Избори!!!

• Začetnik teme Začetnik teme _011_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Да ли сте за изборе?

• Ukupno glasova
    102
  • Anketa je zatvorena .
Pa zar nije Vučić već bio ministar a Toma potpredsednik vlade?

Rekao bih da smo ih već "okusili".
jes, za vreme bombardovanja, tad su bas bili u prilici da podizu standard i da se bore s korupcijom.
Mene bas zanima sta bi bilo kad bi dosli na vlast sa, recimo, Vojom u kombinaciji. Racunam, kad smo toliko eksperimentisali i kad smo toliko vremena izgubili.. jos koji mesec ne znaci mnogo...

Eeeeh... vidite, gospodo, zbog komentara "nikad ne znas dok ne probas" nam je drzava upravo otisla u q ;-)
Nemam nameru da svoju buducnost stavljam na kocku da bi se nekome ispunila bolesna ambicija da vidi odredjenu licnost na celu drzave.
DSS se dokazao sa Kolubarom. I oni snose (veci) deo odgovornosti za sve sto se izdogadjalo. Jedino su imali tu srecu da ne udju u ovu vladu, pa ih ljudi ne krive za posledice ekonomske krize u celom svetu.
Ali dobro, neka bude kako biti mora. Jesu nam Toma, Vucic, Kostunica i Velja nova snaga? Ok. Prihvatam. Samo je pitanje posle koliko vremena necete imati ni ove kompjutere sa kojih pisete... ali, neka - bitno da vi podrzavate patriotski orjentisane snage, pa nek' pocrkamo svi od gladi - vasa sujeta ce biti zadovoljena ;-)

Eeeeh... vidite, gospodo, zbog komentara "nikad ne znas dok ne probas" nam je drzava upravo otisla u q ;-)
Nemam nameru da svoju buducnost stavljam na kocku da bi se nekome ispunila bolesna ambicija da vidi odredjenu licnost na celu drzave.
DSS se dokazao sa Kolubarom. I oni snose (veci) deo odgovornosti za sve sto se izdogadjalo. Jedino su imali tu srecu da ne udju u ovu vladu, pa ih ljudi ne krive za posledice ekonomske krize u celom svetu.
Ali dobro, neka bude kako biti mora. Jesu nam Toma, Vucic, Kostunica i Velja nova snaga? Ok. Prihvatam. Samo je pitanje posle koliko vremena necete imati ni ove kompjutere sa kojih pisete... ali, neka - bitno da vi podrzavate patriotski orjentisane snage, pa nek' pocrkamo svi od gladi - vasa sujeta ce biti zadovoljena ;-)

А компјутере имамо захваљујући ДС-у?! :eek: :mrgreen:

DSS se dokazao sa Kolubarom. I oni snose (veci) deo odgovornosti za sve sto se izdogadjalo. Jedino su imali tu srecu da ne udju u ovu vladu, pa ih ljudi ne krive za posledice ekonomske krize u celom svetu.Ali dobro, neka bude kako biti mora. Jesu nam Toma, Vucic, Kostunica i Velja nova snaga? Ok. Prihvatam. Samo je pitanje posle koliko vremena necete imati ni ove kompjutere sa kojih pisete... ali, neka - bitno da vi podrzavate patriotski orjentisane snage, pa nek' pocrkamo svi od gladi - vasa sujeta ce biti zadovoljena ;-)
zbog mojih komentara ova drzava sigurno nije otisla dodjavola, niti ce dolazak odredjene licnosti na vlast da godi mojoj sujeti. Moja "bolesna ambicija" je da prestane rasulo i haos u drzavi za koju je kriv onaj ko vlada a sigurno ne svetska ekonomska kriza i vanzemaljci.
Za razliku od tebe nisam clan, cak ni simpatizer (niko mi nije simpa) bilo koje stranke u Srbiji, za razliku od tebe ne padam na price B92 o Kolubari kao "pljacki veka" dok su ti isti slepi na reke naseg novca koje se svakog dana slivaju u dzepove tajkuna i onih koji imaju vlast.... i nije mi najveci krivac trenutna opozicija zato sto danas crkavamo od gladi jer normalan covek valjda shvata da oni vec tri godine ne vuku konce (bar ne glavne) . Da li ce nove-stare snage biti iste ako dodju na vlast, priznajem, ne znam. U svakom slucaju tesko da moze da bude teze velikoj vecini gradjana nego sto je danas. Ali tebi mozda bude gore kad tvoji odu, pa nije ni cudo zasto tako uvredljivim recima "castis" nekog samo zato sto ne misli kao ti- manir demokracije....
Danas ljudima daju na dobos stanove jer nemaju hiljadu evra da plate racune, a sve po presudi reizabranih sudija. Otac i dvanaestogodisnji decak su ostali bukvalno na ulici jer su im skembali stan zbog nekog smesnog duga (nikog ne zanima). I za ovo su krivi Voja, Toma, strina Mica i svetska ekonomska kriza? Ma nema veze, nama je lepo- imamo kompjutere! :super:

