IZGUBICEMO I EVROPU I SEVER KOSOVA

naterasi

Buduća legenda
Poruka
28.796
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/279892/Izgubicemo-i-EU-i---sever-Kosova
stvarno vidim samo jednu stranku koja ima plan, a ako nastavimo ovako izgubicemo sve, kao sto smo propustii mnogo prilika do sad, ne slusajuci vizionare koji misle dalje i kooji su ispred svog vremena, i za kooje shvatimo kasno da su u pravu, tako cemo i sad postupiti nesavesno prema svojoj buducnosti.
Hocete li to dozvoliti ponovo?

vi ****** okanite se kosova i metohije.......a za evropu ko i za vas srbe baš i nije mnogo briga......boli nas kooorac za vas.......ebala vas evropa......nemoj samo da se napravite pametni pa da potpišete otcepljenje jednog dela srbije.....odgovor naroda će biti jeziv po sve vas .....pamet u glavu.......sprečite krvoproliće........a što se evrope tiše......ebala vas evropa.....i vas i mačke ebo ve bog naznadni

vi ****** okanite se kosova i metohije.......a za evropu ko i za vas srbe baš i nije mnogo briga......boli nas kooorac za vas.......ebala vas evropa......nemoj samo da se napravite pametni pa da potpišete otcepljenje jednog dela srbije.....odgovor naroda će biti jeziv po sve vas .....pamet u glavu.......sprečite krvoproliće........a što se evrope tiše......ebala vas evropa.....i vas i mačke ebo ve bog naznadni
nemoj da vredjas mene kao patriotu iskrenog i macke!

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/279892/Izgubicemo-i-EU-i---sever-Kosova
stvarno vidim samo jednu stranku koja ima plan, a ako nastavimo ovako izgubicemo sve, kao sto smo propustii mnogo prilika do sad, ne slusajuci vizionare koji misle dalje i kooji su ispred svog vremena, i za kooje shvatimo kasno da su u pravu, tako cemo i sad postupiti nesavesno prema svojoj buducnosti.
Hocete li to dozvoliti ponovo?

koliko se secam, veliki deo srbije je slusao "vizionara" 13 godina i slepo mu verovao (mnogi mu i danas veruju)...........sve dok se nije ispostavilo da je on nalog za "vizije" dobijao iz pentagona.

За Европу ме баш заболе...Косово ћемо можда изгубити али кад тад вратити... Оно што мене брине јесте Северна Србија...

kako to da cemo izgubljeno kosovo povratiti a "severnu srbiju" koja je jos srbija, izgubiti.
a ako i izgubimo severnu srbiju, da ti nije zao jer to odavno nije srbija...............prodji kroz sela vojvodine pa ce mislis da se nalazis u pljevljima ili prijedoru.................a za nih me zabole ona stvar.
sto dalje od mene to bolje.

Naslov glasi izgubićemo evropu i sever Kosova. Super samo malko je glup naslov jer sever kao i jug, istok i zapad Kosova smo izgubili onog trenutka kad je Miloševićev general potpisao kumanovski sporazum.
E sad s druge strane dodvoravanjem nekome priliku da masno zaradimo na izgubljenom Kosovu smo izgubili kad je trebalo da se raspravlja o statusu Kosova.
Prvi put u istoriji smo imali sve karte u našim rukama, tačno smo znali šta će se dogoditi kako god da odigramo i mi smo bacili 4 keca na sto i rekli aha neko vara.
Da li se meni sviđa činjenica da je Kosovo nezavisno, ne nesviđa mi se. Da li je to realnost u ovom momentu, da jeste. Ali ne umesto da zarađujemo na kretenima koji su hteli da naprave svoju državu a godinama su živeli na sisi Srbije mi se sa njima borimo da im tu istu sisu gurnemo nazad u usta i da im kažemo samo vi džabe sisajte.Kosovo je najnerazvijenija regija u Evropi, nemaju ništa, sve manje više uvoze. A od koga uvoze pa od Srbije. Naviko je šiptar da jede jafu, plazmu, da pije kravicu i jelen pivo. Ništa drugo nikada nije mogao da jede i pije sem toga. Struju nemaju dovoljno moraju da kupuju od nekoga a od koga će ako ne od Srbije. A šta je Srbija za "nezavisnost" mogla da im traži i niko ne bi reč rekao, pa prvo i osnovno preduzeća koja su u vlasništvu države jer teško da će neki albanac na kosovu da dokaže da je plaćao porez, A za amerikance koji vode glavnu reč porez je glavna stvar. Zaštitu Srba, 30% mesta u parlamentu, decentralizaciju po nacionalnom ključu, procesuiranje zločinaca, pa bi srbi živeli na svom, pa ovo i ono a sve pod devizom nezavisnost ma nema frke evo ispunite ovo i mi ćemo da proglasimo nezavisnost ne morate vi uopšte da se trudite. A i EU malko ucenimo evo ajde mi smo se otvorili znate vi šta je to odreći se svete srpske zemlje malko nas pogurajte sa nekom kintom i gledanjem kroz prste u putu ka EU. Bog da nas vidi.
Sada je pitanje koliko ćemo još da živimo ovako sa ovakvim problemom, mi bismo Kosovo u Srbiji ali ako može bez albanaca.

Najžalosnije je što oni što se udaraju po grudima , pale i žare sa parolom Kosovo je srce Srbije kad ih pitaš kako da se reši problem kažu beži izdajniče Kosovo je srce Srbije i tu se sva rasprava završi.

kako to da cemo izgubljeno kosovo povratiti a "severnu srbiju" koja je jos srbija, izgubiti.
a ako i izgubimo severnu srbiju, da ti nije zao jer to odavno nije srbija...............prodji kroz sela vojvodine pa ce mislis da se nalazis u pljevljima ili prijedoru.................a za nih me zabole ona stvar.
sto dalje od mene to bolje.

Ја тебе ништа не разумем да ти то кажеш простим језиком без "........ " и по могућству ћирилицом ? :)

Evropa trazi da ispunis odredjene uslove pre nego sto mozes da postanes clan; odredjeni stepen ekonomskog razvoja, razvojen sistem socijalne sigurnosti, dobro odrazovanje, predvidjen stepen nezaposlenosti, minimalna materijalna sigurnost gradjana, razvijena demokratska nacela kao sto su jednaka prava i mogucnosti za sve, nacelo nediskriminaije, tolerancija i jos zilion stvari...
A ja se pitam, ako uspemo to da dostignemo, koji ce nam k...c Evropa, kad ionako vec propada...sta cemo na brodu koji tone?

A s druge strane, i ako povratimo Kosovo, za sta su sanse manje nego za EU, kamo sa tolikim Siptarima?

Back