Izbori za moderatora

Novi moderator

• PLESsitnihDEMONA

• Elvin

• FLUID

• banegad2004

• tab503

• VisionOfDisorder

• marco3dx

• Bunga Banga re

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
PLESsitnihDEMONA:
Hvala,hvala!
Ako pobedim na izborima,dovidim licno Berluskonija da se registruje i postuje na forumu Fudbal !!! :lol:
Kasnije i Gattusa! :lol:
Drago mi je da je i Vision rossoner!
Bice mesta za sve klubove na forumu i njihove simpatizere. Samo treba da se uvede red da se ne otvara milion istih ili slicnih tema o Zvezdi i Partizanu.
Da nas bude sto vise i da budemo sto aktivniji. Kada izaberemo moda...kontaktiracemo admine da rese situaciju i promene moda za fudbal.
Ja sam imao neki konflikt sa adminom,pa iako pobedim moze da se desi da postavi Visiona.:lol: :lol: Sto meni uopste nece smetati ! Bitno je novi mod aktivan i cesto on line...i da bude nepristrasan. S toga uopste ne sumnjam u Visiona u slucaju da bude mod. A ne sumnjam ni u sebe. :lol: :lol:

Ma ja sumnjam u tebe... ako te izaberu, ima da svaki dan gledamo Teveza.... :lol: :lol: :lol:

marlon:
Ma goni ovog drugog, kako je sutirao protiv Lecce.....10 cm pored gola i odneo mi lovu na 2+ :lol:

Pazi kad se to njemu chesto deshava u poslednje vreme. Ima fino tajmirani shut, tik pored gola... A mislim ne bi bilo srecnijeg choveka od njega kad bi ga dao. Samo facu da mu vidim bio bi srecan.

@PleSsitnihDemona
Smeshi ti se, smehi :)

Samo josh da admini ne budu.... da budu u fazonu.

zoranpetrovic84:
Zato sto smaras i mnogo se pravis pametan i imas verovatno mnogo malo godina ;) ...imas jednog druga na VideoIgra ndjordje91...izgubljeni brat blizanac.Ja ipak glasam za Vision-a ali i Ples je oK:)
JA SMARAM PA MOJE TEME SU JEDNE OD NAJPOSECENJIJIH NA FUDBALU.
AKO SE NE SLAZES SA TIM PA NAPISI KOJU TEMU PA DA VIDIMO KAKAV SI.
IZADJI MI NA CRTU.
TI CES MENI DA VEROVATNO IMAM MALO GODINA
HA

zoranpetrovic84:
Zato sto smaras i mnogo se pravis pametan i imas verovatno mnogo malo godina ;) ...imas jednog druga na VideoIgra ndjordje91...izgubljeni brat blizanac.

Haha... ndjordje je koma... (u najnegativnijem smislu)

Nego, mislim da je PleSsitnihDemona dobio. Pa ovako PSD, otkucaj prijavu sa naslovne strane, i tamo, u rezime stavi ovaj link. Pomoglo bi kad makar neki admin video tj. pogledao shta se deshava ovde. Ali ovo je zaboravljeno mesto.

ali to mi stvarno nikad nije bilo jasno da se za admine iili modove postavljaju ljudi koji ni ne dolaze.
OK mozda su oni nekad bili redovni ali verovatno su ih obaveze pritisle i vise ne dolaze redovno tako da bi ta funkcija uvek trebala da se daje nekom ko redovno dolazi i jednostavno modovima koji ne dolaze redovno reci hvala i svaka cast za dosadasnje zalaganje ali posto vise ne mogu redovno da domaze jednostavno ih zameniti.

