Instant kafa
Primećen član
- Poruka
- 770
nikad neces saznati ako ne probasI, sta ce se promeniti? Sem imena ljudi koji ce voditi drzavu. Kakav nam to boljitak donosi SNS?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikad neces saznati ako ne probasI, sta ce se promeniti? Sem imena ljudi koji ce voditi drzavu. Kakav nam to boljitak donosi SNS?
Pa zar nije Vučić već bio ministar a Toma potpredsednik vlade?nikad neces saznati ako ne probas![]()
jes, za vreme bombardovanja, tad su bas bili u prilici da podizu standard i da se bore s korupcijom.Pa zar nije Vučić već bio ministar a Toma potpredsednik vlade?
Rekao bih da smo ih već "okusili".
Само када Шешељ дође из Хага у Србију.Да ли сте за изборе и кад?

Само када Шешељ дође из Хага у Србију.
cifre ne lazu..
boriseeeeee, cujes liiiiii:![]()
Само када Шешељ дође из Хага у Србију.
Eeeeh... vidite, gospodo, zbog komentara "nikad ne znas dok ne probas" nam je drzava upravo otisla u q ;-)
Nemam nameru da svoju buducnost stavljam na kocku da bi se nekome ispunila bolesna ambicija da vidi odredjenu licnost na celu drzave.
DSS se dokazao sa Kolubarom. I oni snose (veci) deo odgovornosti za sve sto se izdogadjalo. Jedino su imali tu srecu da ne udju u ovu vladu, pa ih ljudi ne krive za posledice ekonomske krize u celom svetu.
Ali dobro, neka bude kako biti mora. Jesu nam Toma, Vucic, Kostunica i Velja nova snaga? Ok. Prihvatam. Samo je pitanje posle koliko vremena necete imati ni ove kompjutere sa kojih pisete... ali, neka - bitno da vi podrzavate patriotski orjentisane snage, pa nek' pocrkamo svi od gladi - vasa sujeta ce biti zadovoljena ;-)

zbog mojih komentara ova drzava sigurno nije otisla dodjavola, niti ce dolazak odredjene licnosti na vlast da godi mojoj sujeti. Moja "bolesna ambicija" je da prestane rasulo i haos u drzavi za koju je kriv onaj ko vlada a sigurno ne svetska ekonomska kriza i vanzemaljci.Eeeeh... vidite, gospodo, zbog komentara "nikad ne znas dok ne probas" nam je drzava upravo otisla u q ;-)
Nemam nameru da svoju buducnost stavljam na kocku da bi se nekome ispunila bolesna ambicija da vidi odredjenu licnost na celu drzave.
DSS se dokazao sa Kolubarom. I oni snose (veci) deo odgovornosti za sve sto se izdogadjalo. Jedino su imali tu srecu da ne udju u ovu vladu, pa ih ljudi ne krive za posledice ekonomske krize u celom svetu.Ali dobro, neka bude kako biti mora. Jesu nam Toma, Vucic, Kostunica i Velja nova snaga? Ok. Prihvatam. Samo je pitanje posle koliko vremena necete imati ni ove kompjutere sa kojih pisete... ali, neka - bitno da vi podrzavate patriotski orjentisane snage, pa nek' pocrkamo svi od gladi - vasa sujeta ce biti zadovoljena ;-)

А компјутере имамо захваљујући ДС-у?!![]()
![]()
SVE imas zahvaljujuci DS-u. DS je onaj od koga sve dolazi i kome se sve vraca.
Ja tako pre svakog obroka zastanem i pomislim: 'hvala ti DS-u na ovoj hrani na mom stolu koja je nekada bila svest a sada ce da nahrani moje telo kako bih sticao iskustva. ucini me tvojim instrumentom. Aaaaaaaamen! '![]()

Избори треба да буду после Септембра, а прије Децембра. Јер тада би излазност била највећа и жути би пали са власти.
Овако, ако буду у Јуну, маса људи ће отићи на годишње одморе, што води мањој излазности и останку ДС на власти.

Мај је ок рјешење, будући да је тад цијела Србија код куће.Ма неће, немају људи пара, ти који оду на одмор су иовако жути гласачи.
Избори у мају, након кампање од 2 недеље.![]()

Maj,maj,majМај је ок рјешење, будући да је тад цијела Србија код куће.![]()

Eeeeh... vidite, gospodo, zbog komentara "nikad ne znas dok ne probas" nam je drzava upravo otisla u q ;-)
DSS se dokazao sa Kolubarom. I oni snose (veci) deo odgovornosti za sve sto se izdogadjalo. Jedino su imali tu srecu da ne udju u ovu vladu, pa ih ljudi ne krive za posledice ekonomske krize u celom svetu.
Ali dobro, neka bude kako biti mora. Jesu nam Toma, Vucic, Kostunica i Velja nova snaga? Ok. Prihvatam. Samo je pitanje posle koliko vremena necete imati ni ove kompjutere sa kojih pisete... ali, neka - bitno da vi podrzavate patriotski orjentisane snage, pa nek' pocrkamo svi od gladi - vasa sujeta ce biti zadovoljena ;-)