Naravno da nema, ali ta policija nema prava da boravi tamo.Zašto je onda Vučić rekao, citiram, "Ubojstvo policajca nema opravdanja"
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Naravno da nema, ali ta policija nema prava da boravi tamo.Zašto je onda Vučić rekao, citiram, "Ubojstvo policajca nema opravdanja"
Možda jednom hoće, ali ako misle to sutra, onda se pakiraj i zadnji neka ugasi svjetloOno sto je oteto u ratu moze samo biti vraceno ratom.
Sada trenutno nije vreme za rat ali Srbi ce ponovo ratovati za Kosovo.
Ma kakvi sutra ali kroz 30-50 godina sigurno.Možda jednom hoće, ali ako misle to sutra, onda se pakiraj i zadnji neka ugasi svjetlo
Pa svetlo se polako gasi, pre ili kasnije će se ugasiti ako se ovako nastavi.Možda jednom hoće, ali ako misle to sutra, onda se pakiraj i zadnji neka ugasi svjetlo
Ideja je da bilo tko iz Srbije sutra može ponoviti istu ili sličnu stvar, uzeti kalaše i poubijati policajce. Znači ako se želi isprovocirati frka, ta karta je u rukama Srbije, koliko god Vučić pričao da je Kurti taj koji traži frku. Zašto bi je Kurti tražio? Njemu ovakav status quo savršeno odgovara.Naravno da nema, ali ta policija nema prava da boravi tamo.
Malo je to daleko da je sigurnoMa kakvi sutra ali kroz 30-50 godina sigurno.
Izgledaa nema ništa od ZSO jer Kurti kupuje vreme dok ne protera sve Srbe sa Kosova i Metohije. Da su hteli Albamlnci bi do sada 100 puta formirali ZSO. Mislim da Kurti igra na kartu da zastrašivanjem malo po malo protera sve Srbe odozdo.
Ovo odgovara obojici. Mislim, Vucic bi sad najradije pobegao u Juznu Ameriku, ali ce morati da ispuni obecano. Malo zbog CIA-e, malo zbog kriminalaca oko njega koji ga pritiskaju jer ne bi da zavrse iza resetaka ako padne sa vlasti.Ideja je da bilo tko iz Srbije sutra može ponoviti istu ili sličnu stvar, uzeti kalaše i poubijati policajce. Znači ako se želi isprovocirati frka, ta karta je u rukama Srbije, koliko god Vučić pričao da je Kurti taj koji traži frku. Zašto bi je Kurti tražio? Njemu ovakav status quo savršeno odgovara.
Izgledaa nema ništa od ZSO jer Kurti kupuje vreme dok ne protera sve Srbe sa Kosova i Metohije. Da su hteli Albamlnci bi do sada 100 puta formirali ZSO. Mislim da Kurti igra na kartu da zastrašivanjem malo po malo protera sve Srbe odozdo.
Šta je Vučić kriv oko toga, Kurtija izgleda niko ne može da natera da je formira.ZSO je dogovoren pre 10 godina, treba zahvaliti predsedniku na nesposobnosti i neautoritetu u diplomatskim krugovima da to izgura do kraja.
Pa da bi se Srbi naplašili i počeli polako sami da napuštaju Kosovo.Zašto bi je Kurti tražio? Njemu ovakav status quo savršeno odgovara.
To je stvar politike.Šta je Vučić kriv oko toga, Kurtija izgleda niko ne može da natera da je formira.
Vucic je za sve kriv, od davanja granicnih prelaza, penzionisanje srpskih policajaca, predavanja svih obelezja drzavnosti siptarima, policiju, sudstvo, ucestvovanjem srpske liste na njihovim izborima, odrzavanjem siptarskih izbora na severu KiM. Zahvaljujuci Vucicu se jedan broj Srba vec iselio poslednjih meseci, u narednim mesecima bice ih jos. Kad ih bude ostala saka jada, kenjace nam o realnosti na terenu i Kouninsbergu.Šta je Vučić kriv oko toga, Kurtija izgleda niko ne može da natera da je formira.
Kad bi znao da nece trpeti posledice na izborima sve bi taj dao, boli kita za narod lika koji se useljavao u novi stan dok su nam mladici ginuli na Kosarama.Kurti govori da je to RS na Kosovu a zapravo se radi o labavoj autonomiji ni nalik RS. Al pošto je već naplašio Albance da će imati Dodika 2 u državi sad će da istraje u neformiranju. Vučiću sa druge strane odgovara otezanje i neformiranje te zajednice jer ako bi se formirala od njega bi se očekivalo da ispoštuje Ohridski sporazum i ne blokira Kosovo u medjunarodnim organizacijama. Ono što je zanimljivo da zapad samo deklarativno traži pregovore i ne vrši pritisak u vidu stvarnih sankcija na bilo koju stranu da se ispune sporazumi u potpunosti.
Šta je Vučić kriv oko toga, Kurtija izgleda niko ne može da natera da je formira.
Da je Putin išta htio, ne bi maknuo ruske vojnike s Kosova.Ako ne može sam, onda kontaktiraš saveznike. Mi smo kao saveznike odabrali Rusiju (?!) dok su Albanci izabrali NATO. Pa ništa, treba zvati Putina onda.
Da je Putin išta htio, ne bi maknuo ruske vojnike s Kosova.
Da mu Beograd nije rekao da su suvisni na Kosovu mozda bih i ostali do danas.Da je Putin išta htio, ne bi maknuo ruske vojnike s Kosova.
Pa nije počeo svetski rat pa da se svrstavaš na neku stranu. Još uvek važi međunarodno pravo i sporazumi.Ako ne može sam, onda kontaktiraš saveznike. Mi smo kao saveznike odabrali Rusiju (?!) dok su Albanci izabrali NATO. Pa ništa, treba zvati Putina onda.
Pa nije počeo svetski rat pa da se svrstavaš na neku stranu.
Još uvek važi međunarodno pravo i sporazumi.