Skupština Srbije treba da usvoji rezoluciju koja osuđuje Josipa Broza

• Začetnik teme Začetnik teme PA8
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
И онај Шапић што, шатро, 'оће да сели гроб Тита у Кумровец, да додатно појача туристичку понуду Хрватске.

Уместо да туристичке агенције воде странце по гробу и наплаћују сувенире, а не само да сплавови буду туристичка атракција Београда.

ЕУ је, дакле, осудила систем. Нацизам и комунизам,

а ти тражиш да Србија резолуцијом не осуди систем, нацизам и комунизам,

већ једног човека (Броза)?
Nijedan vladar u istoriji Srbije nije bio nacista.

Nijedan vladar u istoriji Srbije nije bio nacista.

Нисам сигуран да разумем како твој одговор има везе са мојим постом.

Дакле, написао сам да је у ЕУ Парламенту одуђен систем - нацизам и комунизам.

Дакле, Европљани су осудили систем, тј. системе. Идеологије.

А ти си онда направио паралелу, међутим, уместо да тражиш да се резолуцијом осуде системи (и идеологије), ти си одабрао неког појединца за осуду.

Зашто ниси тражио да се резолуцијом осуде системи - нацизам и комунизам (као што су урадили Европљани), већ појединац?

Нисам сигуран да разумем како твој одговор има везе са мојим постом.

Дакле, написао сам да је у ЕУ Парламенту одуђен систем - нацизам и комунизам.

Дакле, Европљани су осудили систем, тј. системе. Идеологије.

А ти си онда направио паралелу, међутим, уместо да тражиш да се резолуцијом осуде системи (и идеологије), ти си одабрао неког појединца за осуду.

Зашто ниси тражио да се резолуцијом осуде системи - нацизам и комунизам (као што су урадили Европљани), већ појединац?
Skupština Srbije je 2009. godine donela zakon koji zabranjuje nacizam.

И онај Шапић што, шатро, 'оће да сели гроб Тита у Кумровец, да додатно појача туристичку понуду Хрватске.

Уместо да туристичке агенције воде странце по гробу и наплаћују сувенире, а не само да сплавови буду туристичка атракција Београда.
Sto ne kazes sta je tacno turizam na splavovima.....?
Pichetina, nase promiskuitetne devojke zeljne lake love su turizam Beograda...

Nije on kriv nama Srbima već što smo ga povampirili preko Aleksandra Vučića.
Kriv je korisniku koji pokrece temu , puna Srbija ljudi koji imaju neku krivinu u glavi....
Stvore saveze i drze medije....vidis da je forum pun iscasenih , chat je pun bolesnika koji se jedva krecu ili su F dijagnoze....

Net je postao uzas , ja sam imao privilegiju da mi salju nove privatne mreze, nesto kao chat sistemi, sa VIP korisnicima, i kad zazivi mreza, prvo je neverovatno ugodno i seksi , npr , bacis poruku jel neko u gradu , javi ti se 30 ljudi u narednih pola sata pola zenske pola muski , i sa jasnom zeljom da se vidite i povezete...
A onda isplivaju neki zalutali pojedinci pa ih je sve vise i vise....a skriveni link im daju ovi sto su vec u mrezi....i posle 2 meseca opet ja upadnem na tu novu mrezu , kad ono masa statusa, samo zene , samo muskarci , ne odgovaram muskarcima, ne odgovaram bez slike....itd itd..

A prvih mesec dana je bilo rekoh , samo bacim poruku i jave mi se i bez slike tu smo , kazi sta ti odgovara...

Kriv je korisniku koji pokrece temu , puna Srbija ljudi koji imaju neku krivinu u glavi....
Stvore saveze i drze medije....vidis da je forum pun iscasenih , chat je pun bolesnika koji se jedva krecu ili su F dijagnoze....

Net je postao uzas , ja sam imao privilegiju da mi salju nove privatne mreze, nesto kao chat sistemi, sa VIP korisnicima, i kad zazivi mreza, prvo je neverovatno ugodno i seksi , npr , bacis poruku jel neko u gradu , javi ti se 30 ljudi u narednih pola sata pola zenske pola muski , i sa jasnom zeljom da se vidite i povezete...
A onda isplivaju neki zalutali pojedinci pa ih je sve vise i vise....a skriveni link im daju ovi sto su vec u mrezi....i posle 2 meseca opet ja upadnem na tu novu mrezu , kad ono masa statusa, samo zene , samo muskarci , ne odgovaram muskarcima, ne odgovaram bez slike....itd itd..

A prvih mesec dana je bilo rekoh , samo bacim poruku i jave mi se i bez slike tu smo , kazi sta ti odgovara...
Titoisti su bolesni ljudi.

Na primer @Nikita Kulganov je titoista. Ima ih još naravno.

Има их још, али их, нормално има све мање. Данас деца не знају ко је Тито, а и заболе их.

Углавном, што рече колега, дотични је бацио кашику пре 50 година, а поједини се још баве њиме.

Прошлост се не може променити.

Ваистину, мртав Тито је добар извор пара, а не постоји веће посеравање по лику и делу највећег, него га од идеолошке иконе претворити у забавни парк.

А она будалетина од Гангуле се досетио да га треба склонити, када је видео зеленило парцеле на Дедињу, и замислио зграде које је могуће тамо изградити и утржити...за његову децу.

Има их још, али их, нормално има све мање. Данас деца не знају ко је Тито, а и заболе их.

Углавном, што рече колега, дотични је бацио кашику пре 50 година, а поједини се још баве њиме.

Прошлост се не може променити.
Prošlost se ne može promeniti ali ne smemo zaboraviti da je ZLO bilo na vlasti od 1945. do 1980.

@PA8 zašto si ti čoveče toliko opsednut Titom i komunistima?
Ja bih razdvio ta dva....mislim mozda komunista ne moze a da ne bude i Titoista, ali titoista sigurno moze da ne bude komunista.....

To je po samoj definiciji grupe i pojedinca.....

Greska, eto komunisti su bili i Staljinisti i Titoisti , pa naebase Staljinisti na golom otoku od Titoista....ili Rankovicevaca.....ko ce ga znati..

Back