je neko ukrao jer je opasna kada je ugrozena, a ugrozene je i kada joj se obrate nepoznati i kamoli pocnu da joj prilaze....

Molim dobru i humanu dusu da nam pomogne.SLEDI NAGRADA
Ne snalazim se bas na forumu da vpredam oglas u izgubljene ljubimce pa zato pisem ovde.Pomozite

rotvajler sa kupiranim repom i krupnim kosturom uhranjen i ne agresivan u Staroj Pazovi...ko voli nek izvoli...
inace u Novoj Pazovi ima neki dugodlaki ovcar sa spicastom njuskom nzm koji je...
ima i Sibirski Samojed samo je tamnije boje(mozda od prljavstine)
eto slucajno sam naleteo na ovaj pdf...ko ima para i goriva nek dodje...pozdrav

dakle slusajte ovo...
Postoji ker koji je vec 10 godina u nasoj ulici
on jeste neciji=od jedne komsinice .ali nije vezan
prati sve zivo,u prodavnicu i iz prodavnice,svi mu daju da jede itd...
Poceo je da laje na neke prolaznike i sin od te gazdarice ga strpa u kola i kao odveze ,iz centra zemuna u altinu
kaze
neka se smiri,i ako se smiri mozda ga vratimo
bice kod mog prijatelja zavezan ,,u dvoristu
..Meni je jako bilo tesko kada ga je odvezao,,ko i mnogim komsijama...spremali smo nekako zaveru da ga vratimo nekako,,
jer je vec stariji ker i ne moze bas da se prilagodi nekoj drugoj sredini
.,,proslo je dva dana...
i ker se pojavio sam,,ispred vrata njenih je spavao...
Taj covek kod koga je pas bio,rekao je da ga nije bilo od juce popodne,,,
Sin komsinicin ,hoce opet da ga odveze,,
A,pas je preumoran,ne moze ni da jede,samo spava (ja sam ga pustila u kucu)
izujedan je i blatnjav..
Ja sam rekla da cu ja da ga uzmem,,

Svaka čaku st za odluku! :ok:

Kakvi su to neljudi, njh treba prijaviti Terzine, na šta to liči, ako nije sposoban da ga drži kako treba, što uopšte uzima psa...jadan on. Razvozi ih tako stoga svuda po gradu, zato i ima toliko. A da li se primitivac zapitao zašto je počeo da laje, možda ima neki problem, možda je bolestan?

Svaka čast! Želim puno sreće vama i kuci!:ok:

Kucu možete čipovati u bilo kojoj ordinacij, a možete i na vet fakultetu. Tenutko je akcija besplatne sterilizacije, čipovanja i vakcinisanja za ulične kuce, Vaša može da prođe kao takva.

naravno da moze da prodje tako
moje sve kuce i zivotinje koje sam imala ikada su pokupljene sa ulice
u ziotu nikada ne bih cuvala one burzujske zivotinje ,ili male prasice,,,
,,sem ako nisu napustene .:)

Pobegao mi je pas iz dvorista. Izgubljen je negde na Kumodrazu. Komsija ga je nasao pre 3 godine kako luta ulicom i doneo nam ga je jer ga je pudla pratila sve do kola pa mu bilo zao. Vec tada je imao oko godinu-dve. Dali smo mu ime Čupko ali se uglavnom odaziva kad mu se tepa Ćup-ćup-ćup.... U pitanju je maltezer, smesno osisan (zadnji deo tela mu je osisan oko guze i nozica oko glave i gornji deo nije). Ovo mu nije prvi put, nasao je neki prolaz kod jedne kapije u dvoristu , iako smo krpili, izgleda da je jedan od staforda pomerio zicu kada skace po kapiji i ovaj iskoristio priliku i pobegne. Uvek ode do komsije pa ga brzo vratimo, problem je sto taj dan niko nije bio kod kuce ni komsija sve do uvece. Javili su nam da su ga videli oko 2 kako luta komsilukom. Ima crvenkastu ogrlicu i cipovan je.
Jako se sekiram da ga neki psi nisu napali. Ako ga je neko uzeo, pas ima jako gadnu narav, decu ne moze da smisli rezi na sve a pogotovo na decu, u tom slucaju pre nego sto ga neko izbaci na ulicu molim vas da odete do veta da procita cip ili da se javite ovde na forumu.

Sad ako neko moze da mi objasni zasto on bezi. Spava u kuci, igra se napolju kad god pozeli, usamljen nije ima jos dva staforda, svaki dan se mazimo i igramo. Kada smo ga mi pronasli posto se ponasao nenormalno mislili smo da je pobegao od nekoga jer je bio maltretiran. Sada sam se zapitala da li je to bio razlog.

Evo nekih slika u slucaju da ga neko vidi.

img0255e.jpg

img0353c.jpg

Ovakvu ogrlicu nosi i otprilike ovako je osisan

img0468w.jpg

img0529b.jpg

picture042z.jpg

mislim da nema nikakve veze da li je pas vezan ili nije. moj pas je u boksu 2x3m izvodim ga svaki dan u setnju. nocu je pusten. neke komsije(vecina) drze pse na lancu vezane. neki su vezani od malena i nikada nisu pustani.... meni je tih pasa zao mada to je njihova sudbina i tu se ne moze nista. cak imamo jednog komsiju koji s vremena na vreme ubije po kojeg psa lutalicu ili macku. cak je i komsijinog psa ubio nekom cevkom tako sto ga je udario preko ledja kad je gradio ogradu.mislim da takve ljude treba u zatvor strpati.... ali zakon za sada ne vazi po tom pitanju tako da mozemo samo da cuvamo svoje zivotinjice i da se potrudimo da ih ne dovedemo u takvu situaciju da im neko naudi pa makar to bilo i dranje na njih....... beogradjanin....

ako je neko izgubio jazavicharku(crnu sa braon palezom) neka brzo dodje u radnicku ulicu
zenka je pogubljena i uplasena i u8nezvereno trchi okolo
dva puta je malo falilo da je udare kola
mi smo je sklonili sa kolovoza i ostavili je u ulici obalskih radnika(paralelna sa radnickom)
ali je ona dok sam je gledala iz zgrade,opet otrcala u radnicku i sad ne znam sta je sa njom
nisam smela da je odvedem kuci,a u komsiluku niko zivi ne zeli da je pricuva
stanica je bila puna ljudi dok je pas trcao po kolovozu i niko zivi nije odreagovao....ko sa marsa da su pali,sve baksuz do baksuza

ako neko trazi ovu kucu ili zeli cistokrvnu jazavicarku nek podhitno dodje na chukarichku padinu dok pas nije poginuo

dusha me boli

danas sam na facebook-u nasao stranicu tj. grupu gde je neki indijanac odsekao psu sve cetiri sape..... strasno svi koji imate fb prikljucite se grupi da se nadje monstrum koji je to uradio.... treba ga dobro kazniti najstrozijom kaznom sudskom naravno+ zabrana prilazenja zivotinjama..... :(((

Back