Izborni gubitnici?

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ko se poslednji smeje najsladje se smeje....
marko-jankovic-pokret-dveri.jpg

Ajd nam u kratkim crtama pojasni sta znas o njima,tj njihovom politickom programu i zasto si protiv istih.
Ja kad sam za nesto znam iz kog razloga jesam,takodje i kad sam protiv znam iz kojeg ili kojih razloga.

Objasni ti meni sta si to prepoznala u njima i njihovom programu zbog cega bi im trebalo ukazati poverenje :roll::roll:.
Ti ocito jesi nesto (ili je licni interes u pitanju) ali ne i 97% ostalih stanovnika Srbije.

Ajd nam u kratkim crtama pojasni sta znas o njima,tj njihovom politickom programu i zasto si protiv istih.
Ja kad sam za nesto znam iz kog razloga jesam,takodje i kad sam protiv znam iz kojeg ili kojih razloga.

Takođe.

Kada su krenuli pre par godina nisu delovali loše bar ono u početku da bi svojom isključivošću u nekim stvarima počeli da mi budu sve manje simpatični.

Toliko forsiranja na porodičnim "vrednostima" k'o švaba tralala da čovek automatiski pomisli šta se ustvari krije iza toga jer praksa je pokazala : ko o čemu vojnik o skraćenju , kurrva o poštenju , je l'

Poštujem ja tu inicijativu ali me savršeno ne interesuje šta ko radi u svojoj kući između svoja četiri zida i sa svojom decom/ženom/porodicom, obzirom da uredno plaćam porez, dažbine, izvršavam svoje građanske dužnosti i da sutra dođu neki poluanonimusi na vlast koji će od mene otimati da bi animirali nekog cigu sa desetoro dece i ja da mu izdržavam sve to pod moraš, baš me zabole kao što me zabole ko će koliko da se razmnožava ali ne na moj račun i preko mojih leđa.
Prvi autogol kod mene.

Druga stvar, vera je intimna stvar svakoga od nas i koliko me ne interesuje kom Bogu se ti moliš i da li uopšte to radiš, koliko puta zađem u crkvu i da li uopšte zalazim , a kao vrhunac da mi se nametne izdržavanje i popova plus jer su i veru stavili na prvo mesto uz te "porodične vrednosti" , paz' da ne bih na silu ako mi se neće i ne želim...bilo šta.

Treće, stavljanje kalabićke na listu i kraj i ne samo za mene nego slušam i klince iz kraja tih dana kada su to objavili , a do tada su ih klinci i simpatisali : klinci od dvadesetak i par godina , imaju pravo glasa. Sreća pa su nam deca iz kraja iz obrazovanih porodica, pametna klinčurija kojoj ni sada ne mo'š da se prodaju mooda za bubrege pa ovi popiše žešću pljuvačinu na račun kalabićke i ostadoše bez tih mlađanih glasova pod odmah.

I na kraju ako nisu ni na čijem platnom spisku , 'ajde da to mislimo, a ozbiljno su računali na neke rezultate na izborima je l' moguće da u svojim redovima nisu imali nekoga dovoljno pametnog da zaključi da nije pametno postavljati balavurdiju na one štandove sa programom , naročito ne subotom i nedeljom na frekventna mesta poput pijaca gde ih mnogo ljudi vidi, možda su nekog stvarno mogli da zainteresuju , a onda ja i masa nas tamo sa cegerom iz kojeg mi viri mlad lukac i salata gledam kako dvoje dverovskih omladinaca samo što se ne kresnu na tom štandu u 11,30 pre podne pa im nije čak ni neprijatno, a moja komšinica im priđe da vidi i uzme taj listić kojim treba da animiraju neodlučne i valjda privuku neki glas , a klinka krene da se zacenjuje od smeha bez izvin'te ili...koliko su tu izgubili potencijalnih ozbiljnijih ljudi ?!

Na sve to se žale da nemaju dovoljno medijskog prostora ...rekla bih da su ga imali i više nego ovi drugi izuzimajući ove sline sa gubičarem na čelu koji su iskakali i iz podruma.

