Albanci Kurtiju ne bi oprostili formiranje ZSO, sa Haradinajom za još jedan mandat na vlasti

ZSO je ionako "trojanski konj" podmetnut da bi Srbija pristala na podelu Kosova i to samo na sever. Bolje sto to ne ispunjavaju, makar nam daju argument vise da u skoroj buducnosti celo opet bude nase.

A ako bi se i delilo, nikako ne bi smelo bez Skadra i izlaza na more, sa potpuno jednako povrsinski podeljenom teritorijom + ekteritorijalnim statusom za manastire i crkve. Pa kad boli, neka boli oba podjednako.

ZSO je ionako "trojanski konj" podmetnut da bi Srbija pristala na podelu Kosova i to samo na sever. Bolje sto to ne ispunjavaju, makar nam daju argument vise da u skoroj buducnosti celo opet bude nase.

A ako bi se i delilo, nikako ne bi smelo bez Skadra i izlaza na more, sa potpuno jednako povrsinski podeljenom teritorijom + ekteritorijalnim statusom za manastire i crkve. Pa kad boli, neka boli oba podjednako.
ZSO je prevara, teska prevara i cisto zamlacivanje.

Ti ili ne umeš da čitaš ili nisi sposoban da shvatiš napisano.
Ono što sam napisao stoji - prihvaćen u načelu, osim te 2 tačke.
Koje ti gazda očito nije još objasnio...

Pa ti stvarno imaš ogromnih problema sa razumevanjem.
Da je prihvaćen, ne bi bilo potrebe da ga uključuju bilo gde.
Uključuje se samo nešto što se zahteva, a nije prihvaćeno.

Čak i ti bi trebalo da shvatiš tu jednostavnu rečenicu... :mazi:
netačno....uključuje se ono što si prihvatio a nisi još ispunio....

u vezi navodnog prihvatanja u načelu...to je kao da kažeš da je neko malo trudan...

i više ti ne odgovaram jer si mi zasluženo na ignore listi jer ne umeš da diskutuješ bez vređanja i jer još nisam čuo od tebe nešto pametno zbog čega bi trošio vreme da čitam tvoje postove....

i više ti ne odgovaram jer si mi zasluženo na ignore listi jer ne umeš da diskutuješ bez vređanja i jer još nisam čuo od tebe nešto pametno zbog čega bi trošio vreme da čitam tvoje postove....
Tako je.
Argumentacija luzera kad shvati da je provaljen kao glupi pljuvač po sopstvenoj državi.

Back