Izgledaa nema ništa od ZSO jer Kurti kupuje vreme dok ne protera sve Srbe sa Kosova i Metohije. Da su hteli Albamlnci bi do sada 100 puta formirali ZSO. Mislim da Kurti igra na kartu da zastrašivanjem malo po malo protera sve Srbe odozdo.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja mislim da bude li sledeći onakav incident Vojska Srbije svom snagom udara. Nešto sam tog mišljenja.Zivelo Unitarno Kosovö i Bosna!
Ta 'specijalna operacija' ce propasti brzinom svetlostiPa ja mislim da bude li sledeći onakav incident Vojska Srbije svom snagom udara. Nešto sam tog mišljenja.
Videćemo da li će tako biti ili suprotno od toga.Ta 'specijalna operacija' ce propasti brzinom svetlosti
Bote ne lupaj, zvalavi je namestio saku likova da poginu, a sutra ce sve na sta je pristao da pravda ocuvanjem mira. Cutite, bombardovace nas opet.Pa ja mislim da bude li sledeći onakav incident Vojska Srbije svom snagom udara. Nešto sam tog mišljenja.
Nijenl izdaja, ali izgleda nema ništa od nje na kraju.Odlicno,ZSO je i ovako izdaja srpskih interesa.
Kako nije izdaja,Kosovo mora u celini da pripada Srbiji a ne nekakve kvazi zajednice.Nijenl izdaja, ali izgleda nema ništa od nje na kraju.
Vise od zajednice opstina smo prakticno imali pre nego sto je tvoj izdajnik dosao na vlast. Sad imamo granicne prelaze i lepimo nalepnice preko svog grba kad ulazimo u srpsku zemlju.Nijenl izdaja, ali izgleda nema ništa od nje na kraju.
ZSO je prelazno rešenje do konačnog rešenja pitanja KiM.Kako nije izdaja,Kosovo mora u celini da pripada Srbiji a ne nekakve kvazi zajednice.
Kakvo prelazno resenje,SZO je jos jedna podvala zapada Srbiji.ZSO je prelazno rešenje do konačnog rešenja pitanja KiM.
A vas botove ce upamtiti istorija, kaoZSO je prelazno rešenje do konačnog rešenja pitanja KiM.
Kakav onakav incident, da Srbi vojnim naoružanjem i u vojnim uniformama likvidiraju šiptarskog policajca? A šta misliš ko o tome odlučuje?Pa ja mislim da bude li sledeći onakav incident Vojska Srbije svom snagom udara. Nešto sam tog mišljenja.
Zašto je podvala? Pa Srbi bi imali pravo da budu gospodari svoje sudbine dok se konačno nenreši pitanje KiM.Kakvo prelazno resenje,SZO je jos jedna podvala zapada Srbiji.
Koji nema prava da bude na severu Kosova.Kakav onakav incident, da naoružani Srbi vojnim naoružanjem u uniformama likvidiraju Šiptarskog policajca? A šta misliš ko o tome odlučuje?
Znas koje je jedino konacno resenje za KIM.....Zašto je podvala? Pa Srbi bi imali pravo da budu gospodari svoje sudbine dok se konačno nenreši pitanje KiM.
Nemam ja pravo ni voziti brže od 60 u gradu pa ne očekujem metakKoji nema prava da bude na severu Kosova.
Evo, Nesko već danima drnča cevkuZnas koje je jedino konacno resenje za KIM.....
Porediš neku banalnu neku stvar za pitanjem bezbednosti.Nemam ja pravo ni voziti brže od 60 u gradu pa ne očekijem metak
Zašto je onda Vučić rekao, citiram, "Ubojstvo policajca nema opravdanja"Porediš neku banalnu neku stvar za pitanjem bezbednosti.
Ono sto je oteto u ratu moze samo biti vraceno ratom.Evo, Nesko već danima drnča cevku