Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 74.835
Naravno da nema, a upravo iz takvih razloga. Jednostavno nikako da predvide takvu situaciju pa proknjiže u zakonu.Ima li uopste zakona u ovoj drzavi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da nema, a upravo iz takvih razloga. Jednostavno nikako da predvide takvu situaciju pa proknjiže u zakonu.Ima li uopste zakona u ovoj drzavi.
Kada se nema odgovor, ne ostane nista osim parapateticno jeftinih doskocica.Poor you.
Zato rektori dekani i predavaci mogu da se dogovore sa studentima.Naravno da nema, a upravo iz takvih razloga. Jednostavno nikako da predvide takvu situaciju pa proknjiže u zakonu.
Lakse ces mu objasniti zasto strelom ne moze pogoditi Sunce.Zato rektori dekani i predavaci mogu da se dogovore sa studentima.
A ako odu na godišnje odmore. Naradili su se jadni profesori.Nije izgubljena.Dekani su rekli da ce raditi leti i da ce produziti ispitne rokove.Tako da nista nije izgubleno.Svaki bolji student ce to nadoknaditi.
Ovi profesori sto su uz studente,sigurno to nece uraditi.A ako odu na godišnje odmore. Naradili su se jasni profesori.
Dovoljno je da ih lde pola i džaba su krečili. Neodržana nastava je neodržana i godina propada.Ovi profesori sto su uz studente,sigurno to nece uraditi.
цIma li uopste zakona u ovoj drzavi.
Vidim ja da mi nismo uvek na istim talasima,ali je on za mene korektan sagovornik,iako se ne slazemo,bas u svemu.Lakse ces mu objasniti zasto strelom ne moze pogoditi Sunce.
Opet on.Ja ga krstim,a on prdi.Pa jesam li ti rekao da ce profesori raditi i na leto i produziti,kolokvijume i ispite,jer je to vec dogovoreno sa Dekanima i Rektorima.To je vec spremno,sam da vlast ispuni svoje.Dovoljno je da ih lde pola i džaba su krečili. Neodržana nastava je neodržana i godina propada.
Talasi su varijabila koja mogu da donesu plimu promena, a mogu i da donesu najgori otpad i izbace ga na najlepsu plazu.Vidim ja da mi nismo uvek na istim talasima,ali je on za mene korektan sagovornik,iako se ne slazemo,bas u svemu.
Pa neće tako da bude. Videćeš.Opet on.Ja ga krstim,a on prdi.Pa jesam li ti rekao da ce profesori raditi i na leto i produziti,kolokvijume i ispite,jer je to vec dogovoreno sa Dekanima i Rektorima.
E videcemo.Mozda je tebi nesto u rodu Baba Vanga,ali ja verujem profesorima.Pa neće tako da bude. Videćeš.
E jesi našo kome ćeš...E videcemo.Mozda je tebi nesto u rodu Baba Vanga,ali ja verujem profesorima.
Nije dosad,nadam se da nece ni odsad.Ima ovde dosta neisomisljenika,ali moze se razgovarati s njima.Koreknost je u pitanju.Talasi su varijabila koja mogu da donesu plimu promena, a mogu i da donesu najgori otpad i izbace ga na najlepsu plazu.
Niko vam kolega ne oponira u konstelaciji izrecenog.Nije dosad,nadam se da nece ni odsad.Ima ovde dosta neisomisljenika,ali moze se razgovarati s njima.Koreknost je u pitanju.
To je tvoje misljenje.I nemoj meni nametati te stvari.ne volim to.Zasto mislis da neistomisljenici mogu normalno razgovarati?Niko vam kolega ne oponira u konstelaciji izrecenog.
Problem je sto beze ko zecevi kad ih suocite sa neporecivim. Ili kakafonicno postuju doskocice. Radikalni mozak je isti u Srbiji... a i hiljadama milja daleko.
nema toga u studentima blokaderimaNzm, neki su tako verovali i onda… Al’ bar Čeda uspeo da zahebe stvar i sebi, bez obzira na sve.
Pogledajte prilog 1696635
Vidite da razgovaramo. Sta biste zeleli vise od toga?To je tvoje misljenje.I nemoj meni nametati te stvari.ne volim to.Zasto mislis da neistomisljenici mogu normalno razgovarati?
Uzgred fali vam ne.. ne mogu. Smisao ovako deluje malo pezorativno didakticno.To je tvoje misljenje.I nemoj meni nametati te stvari.ne volim to.Zasto mislis da neistomisljenici mogu normalno razgovarati?
Lakse ces mu objasniti zasto strelom ne moze pogoditi Sunce.
A sta je s onim "uci skolu da ne bi kopao kanale"Bolje nego zivot u vucicevom rudniku
Prljav pos’o, al’ kažu da je tu plata jako fina.A sta je s onim "uci skolu da ne bi kopao kanale"ovi ce moci nastave s pumpanjem na benzinskim pumpama, posto za kopanje nisu.