U životu im ne bih dala glas da mi ne znam šta zavisi od toga , a sa svojim profašističkim idejama, kalabićem nedićem i ljotićem mogu samo svoja duppeta da brišu ...odvratni su, još malo poput stiroporaca al' po svemu sudeći i jesu vučićevo istureno odelenje, a vreme će pokazati da sam bila u pravu za to.

Za Dveri???
Ako izuzmem dobar broj likova koji zive na krsti a ne u stvarnosti ne poznajem nikoga ko je uopste razmisljao o njima.

Ustvari ...pa generalno da, u pravu si.

Ja sam o tim stvarima pisala još odavno , stranke koje razmišljaju o sebi i utisku koji ostavljaju i žele da ostave na narod , naročito pred izbore mada i generalno treba ozbiljno da se pozabave i sa svojim botovima koje puštaju na frekventnije forume jer to itekako utiče sveopšte mišljenje koje će stvoriti o sebi.

najbolji primer su ovi sns-ovci koje svi ovde znamo . Čitajući ta njihova baljezganja , naročito mi koji smo duže na ovakvim mestima dovode to toga da su toliko iskompromitovali i tu sranku i to rukovodstvo i članove i organizatore da i ne znamo o samoj sranci ništa , zgadila bi nam se u samom startu ako ni po čemu , a ono blam bi me pojeo da me neko povezuje sa takvima u bilo kom smislu.

pa ja sam i ćirilicu prestala da koristim na forumima kad se jedna i to ne glupa žena toliko iskompromitovala na ugašenom bgdcafeu jureći nekog ...nebitno zašto , a delile smo često mišljenja da mi je sve to bilo toliko bljutavo i gadno da sam promenila pismo ne želeći da me bilo ko poistovećuje sa takvom pa je onda i ostalo ovo.
I to jesu ozbiljne stvari ma kako neozbiljno i naivno delovale.

Ustvari ...pa generalno da, u pravu si.

Ja sam o tim stvarima pisala još odavno , stranke koje razmišljaju o sebi i utisku koji ostavljaju i žele da ostave na narod , naročito pred izbore mada i generalno treba ozbiljno da se pozabave i sa svojim botovima koje puštaju na frekventnije forume jer to itekako utiče sveopšte mišljenje koje će stvoriti o sebi.

najbolji primer su ovi sns-ovci koje svi ovde znamo . Čitajući ta njihova baljezganja , naročito mi koji smo duže na ovakvim mestima dovode to toga da su toliko iskompromitovali i tu sranku i to rukovodstvo i članove i organizatore da i ne znamo o samoj sranci ništa , zgadila bi nam se u samom startu ako ni po čemu , a ono blam bi me pojeo da me neko povezuje sa takvima u bilo kom smislu.

pa ja sam i ćirilicu prestala da koristim na forumima kad se jedna i to ne glupa žena toliko iskompromitovala na ugašenom bgdcafeu jureći nekog ...nebitno zašto , a delile smo često mišljenja da mi je sve to bilo toliko bljutavo i gadno da sam promenila pismo ne želeći da me bilo ko poistovećuje sa takvom pa je onda i ostalo ovo.
I to jesu ozbiljne stvari ma kako neozbiljno i naivno delovale.

Tu si u pravu, istu sam stvar doziveo kad je u pitanju moj odnos (naravno forumski) prema Rusiji. Izneli su toliko su nerealnih teza o nama i njima da odmah osetim odbojnost kad neko otvori temu koja se tice te velike drzave.

DSS sa 4,24 , "Dveri"“ 3,57, SRS 2 %,„Treća Srbija“ glasalo je 0,46, „Patriotski front“ 0,13,
Патриотски блок укупно 10,4 % ... први пут да у парламенту имамо све само ЕУ и нато странке.

Ја нисам изашао на гласање и ко зна колико још патриота није било мотивисано да гласа за партије које сигурно не могу самостално да прескоче цензус.
Више посланика за СНС и ове што су прешли цензус.

ово опет нека мувачина била?

u Srbiji da ima muvacine..ma jok .. :D

- - - - - - - - - -

Патриотски блок укупно 10,4 % ... први пут да у парламенту имамо све само ЕУ и нато странке.

