Izdaja!

ne znam sta ste zapenili....mi ne priznajemo nezavisnost Kosova i automatski ni njihove isprave...znaci,ako zele da trguju sa Srbijom moraju da pokazu nase papire....sto opet daje sansu nasim ljudima koji imaju nase drzavljanstvo...drugo,oduzeti drzavljanstvo Albancima koji imaju i drzavljanstvo N.K.....trece,ulagati u delove Kosova gde zive Srbi toliko da siptari mogu samo da im zavide i da se pitaju za koji ce im uopste nezavisnost....al kad kazem mnogo,onda mislim da bukvalno ti ljudi dole ne moraju nista da rade a da zive kao grofovi...tako bio podstakli i mnoge izbegle da se vracaju...a onim politicarima ovde koji bi probali da maznu pare za Kosovo odsecati ruke....jer dosta je bilo....

Kao sto smo i ocekivali izdaja dolazi iz kostunicinog tabora.

БЕОГРАД – Србија ће наставити борбу за очување Косова и Метохије у њеним границама, а увођење било каквог економског ембарга или неких других економских мера било би противно тим принципима, изјавио је данас Танјугу министар трговине Предраг Бубало.

Он је истакао да јучерашње једнострано проглашење независности јужне српске покрајине неће имати последице по економске односе између Србије и Косова и Метохије.

Бубало је нагласио да „ми морамо пре свега да водимо рачуна о оним људима који признају државу Србију, који су лојални држави Србији и који једино имају државу Србију”.

Министар је додао и да сада „не можемо због неког дела становништва да казнимо те људе”.

Ужас!!! Мора се разјурити банда колаборационистичка неспособна!!!

Cekaj, cekaj, mozda je poneko, ali nisu svi, a ponjmanje Kostunica i Samardzic...
Da njih nije bilo... ne znam kako bi sacuvali i ranije.

Он је најгори....

Први јахач или лажни Исус долази на бијелом коњу и његова улога ће бити да заведе људе (библијски хришћане) под своју руку и тако их наведе на рат једних против других. Он је вук у јањећој кожи који у руци држи лук и стријелу, а на глави круна. Његово име се може превести и као "освајач" који има мисију подредити човечанство. Он такође има метафоричко значење за похлепу у људима која их је довела до апокалипсе.

Овај први јахач ме неодољиво подсећа на Коштуницу. Миран, помирљив помало збуњен и сметен, често необавештен, са савршено одиграном улогом поштењачине. За афере својих министара, корупцију милионских размера као да није ни чуо а „не зна“ ни одакле ДСС-у и страначким челницима стижу тако крупне своте. Добио је ореол Легалисте мада је свима већ познато да је од самог почетка своје владавине здушно кршио устав, законе као да и не постоје. Дошао је на власт као умерени националиста и патриота, „човек који једини може да нас погледа у очи“, али резултати тог патриотизма су гашење Југославије и стварање квази Заједнице СЦГ, а која се чак и без озбиљног покушаја одбране распала. Да не спомињем немо прелажење преко проблема протераних Срба из Хрватске, лагано укидање Републике Српске да би најзад стигли и до губитка Космета.

Наш лажни Исус од свега што нам је досад показао једино се јасно видела патолошка властољубивост и права виртоузност у очувању скрпљене мањинске владе. Као и у свим патологијама власти, најважније је задржати круну на глави, без обзира на цену коју ће платити народ.
Да би се ова стратегија могла остварити треба сачувати лик патриоте па је сасвим разумљиво што се мото целе кампање лажног Исуса свео на „одбрану“ Космета. Бестидно се дају обећања да ће се Космет бранити и одбранити иако му је врло добро познато да је Космет већ изгубио. Чак му није сметало да Запад замоли да то решење о губитку Космета саопшти после избора, јер би за њега као „националисту“ и демократски блок то могло да значи и губитак избора.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4332980&postcount=1

Upravo sam se vratila sa protestne setnje u Beogradu. Sramota je da su svi profesori filozofskog fakulteta drzali predavanja. Zalosno je koliko se malo studenata interesuje za Kosovo

Он је најгори....

Први јахач или лажни Исус долази на бијелом коњу и његова улога ће бити да заведе људе (библијски хришћане) под своју руку и тако их наведе на рат једних против других. Он је вук у јањећој кожи који у руци држи лук и стријелу, а на глави круна. Његово име се може превести и као "освајач" који има мисију подредити човечанство. Он такође има метафоричко значење за похлепу у људима која их је довела до апокалипсе.

Овај први јахач ме неодољиво подсећа на Коштуницу. Миран, помирљив помало збуњен и сметен, често необавештен, са савршено одиграном улогом поштењачине. За афере својих министара, корупцију милионских размера као да није ни чуо а „не зна“ ни одакле ДСС-у и страначким челницима стижу тако крупне своте. Добио је ореол Легалисте мада је свима већ познато да је од самог почетка своје владавине здушно кршио устав, законе као да и не постоје. Дошао је на власт као умерени националиста и патриота, „човек који једини може да нас погледа у очи“, али резултати тог патриотизма су гашење Југославије и стварање квази Заједнице СЦГ, а која се чак и без озбиљног покушаја одбране распала. Да не спомињем немо прелажење преко проблема протераних Срба из Хрватске, лагано укидање Републике Српске да би најзад стигли и до губитка Космета.

