- Poruka
- 51.779
ĐUBRAD IZDAJNIČKA!!
Ma i gore od toga!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ĐUBRAD IZDAJNIČKA!!
Jao mali perica bi da se bavi politikom, to je bas lepo...
EP Kosova, kao institucija "nezavisnog Kosova" kupuje struju od EPS-a. Kako to nije izdaja????
druže moj, nemate vi ništa, vi ste go ku9ac, a to ti ne govorim iz mržnje, već iz čiste realnosti
kad prođe ova euforija oko nezavisnosti, kad počnu oni životni problemi....skontaćeš da se nezavisnost ne jede, ne pije, ne zapošljava...
kad dođše oni 5% izvoza nasprem 95% uvoza i da dalje ja ne nabrajam
bili ste šupak Evrope, a to i ostajete
Zvaničan stav ove države je da je Kosovo deo Srbije, a to znači da su svi stanovnici Kosova njeni građani. Koji deo nije jasan?Ne uvodis embargo teritoriji vec nelojalnoj populaciji i secesionistickim institucijama i preduzecima.
Zvaničan stav ove države je da je Kosovo deo Srbije, a to znači da je svi stanovnici Kosova njeni građani. Koji deo nije jasan?
Pa spremni smo da rizikujemo! Ne moras da vredjas, take it easy.
Zvaničan stav ove države je da je Kosovo deo Srbije, a to znači da su svi stanovnici Kosova njeni građani. Koji deo nije jasan?
:shock:Nije jasno to sto su Srbi tamo mala manjina, a siptari su velika vecina, pa cemo pre njima da napakostimo, nego nasem narodu...!

:shock:
a oni će na tu našu pakost odgovoriti tako što će naš narod dole paziti i maziti:mad:
nije vređanje, više realno sagledavanje stvari
država u kojoj više od 2/3 radno sposobnog stanovništva nezaposleno, koja sve uvozi, koja nije konkurentna ni u jednom pogledu, za koju se zna da centar narko lobija i trgovine ljudima, kojoj će Srbi na severu napraviti problem i u koju će malo ko ulagati...vreme je pred nama
ono što ja mislim da je prava kazna za vas, da vas puste da sami o sebi brinete...bez guvernera
A mi cemo na njihovo "pazenje i mazenje" da odgovorimo "pazenjem i mazenjem"!:x
nikad vas nije bilo više na forumu, a manje na ulici.
Pa sta ako su gradjani??? Pa ima i ovde gradjana koji su npr. u zatvoru! Secesionisti na kosovu nisu dostupni nasim organima ali to ne znaci da Srbija treba da olaksava njihov projekat nezavisnog Kosova. Ako to pogodjenoj siptarskoj populaciji smeta neka se izbori za promenu vlasti na Kosmetu i integrisanje u drzavno-pravni sistem Srbije.
Da li Srbija sme da saradjuje sa institucijama tzv. nezavisnog Kosova - na primer elektroprivredom?? Ne!
Da li Srbija sme da saradjuje sa preduzecima upisanim u registre nezavisnog Kosova?? Ne!
...
I eto ti efikasne ekonomske blokade!
Zvaničan stav ove države je da je Kosovo deo Srbije, a to znači da su svi stanovnici Kosova njeni građani. Koji deo nije jasan?
Cuj, pa nismo imali status drzave do juce! Neke stvari ne idu tek tako! To valjda znas,
Znaci Jerry matorci ti daju otkaz iz EPSa ?IZDAJA je sto nasa elektroprivreda prodaje siptarima struju! To je izdaja!
Crkni od muke![]()
Znači, ako sam dobro razumeo, treba i Srbe na Kosovu ostaviti bez struje samo da bi Albancima napakostili?! Što kaže Dmauka, bolje priznanje da su van Srbije im ne treba.IZDAJA je sto nasa elektroprivreda prodaje siptarima struju! To je izdaja!
pa nemate je ni juče, ni danas, ni sutra
znaš šta je država i šta su elementi države?
ako misliš da je priznanje 50-tak ili nešto više država DRŽAVA, onda se varaš

Cuj 50-tak! Samo 100 za pocetak!![]()
daj ne lupaj, kako ćeš da odgovoriš?
tako što sediš za kompjuterom?
nikad vas nije bilo više na forumu, a manje na ulici.
Znači, ako sam dobro razumeo, treba i Srbe na Kosovu ostaviti bez struje samo da bi Albancima napakostili?! Što kaže Dmauka, bolje priznanje da su van Srbije im ne treba.