Ја нисам изашао на гласање и ко зна колико још патриота није било мотивисано да гласа за партије које сигурно не могу самостално да прескоче цензус.
Више посланика за СНС и ове што су прешли цензус.

Naravno kad svako hoce da bude lider..vodja

Takođe.

Kada su krenuli pre par godina nisu delovali loše bar ono u početku da bi svojom isključivošću u nekim stvarima počeli da mi budu sve manje simpatični.

Toliko forsiranja na porodičnim "vrednostima" k'o švaba tralala da čovek automatiski pomisli šta se ustvari krije iza toga jer praksa je pokazala : ko o čemu vojnik o skraćenju , kurrva o poštenju , je l'

Poštujem ja tu inicijativu ali me savršeno ne interesuje šta ko radi u svojoj kući između svoja četiri zida i sa svojom decom/ženom/porodicom, obzirom da uredno plaćam porez, dažbine, izvršavam svoje građanske dužnosti i da sutra dođu neki poluanonimusi na vlast koji će od mene otimati da bi animirali nekog cigu sa desetoro dece i ja da mu izdržavam sve to pod moraš, baš me zabole kao što me zabole ko će koliko da se razmnožava ali ne na moj račun i preko mojih leđa.
Prvi autogol kod mene.

Druga stvar, vera je intimna stvar svakoga od nas i koliko me ne interesuje kom Bogu se ti moliš i da li uopšte to radiš, koliko puta zađem u crkvu i da li uopšte zalazim , a kao vrhunac da mi se nametne izdržavanje i popova plus jer su i veru stavili na prvo mesto uz te "porodične vrednosti" , paz' da ne bih na silu ako mi se neće i ne želim...bilo šta.

Treće, stavljanje kalabićke na listu i kraj i ne samo za mene nego slušam i klince iz kraja tih dana kada su to objavili , a do tada su ih klinci i simpatisali : klinci od dvadesetak i par godina , imaju pravo glasa. Sreća pa su nam deca iz kraja iz obrazovanih porodica, pametna klinčurija kojoj ni sada ne mo'š da se prodaju mooda za bubrege pa ovi popiše žešću pljuvačinu na račun kalabićke i ostadoše bez tih mlađanih glasova pod odmah.

I na kraju ako nisu ni na čijem platnom spisku , 'ajde da to mislimo, a ozbiljno su računali na neke rezultate na izborima je l' moguće da u svojim redovima nisu imali nekoga dovoljno pametnog da zaključi da nije pametno postavljati balavurdiju na one štandove sa programom , naročito ne subotom i nedeljom na frekventna mesta poput pijaca gde ih mnogo ljudi vidi, možda su nekog stvarno mogli da zainteresuju , a onda ja i masa nas tamo sa cegerom iz kojeg mi viri mlad lukac i salata gledam kako dvoje dverovskih omladinaca samo što se ne kresnu na tom štandu u 11,30 pre podne pa im nije čak ni neprijatno, a moja komšinica im priđe da vidi i uzme taj listić kojim treba da animiraju neodlučne i valjda privuku neki glas , a klinka krene da se zacenjuje od smeha bez izvin'te ili...koliko su tu izgubili potencijalnih ozbiljnijih ljudi ?!

Na sve to se žale da nemaju dovoljno medijskog prostora ...rekla bih da su ga imali i više nego ovi drugi izuzimajući ove sline sa gubičarem na čelu koji su iskakali i iz podruma.

U životu im ne bih dala glas da mi ne znam šta zavisi od toga , a sa svojim profašističkim idejama, kalabićem nedićem i ljotićem mogu samo svoja duppeta da brišu ...odvratni su, još malo poput stiroporaca al' po svemu sudeći i jesu vučićevo istureno odelenje, a vreme će pokazati da sam bila u pravu za to.

ove dve stavke su me generalno odbile od dveri i neprekidno me odbijaju, dalje od toga nisam isla.
moja je licna stvar koliko cu imati dece, kao i to dal cu da verujem ili ne. zato i napisah negde da mi dveri ulivaju poverenje , slicno kao i ovi arapi koji se smucaju po srbiji.

