Naslov glasi izgubićemo evropu i sever Kosova. Super samo malko je glup naslov jer sever kao i jug, istok i zapad Kosova smo izgubili onog trenutka kad je Miloševićev general potpisao kumanovski sporazum.
E sad s druge strane dodvoravanjem nekome priliku da masno zaradimo na izgubljenom Kosovu smo izgubili kad je trebalo da se raspravlja o statusu Kosova.
Prvi put u istoriji smo imali sve karte u našim rukama, tačno smo znali šta će se dogoditi kako god da odigramo i mi smo bacili 4 keca na sto i rekli aha neko vara.
Da li se meni sviđa činjenica da je Kosovo nezavisno, ne nesviđa mi se. Da li je to realnost u ovom momentu, da jeste. Ali ne umesto da zarađujemo na kretenima koji su hteli da naprave svoju državu a godinama su živeli na sisi Srbije mi se sa njima borimo da im tu istu sisu gurnemo nazad u usta i da im kažemo samo vi džabe sisajte.Kosovo je najnerazvijenija regija u Evropi, nemaju ništa, sve manje više uvoze. A od koga uvoze pa od Srbije. Naviko je šiptar da jede jafu, plazmu, da pije kravicu i jelen pivo. Ništa drugo nikada nije mogao da jede i pije sem toga. Struju nemaju dovoljno moraju da kupuju od nekoga a od koga će ako ne od Srbije. A šta je Srbija za "nezavisnost" mogla da im traži i niko ne bi reč rekao, pa prvo i osnovno preduzeća koja su u vlasništvu države jer teško da će neki albanac na kosovu da dokaže da je plaćao porez, A za amerikance koji vode glavnu reč porez je glavna stvar. Zaštitu Srba, 30% mesta u parlamentu, decentralizaciju po nacionalnom ključu, procesuiranje zločinaca, pa bi srbi živeli na svom, pa ovo i ono a sve pod devizom nezavisnost ma nema frke evo ispunite ovo i mi ćemo da proglasimo nezavisnost ne morate vi uopšte da se trudite. A i EU malko ucenimo evo ajde mi smo se otvorili znate vi šta je to odreći se svete srpske zemlje malko nas pogurajte sa nekom kintom i gledanjem kroz prste u putu ka EU. Bog da nas vidi.
Sada je pitanje koliko ćemo još da živimo ovako sa ovakvim problemom, mi bismo Kosovo u Srbiji ali ako može bez albanaca.
Najžalosnije je što oni što se udaraju po grudima , pale i žare sa parolom Kosovo je srce Srbije kad ih pitaš kako da se reši problem kažu beži izdajniče Kosovo je srce Srbije i tu se sva rasprava završi.