Избори треба да буду после Септембра, а прије Децембра. Јер тада би излазност била највећа и жути би пали са власти.
Овако, ако буду у Јуну, маса људи ће отићи на годишње одморе, што води мањој излазности и останку ДС на власти.

А компјутере имамо захваљујући ДС-у?! :eek: :mrgreen:

SVE imas zahvaljujuci DS-u. DS je onaj od koga sve dolazi i kome se sve vraca.
Ja tako pre svakog obroka zastanem i pomislim: 'hvala ti DS-u na ovoj hrani na mom stolu koja je nekada bila svest a sada ce da nahrani moje telo kako bih sticao iskustva. ucini me tvojim instrumentom. Aaaaaaaamen! ' ;)

Избори треба да буду после Септембра, а прије Децембра. Јер тада би излазност била највећа и жути би пали са власти.
Овако, ако буду у Јуну, маса људи ће отићи на годишње одморе, што води мањој излазности и останку ДС на власти.

Ма неће, немају људи пара, ти који оду на одмор су иовако жути гласачи. :cool:

Избори у мају, након кампање од 2 недеље. :ok:

Лепо од тебе што барем признајеш да председник државе и партија коју води а која се лажно представља као демократска нису патриотски орјентисани.Управо је Борис Тадић,вероватно из тог непатриотизма,заслужан за повећан број грађана који се хране по народним кухињама,прекомилионску незапосленост и непоштовање елементарних грађанских-радничких права.И са Тадићем и са Николићем будућност нам је на коцки пошто и један и други возе жутом траком са повезом преко очију.

EU protiv prevremenih izbora

Međunarodni Radio Srbija - Pre 50 minuta

Evropska komisija je zauzela jedinstven stav da u Srbiji ne treba da budu raspisani prevremeni parlamentarni izbori, a u sredu je o tome obaveštena i Srpska napredna stranka, saznaje Danas pozivajući se na izvore bliske komesaru za proširenje Štefanu Fileu. Trenutno nije poznato, piše Danas, samo to da li će Komisija ovu poziciju zvanično obelodaniti i saopštenjem za javnost ili će sve ostati u uskom krugu Brisel-SNS-DS. "Stvar je jasna. Komisija smatra da bi raspisivanje izbora u Srbiji do kraja ove godine samo štetilo reformskim procesima i stabilnosti zemlje, čime bi bila ugrožena, između ostalog, i kandidatura za članstvo u EU", rekao je u sredu popodne Štefan File svojim najbližim saradnicima, koji su to preneli Danasu. Prema pisanju lista, to je zajednički stav Komisije i ljudi iz Evropskog parlamenta, s kojim su upoznati i u Beogradu, pre svih, predstavnici naprednjaka.

:evil::evil::evil:

Voleo bih izbore odmah. Prosto se sam sebi više ne dopadam jer me je obuzela patologija mržnje prema Borisu i žutima. Smatram ih štetočinama i što pre bih da ih vidim po zatvorima.

Ali pretpostavljam da je realnije decembar - januar. Onako kako se bude digo Tadiću ...

Nisam za to da se ponovi 5.oktobar ili nešto slično. Tu vrstu nasilja i pokvarenosti ne želim više da vidim. U tom smislu podržavam intenciju Nikolića da se vlast mirno, bez demoliranja smeni. (Zašto je sad izgubio živce, zašto ne može da sačeka , ne znam ? )

Back