Izdaja!

Jao mali perica bi da se bavi politikom, to je bas lepo...

EP Kosova, kao institucija "nezavisnog Kosova" kupuje struju od EPS-a. Kako to nije izdaja????

Tog malecnog mozes samo u svojim gacama da vidis...kao prvo 8)
A kao drugo...blokada i bojkot Kosovsko - Metohijskih stanovnika na bilo koji nacin je odsecanje sopstvene drzave i priznavanje nezavisnosti.
Taj film bi takvi kao ti voleli da vide pa da kazu "nasa duznost je obavljena, Kosovo vise nije u Srbiji..." ali ste se malko zahebali , nije lopta presla gol liniju, moze sudija da laze koliko hoce, lepo se vidi na snimku...8)

druže moj, nemate vi ništa, vi ste go ku9ac, a to ti ne govorim iz mržnje, već iz čiste realnosti
kad prođe ova euforija oko nezavisnosti, kad počnu oni životni problemi....skontaćeš da se nezavisnost ne jede, ne pije, ne zapošljava...
kad dođše oni 5% izvoza nasprem 95% uvoza i da dalje ja ne nabrajam
bili ste šupak Evrope, a to i ostajete

Pa spremni smo da rizikujemo! Ne moras da vredjas, take it easy.

Zvaničan stav ove države je da je Kosovo deo Srbije, a to znači da je svi stanovnici Kosova njeni građani. Koji deo nije jasan?

Pa sta ako su gradjani??? Pa ima i ovde gradjana koji su npr. u zatvoru! Secesionisti na kosovu nisu dostupni nasim organima ali to ne znaci da Srbija treba da olaksava njihov projekat nezavisnog Kosova. Ako to pogodjenoj siptarskoj populaciji smeta neka se izbori za promenu vlasti na Kosmetu i integrisanje u drzavno-pravni sistem Srbije.

Da li Srbija sme da saradjuje sa institucijama tzv. nezavisnog Kosova - na primer elektroprivredom?? Ne!
Da li Srbija sme da saradjuje sa preduzecima upisanim u registre nezavisnog Kosova?? Ne!
...

I eto ti efikasne ekonomske blokade!

Pa spremni smo da rizikujemo! Ne moras da vredjas, take it easy.

nije vređanje, više realno sagledavanje stvari
država u kojoj više od 2/3 radno sposobnog stanovništva nezaposleno, koja sve uvozi, koja nije konkurentna ni u jednom pogledu, za koju se zna da centar narko lobija i trgovine ljudima, kojoj će Srbi na severu napraviti problem i u koju će malo ko ulagati...vreme je pred nama
ono što ja mislim da je prava kazna za vas, da vas puste da sami o sebi brinete...bez guvernera

nije vređanje, više realno sagledavanje stvari
država u kojoj više od 2/3 radno sposobnog stanovništva nezaposleno, koja sve uvozi, koja nije konkurentna ni u jednom pogledu, za koju se zna da centar narko lobija i trgovine ljudima, kojoj će Srbi na severu napraviti problem i u koju će malo ko ulagati...vreme je pred nama
ono što ja mislim da je prava kazna za vas, da vas puste da sami o sebi brinete...bez guvernera

Cuj, pa nismo imali status drzave do juce! Neke stvari ne idu tek tako! To valjda znas,

nikad vas nije bilo više na forumu, a manje na ulici.

81920811647b99417857dc264675783.jpg

Crkni od muke :D

Pa sta ako su gradjani??? Pa ima i ovde gradjana koji su npr. u zatvoru! Secesionisti na kosovu nisu dostupni nasim organima ali to ne znaci da Srbija treba da olaksava njihov projekat nezavisnog Kosova. Ako to pogodjenoj siptarskoj populaciji smeta neka se izbori za promenu vlasti na Kosmetu i integrisanje u drzavno-pravni sistem Srbije.

Da li Srbija sme da saradjuje sa institucijama tzv. nezavisnog Kosova - na primer elektroprivredom?? Ne!
Da li Srbija sme da saradjuje sa preduzecima upisanim u registre nezavisnog Kosova?? Ne!
...

I eto ti efikasne ekonomske blokade!

Nezavisno Kosovo za Srbiju NE POSTOJI.
Elektroprivreda nezavisnog Kosova za Srbiju NE POSTOJI.
Registri nezavisnog Kosova za Srbiju NE POSTOJE.
Ne moze prostije pa da hebe rak raka...8-)
To sto ti predlazes je osveta, samo izgleda da si jos mlad pa nisi naucio da je osveta jelo koje se jede hladno...8-)

Znači, ako sam dobro razumeo, treba i Srbe na Kosovu ostaviti bez struje samo da bi Albancima napakostili?! Što kaže Dmauka, bolje priznanje da su van Srbije im ne treba.

treba srbe na severu kosova snabdeti dalekovodom preko raske a ostatku srba kupiti o drzavnom trosku agregate i snabdevati ih naftom . tako postizes da srbi imaju struju a da siptari nemaju

Back