Наш лажни Исус од свега што нам је досад показао једино се јасно видела патолошка властољубивост и права виртоузност у очувању скрпљене мањинске владе. Као и у свим патологијама власти, најважније је задржати круну на глави, без обзира на цену коју ће платити народ. Да би се ова стратегија могла остварити треба сачувати лик патриоте па је сасвим разумљиво што се мото целе кампање лажног Исуса свео на „одбрану“ Космета. Бестидно се дају обећања да ће се Космет бранити и одбранити иако му је врло добро познато да је Космет већ изгубио. Чак му није сметало да Запад замоли да то решење о губитку Космета саопшти после избора, јер би за њега као „националисту“ и демократски блок то могло да значи и губитак избора.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4332980&postcount=1
Nije tacno! Kostunica je pobozan covek!

Ne moze on da bude TAJ, citaj malo bolje!

koja diskusija :rotf:

JOk . Kad bude bilo zrebanje za Kup Uefa sledece godine , uzivo prenos ,a Blater i Bekenbauer vade kuglice ,

a prilaze im mladi rakidali goli , a na sebi imaju samo bezdeve prikacene za bradavice .

Ruse sve kuglice i pocinju da pevaju Srpska Se Truba S Kosova Cuje .

Prave dimnu zavesu u bojama Rusije i nestaju u pomahnitaloj masi ...

Још један излив хумора ???
Е,стварно си смешан !
А вала и неписмен !

sad sam se opet iznervirala....gde ste radikali???? Gde si Nikoliću, aaaaa??????

Gde si kada se brani Kosovo, a puna ti usta bila Kosova pre no što na prevaru pokupi onoliko glasova čak i nas kojima si oduvek bio odvratan i antipatičan..??????

Gde si Vučiću...misliš da je teško složiti žalosno-našminkanu facu za TV..?????

Pa vi kao opozicija ste mogli pozvati svoje glasače na ulice na dostojanstven protest, a ZAŠTO NISTE?????????????????

Ili organizujete OPET trgovinu, kao što ste TRGOVALI i sa SPS-om kada je S:M. umro, da biste svoje pozvali da ga isprate????:mad:

Niste vredni da vas čovek više i primeti, a vidim da su vas i gro glasača već PROVALILI...odlazite u prošlost...sve zajedno sa lsd čedićijem., što vam od srca želim.:mad:

ne znam sta ste zapenili....mi ne priznajemo nezavisnost Kosova i automatski ni njihove isprave...znaci,ako zele da trguju sa Srbijom moraju da pokazu nase papire....sto opet daje sansu nasim ljudima koji imaju nase drzavljanstvo...drugo,oduzeti drzavljanstvo Albancima koji imaju i drzavljanstvo N.K.....trece,ulagati u delove Kosova gde zive Srbi toliko da siptari mogu samo da im zavide i da se pitaju za koji ce im uopste nezavisnost....al kad kazem mnogo,onda mislim da bukvalno ti ljudi dole ne moraju nista da rade a da zive kao grofovi...tako bio podstakli i mnoge izbegle da se vracaju...a onim politicarima ovde koji bi probali da maznu pare za Kosovo odsecati ruke....jer dosta je bilo....

Svaka ti je na mestu, ali ovo poslednje je utopija (nažalost!). Morala bi prava seča da se sprovede kako bi se očistilo žito od kukolja.

sad sam se opet iznervirala....gde ste radikali???? Gde si Nikoliću, aaaaa??????

Gde si kada se brani Kosovo, a puna ti usta bila Kosova pre no što na prevaru pokupi onoliko glasova čak i nas kojima si oduvek bio odvratan i antipatičan..??????

:mad:

kako ti lako planeš
:lol::lol::lol:

Pa vi kao opozicija ste mogli pozvati svoje glasače na ulice na dostojanstven protest, a ZAŠTO NISTE?????????????????

Ili organizujete OPET trgovinu, kao što ste TRGOVALI i sa SPS-om kada je S:M. umro, da biste svoje pozvali da ga isprate????:mad:

Niste vredni da vas čovek više i primeti, a vidim da su vas i gro glasača već PROVALILI...odlazite u prošlost...sve zajedno sa lsd čedićijem., što vam od srca želim.:mad:

radikali izlaze tek u cetvrtak.

radikali izlaze tek u cetvrtak.

Pa da...čista TRGOVINA...kada su i Predsednik i Premijer pozvali građane da izađu na dostojanstven, sa naglaskom na DOSTOJANSTVEN protest...da bi se sutra možda hvalili da su to sve njihovi...paz' da ne bude...:mad:

ŠTA SU DOBILI OD TE TRGOVINE...videćemo čim se ovo malo stiša...bagra.?:mad:

Back