Ovi Arapi su po meni ok....digli su frku kako ce kupiti zemlju da proizvode hranu....pa sto oni koji se bune ne rade na toj zemlji...nego su u raznim agencijama i partijama...kao paraziti...
svi nasi politicari imaju ukupno staza..20 i kusur godina...dobili stanove od drzave..zavrsili sega mega fakultete...i bez njih se ne moze...

па добро ко ваља сунце му жарко?

... ajde da oladim malo ... niko ~sale ... za mene je cela ova ekipa koja se izređala na vlasti uzurpatorska , dok je njih niko drugi isplivati neće a oni ne postaju ni mlađi , ni lepši , ni mudriji ... nisam glasao desetak godina ; verovao sam da je glasanje za bilo koga od njih pucanj u sopstvenu nogu ... na ove izbore sam izašao samo iz protesta protiv ovoga što se uspuzalo na vlast ... nije ovo normalna država ni normalno vreme ni svet nije normalan pa da se pretvaramo kako je ovo sve samo demokratija , pa će neko danas da osvoji vlast a sutra da je izgubi ...i nikom ništa .
Dovedeni smo i doveli smo sebe do ruba propasti , kao Država i kao društvo ... pojedinačno , kako se ko snašao - neko je pobegao , neko sebi izgradio život ovde , neko neće uspeti da stane na svoje noge ni ovde ni preko ... kao kolektiv , pak , propadamo skoro nezaustavljivo ... da ne verujem u ovo "skoro" ne bih se baktao po forumima ( a jedino se tu i akam sa politikom ). Inače sam duboko zašao u drugu polovinu (očekivanog) životnog veka , imam šta mi treba i koliko sam zaslužio i ne bojim se više ničega sem bolesti i za decu ...
Svet se naglo menja i za naših života promeniće se utoliko da će nam biti suđeno ako tu promenu ne iskoristimo da izbegnemo ono što smo sebi uz obilatu pomoć prijatelja i neprijatelja namenili - starenje i lagano umiranje pod žrvnjem globalizacije .
Valjaće nam neki novi ljudi , život i prilike će ih izbaciti na površinu ... ja ću da dam svoj doprinos tako što ću da malo zagledam lica oko sebe i da se manem ćorava posla sa tastaturom ...
... a počinje i sezona poljskih radova :ok: ...

Krajnje 'ineterasantan' program ovih Dverjana.. evo čitam upravo prospekt (koji liči na neku zajebanciju). Naime zalažu se za donošenje 'Zakona o zaštiti prezaduženih porodica' (???) kojim bi se porodičnim ljudima (dakle ne meni, ne tebi i ne svima) omogućio nov finansijski početak i to na takav način - da niko neće moći da im oduzme kuću i pokućinstvo, a dugovi će biti (ovo mi je omiljeni deo) - ODLOŽENI I RASPODELJENI između BANKE, DRŽAVE I DUŽNIKA. I sad neka budala prokocka sve što ima, prezaduži se, rasipa itd. i niko ne sme da mu dira imovinu. Još će pola država i banke (sve se bojim..) da plate! lol lol lol

Molim bre :eek: Molim te reci da se zezas, i da ovo stvarno ne pise u programu neke stranke koja izlazi na izbore u Srbiji. Pa ovo bre ni komunistima nije padalo na pamet.:rotf: Da li su ti Dverjani normalni, ili namerno troluju sami sebe, posto ovako nesto mora da bude trolovanje, ako je osoba sa IQ-om od barem 70.

Dveri priznaju da nisu presli cenzus i ''moraju da preispituju nacin borba''....i naravno opet placu....
Dveri su najveci gubitnici bili i ostali !
Sta su sve pricali, vode na svim anketama, prolaze cenzus..,ulaze u skupstinu..
1,50 Bole - Srbija tone u nato okupaciju...:rotf: i ostale nebuloze

Samo se ti smej,samo,ko se poslednji smeje najsladje se smeje,a ti nisi poslednji pa se ismej pre plakanja.

Back