tab503:
ali to mi stvarno nikad nije bilo jasno da se za admine iili modove postavljaju ljudi koji ni ne dolaze.
OK mozda su oni nekad bili redovni ali verovatno su ih obaveze pritisle i vise ne dolaze redovno tako da bi ta funkcija uvek trebala da se daje nekom ko redovno dolazi i jednostavno modovima koji ne dolaze redovno reci hvala i svaka cast za dosadasnje zalaganje ali posto vise ne mogu redovno da domaze jednostavno ih zameniti.
PA DOBRO KAZES,A ONI KOJI STALNO DOLAZE I POSTAVLJAJU NAJBOLJE TEME
NJIH KO ...........
MISLIM STVARNO

Banci,svaka tebi cast...opet ti kazem,ali ti nisi ni mesec dana na forumu i hoces da budes mod.
Evo ja sam glasao za Visiona,znas zasto? Jer je duze od mene na forumu. Ima vremena za tebe. Nema potrebe da se uzbudjujes.
Ja mislim da ne smaras i da su ti teme sasvim ok.

@ Elvine,jer bi mogao ti kao neutralan da pises adminu i da ga obavestis o nasoj maloj revoluciji.:lol:
Pa da za moda stavi nekog normalnog i aktivnog! :D Ako mu smetam ja ili eventulano Vision.

PLESsitnihDEMONA:
Banci,svaka tebi cast...opet ti kazem,ali ti nisi ni mesec dana na forumu i hoces da budes mod.
Evo ja sam glasao za Visiona,znas zasto? Jer je duze od mene na forumu. Ima vremena za tebe. Nema potrebe da se uzbudjujes.
Ja mislim da ne smaras i da su ti teme sasvim ok.

@ Elvine,jer bi mogao ti kao neutralan da pises adminu i da ga obavestis o nasoj maloj revoluciji.:lol:
Pa da za moda stavi nekog normalnog i aktivnog! :D Ako mu smetam ja ili eventulano Vision.
Ma banci je za moderatora, kako mi samo marnuo avatara, juce sam obiso pola neta da ga nadjem i on ga ladno stavi.... ima stila decko :lol: :lol: :lol:

Zao mi je da to kazem narocito sto si video iz nekih mojih ranijih postova da sam te par puta i podrzo kad sam smatrao da si u paravu ali ipak nisi za moda iz vise razloga.
Prvo dozvolio si sebi da se isvadjas sa mislim chotijem ili tako nesto a mod to ne sme nikako jer on mora da ostane hladne glave i neutralan, drugo ima dosta ljudi ovde koje smaras (izvini na izrazu nije moj nego njihov) i oni bi se verovatno pobunili.
Ali realno ma sta mi pricali ovde, niko nece postati mod od ljudi koje mi predlazemo prema tome sve je ovo u sustini bezveze.
Trece imas jako mal staza na forumu a za moda treba mnooogo vise staza i iskustva ali nastavi vredno da dolazis, da postujes teme ,da se uozbiljis, i vremenom ces mozdai moci da konkurises. To je ipak za nekog ko je daleko iskusniji i hladnije glave nego ti jer se vidi da lako planes.
Poz.

Banci:
HVALA STO ME TAKO HVALIS.
ALI JA STVARNO TREBA DA BUDEM MODERATOR.
STALNO POSECUJEM FORUM,I STALNO PISEM NESTO NOVO.

Znaš mali ovako... u životu postoje pušači i oni koji ostaju napušeni. Ako mislis da ovom klinačkom demagogijom dobijaš poene na ovoj mreži grdno se varaš. Da bi neko bio mod osim što mora da ima iskustva, znanja, staža, mora da ima ljudske kvalitete, što to kod tebe nije slucaj. Cmizdreti ko pitchka za krpicama i lutkicama ne priliči zreloj osobi, busanje u grudi jos manje, a o ćorisanju tudjih stvari i neću da govorim. Ovoga puta ti oprastam ludost, sledeći put neću.

banegad sto si bre u stilu nicka :) pa provociras decka i navlacis na tanak led :)
Inace avatar ti je do jaja
Sam pravio ili nasao?
Ako si ga nasao na nekom sajtu, jel ima jos nekih sa zanimljivim porukama kao sto je taj koji koristis?

Back